II;3

2.4K 116 3
                                    

-Nehem-nevettem fel.Nem tudom milye vagyok...
-De te az vagy!Láttalak valamelyik újságban,asszem' a The Sunban-mért végig Kylie.
-Nem nagy dolog,hogy ismerem Stylest-ráztam meg a fejemet.
-De igen!Ahw,az a pasi..-áradozott Harryről,én magamban nevettem,mert ha tudná,hogy még a mostohatesóm is.Ja..már nem is..Úristen most jövök rá,hogy mivel anyám és Desmond szétmentek így már Harry sem a mostohatesóm.
-Nem is ismered.Előbb meg kéne ismerni,mert lehet kívülről egy édi-bédi srácnak tűnik,de belülről lehet nem szimpatikus-magyaráztam neki.Igen,lehet kis célzás volt arra is,hogy hazudott nekem,pedig azt hittem igazságos ember.
-Na akkor mondd el milsen a személyisége-utasított Kylie,mire hirtelen elgondolkodtam,hogy mit mondjak neki.
-Ehm,szerintem nem akarod tudni,bár ha nagy fan vagy akkor szerintem le se szarod azt,hogy milyen is ő valójában-mondtam neki.Megforgatta a szemeit,majd megszólalt:
-Tudom,hogy egy kedves,vicces,barátságos fiú-állapította meg Kylie,csak ezzel az a probléma,hogy mindenki ilyennek képzeli és még talán ilyennek is ismerik,de aki igazán közel jutott hozzá az tudhatja mekkora egy seggfej.Persze tud vicces és édes is lenni.De ezek csak ritka szép pillanatok sajnos..
-Csak hiszed-néztem rá.
-Ezt hogy érted?!-húzta fel szemöldökét Kylie.
-Oh neked nem kell tudnod-húztam az agyát.Lehet kicsit messzire megyek,de élvezem.
-Aha,rendben.Remélem megbánt téged-nevetett fel.Már megbántott.Hogy mondhat valaki ilyet?!Bár nem érdekel,mert tudom(inkább remélem),hogy Harry szeret.
-Nem fog-hazudtam.Semmi köze ahhoz,hogy milyen kapcsolatban vagyunk egymással-Mi jogon mondasz ilyet?!Azért,mert engem szeret vagy mi?-kiabáltam.
-Te utálod az összes rajongót ez lejött már nekem-mondta Kylie.
-Tényleg?Akkor elég rosszul jött le,mivel akik velem is tisztelet tudók,azokkal én is az vagyok-védtem meg magamat.Tényleg így gondolom.Akik legalább tiszteletben tartják azt,hogy Harrynek van barátnője és azt a lányt sem piszkálják aki a szerelme azokkal semmi bajom.
-Jajaja..persze-dobta át vállán a haját Kylie,majd drámaian kivonult a szobából.
A délután nagy részét film nézéssel töltöttem.Megnéztem háeom filmet;Tetovált Lányt,Most már eléget és a Remény Rabjait.
Nem mondom,hogy film megszállott vagyok,de néha jól esik több filmet is megnézni egymást követően.
Leugráltam a lépcsőn,majd a nappalin keresztül beconultam a konyhába,s kerestem magamnak valami ehetőt.Csináltam egy baconos szendvicset salátával.Megettem,s kimentem az udvarra.Lefeküdtem az egyik napozó ágyra,s pihentem.Megint végigfutott az agyamon,hogy Harry vajon mit csinálhat,hogy érzi magát és hogy vajon ő is gondol-e rám..
||Harry szemszöge||
Mióta Beth és az anyja itt hagytak minket,apám él egyedül a házban.Én legfőképpen otthon tartózkodok vagy a srácokkal vagyunk valahol.Lassan úgyis kezdődik a turné időszaka.
Miközben a futópadomon futottam,zenét hallgattam a telefonomon,s figyeltem,ahogy jön a rengeteg értesítés külön féle közösségi oldalakról.
Rengetek olyan üzenetet kapok például Twitteren,hogy miért vagyok egy ilyen nyomorék lánnyal együtt..Nem szeretem,mikor mások akik nem is ismernek engem na és főleg nem a barátnőmet,piszkálják őt.Semmiről sem tehet Beth.Nem akarok nagyképű lenni,de én sem tehetek arról,hogy beleszerettem vagy mi.Soha sem volt még hasonló barátnőm,mint Beth.Egy kedves,ártatlan,egyszerű lány.Én így szeretem..annyira sajnálom,hogy itt kellett hagynia.Vajon mit csinálhat?Hiányzom neki?
Valójaban legjobban a fogadásos dolgot sajnálom.Akkora hülye voltam,hogy átvertem Bethet.Nem érdemelte meg!
||Bethany szemszöge||
A napozóágyban aludtam el,s mikor felébredtem egy ismerős hangot véltem hallani.Nem,nem Harry..jó is lett volna!
Felkászálódtam a napozóból,s elindultam befelé.De még mielőtt a hangforrásához értem volna,elgondolkodtam,hogy honnan olyan ismerős a hang.Óvatosan belépkedtem a nappaliba,onnan pedig felmentem a lépcsőn,s éreztem,hogy egyre közelebb vagyok a hang forrásához.Ahogy elhaladtam Kylie szobájának ajtaja előtt,megtorpantam.Nem lehet igaz.Nem és nem.
-Oh ő kicsoda?-hallottam a szoba túl oldaláról a jól ismert hangot.
Megálltam Kylie szobájának ajtajában,s azt hittem ott nyomban összeesek..
Haii!Szerintetek ki volt az ismerős hang?:)
Szavazzatok&Kommenteljetek❤
All the love Fanni x.

brother ✽ harry styles befejezett!¡Where stories live. Discover now