29.Fejezet-Levél

3.1K 150 2
                                    

Másnap felkelve egy összehajtott papírt találtam az íróasztalomon.Kinyitottam és olvasni kezdtem:
Bethany!Tudom,hogy te máshogy érzel irántam meg minden,mégis utálsz..Én nem érzek semmit sem.Soha nem is fogok senki iránt semmit sem érezni..Eddig sem voltam soha sem szerelmes(ha ez megnyugtat)Sajnálom de nekem nem..Nem akartalak kihasználni azt elhiheted..Békén hagylak és többet nem nyúlok hozzád
All the love Harry x.
Ahogy végig olvastam a levelét már majdnem sírtam,de annak viszont örültem,hogy nem játszadozik velem tovább,s hogy igazat mondd.Gondolom..
Úgydöntöttem így reggel,muvel most egész korán,nyolc óra előtt felkeltem,elmegyek futni.Felvettem egy trikót,sportgatyát és az edzőcipőmet.Felkötöttem a hajamat,s indultam is.Persze a telefonom és a hozzá tartozó füllhallgatóm társaságában.Már az utcánkban elkezdtem futni,kényelmes tempóban.Egymást követték a jobbnál jobb dalok,aztán úgy döntöttem,hogy hallgatom a rádiót.Éppen a nyolcórási hírek mentek,mikor is hallottam,hogy Harryről kezdenek beszélni.
"Harry Styles kiskorú barátnője"
-Mivan?!-képedtem el az utcán mindenki előtt,bár nem nagyon tudott érdekelni,hogy mások esetleg engem bámulnak vagy hülyére vesznek.Már a világ fele azt képzeli,hogy Harry barátnője vagyok.De rohadt jó..Emberek egy része biztos örülne annak ha Harry boldog lenne velem,másik fele meg csak magát képzeli a Mrs.Styles címre.Sok lehetősége van,előtte az élet,a nők,vagyis lányok nyolcvan százaléka megveszne érte,a többi húsz csak nem ismeri.Ja és én vagyok az az egy százalék aki ismeri is,szereti is de még utálja is!Ha tudnám,hogy valamennyire érdeklődne felőlem,biztos jobban összeszedném magamat.
Átfutottam a parkon és onnan egyenesen affelé az épület fele,ahol Bradleyvel voltam.Feltörtek a zavaró emlékek.Máskor buliba többet nem megyek,az biztos.Ahogy elhaladtam a bejárat előtt,valaki megrántotta a karomat és odahúzott magához.
-Bradley engedj el!-rángattam a kezemet.
-Nem foglak baba-már attól undorodtam,ahogy szólít.
-Szállj le rólam te nyomorék,perverz seggfej!-rángatóztam.
-És ha nem?-nézett rám Brad.Végül sikerült kimásznom a karjai közül,s jól arcon csaptam,majd elfutottam,eddigi futás tempómnál jóval gyorsabban.Néha-néha hátra pillantottam és láttam,hogy zaklatóm kitartóan követ.Megpillantottam egy újságost,bementem majd becsaptam az ajtót.Legalább voltak oda bent hárman,így biztonságban tudtam érezni magamat.Az átlátszó üvegen keresztül láttam ahogy Bradley tovább sétál.
-Mit csinál kisasszony?!-kérdezte a pénztáros.
-Öhm..csak muszáj voltam elrejtőzni egy pasi elől..-válaszoltam az eladónak.Az eladó és a vásárók is furcsán néztek rám.
-De menjen innen ha semmit sem akar venni!-rivallt rám a pénztáros.
-Jólvan jólvan,megyek-mondtam és kinyitottam az ajtót.Körülnéztem,szerencsére semerre sem láttam Bradet,így nyugodtan elhagyhattam az üzletet.Már nem futottam csak sétáltam.Hazafelé az egyik utcában észrevettem limonádé árus gyerekeket.Odamentem hozzájuk.
-Sziasztok!Kaphatnék egy limonádét?-kérdeztem a kicsiktől,kedvesen.
-Jó napot!Persze-mosolygott rám az egyik gyerek.Uramisten,most idősebbnek tűnök a koromnál vagy csak illedelmesek?Szerintem a második a nyerő,mivel nem nézhetek ki olyan idősnek,hogy ne tegezhessenek..Kifizettem a limonádéért kért összeget,s elindultam.Igazán finom volt az ital!Migre hazaértem meg is ittam.Kidobtam a poharat a kukába,majd felmentem a fürdőbe.Letusoltam,aztán megreggeliztem.Megnéztrm a telefonomat és láttam,hogy van egy üzenetem.
Hay:Szia Bethy,átmehetek?:)
Bethany:Helló,aha,van medencénk is,de gondolom tudod:D
Hay:Igen tudom,na egy húsz perc és ott leszek
Csiasztok!Ahj,én annyira örülök a háromezernek*-* Szeretnék egy ilyen kérdezz-feleleket..Ehhez annyi kell,hogy kommentbe írjatok kérdéseket,akármilyet,mindenre válaszolok c:
All the love F x.

brother ✽ harry styles befejezett!¡Where stories live. Discover now