II;8

2.2K 106 3
                                    

Felébredve csak a szuhogó eső hangját hallottam.A fejem szétment a fájdalomtól,s alig láttam valamit.Leszerencsételnkedtem a lépcsőn.A nappaliba érve szembe találtam magamat apával.
-Bethany,délután három lesz lassan és te most keltél fel!Éjszaka mégis mit csináltál?-hurrogott le apa.Na de király..
-Egyik barátnőmmel,tudod Hayleyvel voltam egy buliban-magyaráztam neki.Eközben megjelent a két jómadár is.Bradley es Kylie.Samantha nem volt jelen.Elvileg futni ment..
-Kylie,mikor jött haza?Nem hallottátok?-nézett apa az említettekre.
-Én fent voltam pont akkor!Körülbelül..hajnali négy fele asszem'-válaszolt Brad,ezzel is csak hergelve engem.De felrugnám ezt a gyereket..
-Sajnálom,hogy önálló éleltet élek-forgattam a szemeimet.
-Így gondolod?Akkor huzzál innen a francba!-üvöltött rám apám.
Rosszul esett.Nagyon rosszul.Senkire sem tudok számítani?!Senki sem képes "macska-egér" játék nélkül élni?!
Felviharzottam a szobába,bedobáltam a szépen a szekrénybe helyezett cuccaimat a táskámba,felkaptam magamra az éppen kézbeakadó trikót,farmert és egy pulcsit.Lábamat pedig a fekete Adidas cipőm takarta.Minél nagyobb iramban próbáltam lemenni a lépcsőn és feltűnés nélkül távozni,de nem igazán sikerült.
Brad éd Kylie csak röhögtek,Samantha előre bámult,apám meg dühösen állt újdonsült felesége mellett.Becsaptam magam után az ajtót,felraktam a fejemre pulcsim kapucniját és indultam.Hogy hova?Én magam sem tudom..
Két utcányi sétálás után rájöttem,hogy Harry biztosan szívesen látna.Felhívtam egy taxi szolgálatot és kértem egy taxit.
Tíz perc után,már a taxi csomagtartójába pakoltam a bőröndömet.Beültem és lediktáltam Harry címét.
Útközben semmire sem tudtam koncentrálni csak,hogy találkozhassak vele..Remélem örül majd.
Az esős idő teljesen elálmosít,de mégis szeretem ha ilyen az idő.
-Köszönöm a fuvart uram-mosolyogtam a vezetőre,s átnyújtottam neki a megfelelő összeget.Kiszáltam,kivettem a csomagtartóból a csomagomat és megindultam a bejárati ajtó felé.Kis hezitálás után,megigazítottam a kissé vizes hajamat és csengettem.
Pár másodperc várakozás után ki is nyílt az ajtó.
-Hát..szia-üdvözölt Harry meglepetten.
-Nem is örülsz?-néztem rá lebiggyesztett ajkakkal.
-De,csak meglepődtem-válaszolt,majd szorosan magához vont.Jólesett újra őt ölelni.
Házba lépve egyből ledobtam magamról a vizes ruhadarabokat.Harry adott egy inget,amit fel is vettem.Abban flangáltam a házban.Kicsit szégyenlős egyénemhez méltóan takargattam folyamatosan a testemet.
-Nézünk valami filmet?-kérdezte Harry miközben a kanapén pihentünk.
-Felőlem-rántottam meg a vállamat.Kiválasztottunk egy vígjátékot,s megnéztük.A végére én már félig álomba szenderedtem,így csak arra emlékszem,hogy Harry felcipel a szobájába.
||Reggel||
Harry puhakezének érintésére ébredtem.Annyira jó érzés volt újra vele lenni,érezni az illatát,látni a mosolyoját,a karjaiban heverni..
-Jó reggelt királylány-mosolygott rám Harry,mire én szájon pusziltam.
-Neked is-nyögtem.
-El is felejtettem k3rdezni valamit!Éjjel te komolyan bebasztál Hayleyvel?-nézett rám kíváncsi tekintettel Harry.
-Lehetséges...-haraptam bele alsóajkamba.
-De rossz kislány lettél-mondta teljes komolysággal,de láttam a szája sarkában a mosolyt.Lelöktem az ágyba,s ráültem a derekára,hogy szabadulni se bírjon.Lehajoltam hozzá és hosszan megcsókoltam,majd a mutatóujjamat végig húztam testén.Elérve az alsójához,megálltam és ránéztem.
-Tudod..vágyok rád Harry-simítottam végig v vonalán.
-Ne kínozz akkor basszameg!-könyörgött,én pedig csak mosolyogtam.Harry hirtelen  fordított a helyzetünkön,tehát ő volt felettem.Kínzó lassúsággal lerángatta rólam az alsóneműt.Majd ujjával végig simított az érzékeny ponton,s felvezette belém két ujját.Az érzés ami ekkor elöntött,leírhatatlan.Végre vele lehettem.Úgy igazán!
Mikor már majdnem elértem a csúcsra,Harry lehúzta az alsónadrágját,s óvatosan belém vezette magát.
-Nemár..én akartam-szomorodtam el.
-Mit?-kérdezett,miközben tempósan mozgott.
-Levenni rólad-nyújtottam ki a nyelvemet.Harry megmarkolta a melleimet,s fogaival szívni kezdte őket.Hatalmas nyögések hagyták el mindkettőnk száját,mikor is elértünk a gyönyör kapujáig.Fergeteges volt..
Ezek után összeszedtük magunkat és míg Harry lefürdött,én a konyhában készítettem magunknak a palacsintát.
Dúdolgattam magamban,s közben dobáltam a palacsintát.Tevékenységemet a csengő hosszas,reszelő hangja zavarta meg.Begomboltam az inget,s odalépkedtem az ajtóhoz.Kinyitottam az ajtót és egyből egy nagy kérdőjel jelent meg a fejem felett.
-Na te meg ki a franc vagy?!-néztem végig a velem szembe álló személyen.
Hai gájz!Ez lenne az új rész:3 Remélem tetszik nektek!Szavazz&Kommentelj❤

brother ✽ harry styles befejezett!¡Where stories live. Discover now