21.Fejezet-Átkozott nyaralás

4.2K 163 5
                                    

Az ébresztő idegesítő hangjára ébredtem.A napfénye átszűrödött a sötétítő függönyon,azt hittem megvakulok,mikor kinyitotattam a szememet.A selymes takarómat a fejemre húztam,s elbújtam a nap elől.Miért kell ilyen korán indulnunk?
Nagy nehézkesen kikászálódtam az ágyamból,s felkaptam a napi szettem.Kinyitottam az ajtót,majd egyből szembe találtam magamat a drága,édes,kedves,jófej,illedelmes..jó abbahagyom.Testvéremmel.
-Reggelt-mondtam,a tipikus felkelés utáni hangommal.Harry csak biccentett egyet.
-Ja..nekem nem ugye?Bocs..-mondtam neki,megvetően.
-Most mész a fürdőbe vagy mehetek?-nézett rám várakozó tekintettel Harry.
-Ahj,menjél,de siess!-sóhajtottam és leültem a földe,majd megvártam míg Harry végez.Már vagy fél rohadt órája bent volt így gondoltam szólok neki.
-Harry!!!Gyerünk már!Én ezerszer gyorsabban készülök el..-mondtam nevetve,de közben dühös hangnemben.Odaléptem a fürdő ajtajához,s a kulcslyukon át kezdtem nézni,hogy mi is folyik odabent.Nem igazán láttam semmit.Hirtelen észrevettem a hasán lévő pillangót ábrázoló tetoválását,s ebből egyből meg bírtam állapítani,hogy éppen öltözködik.
Teljesen elbambultam és éppen ezért nem vettem észre,ahogy közeledetr az ajtó felé.A fürdőbejárata kivágódott,én meg ijedtemben majdnem előre estem.Felegyenesedtem,s Harryre néztem,a fejem olyan vörös lehetett.Egy rák is megirigyelhetett volna!
-Mitcsináltal kicsilány?-nézett rám,imádnivaló mosolyat megvillantva testvérem.Istenem..
-Nem,nem az amire gondolsz.Csak meg akartam tudni,mi a fészkes fenét csinálsz olyan sokáig bent.-védtem meg magamat a perverz elképzelései ellen.
-Ja,persze,mostmár mehetsz-mondta,s rá akart csapni a fenekemre,de elfordultam,így csak a levegőt érte az ütése.Haha,egy pont nekem!Mivel Harry elvette az időt tőlem,így tusolni mar nem igazán maradt időm,ezért csak felkaptam a ruháimat,megmostam a fogaimat,az arcomat és megfésülködtem,majd lazán a fejem tetejére kontyba raktam a hajamat.
Visszamentem a szobámba,megfogtam a kistáskámat,beledobáltam a telefonom,rágót,pénztárcát.Majd a napszemüvegemet a szememre helyeztem.Szeretek napszemüvegben lenni,mert akkor senki sem látja,hogy kit nézek,vagy éppen milyen hangulatban vagyok.Megfogtam a bőröndöt,s nagy nehezen leciepltem a lépcsőn,persze  a korlát most is segítségemre volt.Úgy érzem a lépcső korlátja a legjobb haverom..
Két pasi is volt a háznál,de egyik semi segített volna.Jó,Desmond az autót ellenőrizte,s pakolta be a csomagokat,de ott van Harry.Bár ő meg a bunkó énjéhez híven,nem is akart segíteni,gondolom.
Odaadtam Desmondnak a bőröndöm,hogy rakja be a csomagtartóba,majd visszamentem a konyhába,megfogtam anyám kirandulós hatizsákját,s belepakoltam pár ezelőtt készített szendvicset,s lejegelt limonádét.Kivittem anyának,majd bevágódtam az autónk hátsó ülésére.
Megvártam míg a többiek is beszállnak az autóba,majd útnak eredtünk.Mikor kikanyarodtunk a sztrádára,akkor jöttem rá,hogy Harry mellett ki kell bírnom három órát.Egy légtérben,egy autóban,s hátul..Esküszöm féltem,hogy hozzám mer érni.
Unatkoztam út közben,ezért előhalásztam a fülesemet a táskából,s zenét hallgattam.Miközben elmerültem a különböző dallamokban,megszemléltem a tájat.Mindenfele csak mezők,fák..Mivan ha egyszer leégnek?!Vagy valaki felgyújtja őket..Ch,az ilyen emberek nem normálisak!Mit árt nekik a természet?
Nagy gondolkodásom közepedte,Harry kirántotta a fülemből a fülhallgatót,s a saját fülébe helyezte.
-Jézus Bethany,mi ez a zene?!-fintorgott Harry
-Jobb mint a ti nyavajgós zenétek!-vágtam vissza neki.
-Fogadjunk,hogy az a nyomorék Bradley mutatta!-súgta oda nekem Harry.Egy pont Harrynek...
Annak az egy dolognak örültem,hogy anyáméknak róla semmit sem mondott.De vajon miért?Megtehette volna..Mármint,ha márnazt elmondta,hogy nála voltam akkor ezt miért nem említette?Lehet nem is érdekli..na mindegy.
-Bocs,de nekem tetszik..apuci-mondtam neki,a szememet forgatva.
-Na,ez már tetszik!-húzta féloldalas mosolyra a száját Harry.
Ezután hála' isten csendben maradt,így én is nyugalomban hallgathattam a zenét.
Harry most is tökéletesen nézett ki..A haja rakoncátlanul állt,a felsőtestét egy vilagoskék ing fedte,s egy fekete farmert viselt,illetve,a szokáaos barna csizmája.Ennek nincsen melege?!
Diszkréten megvizsgáltam a tetovalásait,igazából én is szeretnék majd..Lehet csináltatok,bár anyám lehet kitagadna.Harry tetkói közül legjobban a pillangó tetszik,az annyira gyönyörű és jól áll a kidolgozott,kockás hasán.Jesszusom,miket beszélek?!
Vajon hány tetkója lehet?Amit látok megszámoltam..de..lehet máshol is van.Najólvan,hagyjuk ezt!Mikor elmélkedésem végére értem láttam,hogy Harry engem bámul,s közben vigyorog.
-Mivan?-kérdeztem kicsit flegma hangnembe,mint aki nem tudná,hogy miért is bámulják.
-Ne most éhezz ki rám cica,még oda sem értünk!-mondta halkan Harry.Na ha ezt anyámék hallanák,lehet megváltozna a Harryről kialakított tökéletes képük,sőt,biztos!Anyám egyenesen megtiltotta,hogy házzasság előtt lefeküdjek bárkivel is.Nincs is senkim..és nem is lesz,ha így folytatom.Vakon nem bízok meg akárkiben!Főleg a nem rég történtek után..Majd leszek apáca.Na jó,ez vicces.Nem leszek az,de barátom sem lesz.Semmi bizalmam mások felé..
Hellow görlz^^ Remélem tetszett ez a rész is!😏

brother ✽ harry styles befejezett!¡Where stories live. Discover now