19.Fejezet-Milyen nyaralás?

4.9K 161 25
                                    

Egy hét telt el azóta mióta,majdnem megerőszakoltak..Harry nem keresett egészen mostanáig;

Reggel mikor felébredtem,első dolgom volt,hogy ki kérdezzem anyámat,hogy mégis mi ez a nyaralás.Ja és,hogy én nem alszom Harryvel!Ő egy erőszakos,seggfej...De mégis..ahj mindegy.
Sietve a lépcsőn majdnem pofára estem,de szerencsére  a korlát segítségével meg tudtam tartani az egyensúlyomat.
-Anyaaa!-léptem a padlóra,s közeledtem a konyha felé,ahol anyám éppen,a reggelit készítette.
-Igen kicsim?-nézett rám teljesen nyugodt tekintettel édesanyám.
-Miért nem szóltatok a nyaralásról?!-morgolódtam,így kora reggel.Pontosabban kilenc,kerek órakkor.Nekem nyáron ez koránnak számít!
-Jaj,akartuk említeni,de még nem volt alkalom..Igen,szóval megyünk nyaralni!-tapsolt anyum,s olyan felettébb boldognak tűnt,mint még soha.
-Aham,és..Muszáj egy szobában lennem Harryvel?-néztem kérlelő szemekkel,de úgy tünt nem voltam valami megható.
-Jaj,mi bajod van vele?Olyan rendes és édes fiú!-anyám beteg.Na jó,igazából nem,nem az,csak Harry egy nagyon jó színész.Mindenki előtt játsza a jót,a szépet,velem meg úgy bánik,mint egy rongyal.Köszönöm Styles!Ahj,istenem.
-Nem anya..nincs.Hová is megyünk?-erőltettem magamra egy mosolyt
-San Francisco-ba megyünk,nagyon klassz lesz,reméljük!Ugye Desmond?-szólt az ekkor feltűnő,mostohaapámhoz.Ő csak hevesen bólogatott.Na igen..kötvehiszem,hogy ez olyan jó lesz.Maximum nekik,de nekem nem.Ha Harry hozzám mer érni,feljelentem,kiskorú bántalmazasáért,esküszöm.Van elég lány aki közül választhat.Több millió!Mindegyik nagyon szívesen leszopná,meg még a szüzességét is odaadna neki.Sorra fekteti meg a lányokat az biztos.Nem akarok egy lenni a sok közül.Lehet éppen most is előbb említettet csinálja.Fúj,bele sem akarok gondolni..Undorító!De kit érdekel?Viszont van nagyobb bajom is ennél..nincs semmim és senkim.De imádok élni..

Miután magamba eröltettem egy fél melegszendvicset,inkább felvonultam a szobámba és játszottam a depresszióst.Bár az igazat, megvallva az is voltam.

Mikor anyámék elmentek dolgozni,úgy döntöttem zenét hallgatok,méghozzá maximum hangerőn.
Így hát,csatlakoztattam a telefonomat a hangszórókhoz,s kerestem zenét,amit szívesen hallgatnék..Igen..az első dal amit hallgattam,az a We Don't Have To Dance volt,amit még Bradley mutatott.Sajnos,megszerettem ezt a dalt,úgy mint még több rock,punk,vagy milyen dalt is.Mikor ezekből kifogytam jöhetett a nagykedvencem,a 5 seconds of summer.Igen,tudom..érdekes,hogy őket szeretem,az 1Dt pedig ki nem állhatom.

Egy szál bugyiban és pulcsiban ugráltam a nappaliban,össze-vissza.Ringattam a csípőmet,énekeltem és hasonlók.Egy idő után rájöttem,hogy a hatalmas ablakunkon nincs elhúzva a függöny így simán belátnak.Nem hiába jutott ez az eszembe,mert csengettek.Mikor megláttam ki is csengetett,egyből elment a kedvem mindentől.Úgy nyitottam ki az ajtót,hogy a lábamat takarja,mert nem akarom,hogy Harry így lásson.Amúgy is ronda vagyok úgyhogy mindegy..
-Oh,hát szia!Itt leszek nálatok,míg nem indulunk nyaralni..-testvérem arcáról nem lehetett letörölni a mosolyt.
-Anyám miért nem szólt erről..sem?!Ahj..-dühöngtem,de Harryt,különösebben nem izgatta.
-Amúgy nagyon jól táncolsz cica..nekem is táncolhatnál úgy!-nyalta meg alsó ajkát Harry.
-Perverz,faszfej..-mondtam halkan,de ő ezt is meghallotta.
-Hé kicsilány,apuci nem szereti ha mocskos a szád!-gombolta ki Harry az ingjét,s közben folyamatosan vigyorgott.Hová készül ez?
-Hagyjál már!Nem vagy az apám,ember..-mondtam kínos kacajjal.
-Az apuci nem is azt jelenti-nézett rám megvetően Harry.Fúj már!
-Mit csinálsz?-néztem rá mikor,a nadragjá húzta le magáról.
-Csak megyek,megmártózom a medencénkben.Nyugalom szépségem,nem megdugni akarlak...letettem róla-mivan?!Jézus..nem igaz,miért fáj ez nekem???Fúj,nem,nem és nem.Harryt nem szeretem.Nem.Vagy mégis..istenem.
Úgydöntöttem,hogy mivel együtt megyünk nyaralni,így látni fog fürdőruhában.Meg akarom szokni,hogy ő is lát,meg hát inkább most kapjak tőle perverz megjegyzéseket,mint ott.Felvettem a fürdőruhám,s már mentem is ki Harryhez.Ő a medencében úszkált.Mivel elég nagy volt a forróság,én is megmártóztam a medence vizében.Harry természetes folyamatosan bámult.
-Segítsd Beth-kérlelt Harry.Miről beszél ez?
-Mi..miben?-kar volt kérdeznem.
-Áll a cerkám-vigyorgott és próbált magához húzni,addig erőszakoskodott,míg nem inkabb engedelmeskedtem neki.Nekidőlt a medence oldalának és magához húzott,majd beleültetrtt az ölébe.Éreztem a ténylegesen kemény férfiasságát.Istenem..miért izgul fel rám..?
-Na..?Érzed ugye?-mosolygott Harry,én pedig csak megforgattam a szemem.
-Ahha..érzem-motyogtam neki
-Mi?-simogatta meg a hasamat
-Érezlek..apuci-tudtam,higy ez a "helyes mondat",így muszáj voltam eleget tenni kívanságának.
Azonban,mikor meg akart csókolni elhúzodtam tőle.Okos vagyok,nem fogom megcsókolni,se semmi.

brother ✽ harry styles befejezett!¡Where stories live. Discover now