5.Fejezet-Hatással vagy rám

6.8K 274 12
                                    

Ahogy beléptünk Harry hatalmas házába elképedtem.

-Nem hittem, hogy ilyen igényes vagy-kuncogtam az orrom alatt. Harry csak egy büszke mosollyal válaszolt. Körbe néztem a földszinten, majd engedélyezte, hogy felmenjek az emeletre is. Mikor megálltam szóbája előtt, lépteket hallottam a lépcsőn.

-Nyugodtan menj csak be!-intett egyet, én pedig kinyitottam az ajtót, s beléptem a hálószobájába. Gyönyörű és tiszta volt.

-Egyedül élsz?-néztem zöld tekintetébe.-Igen.Talán félsz így velem lenni kettesben?-jött közelebb hozzám Harry, de én automatikusan hátrálni kezdtem. Az őszintét megvallva, igen félek vele kettesben lenni. Más örülne neki, én viszont nem. Ki indultam a szobájából, egyenesen a lépcsőn lefelé, ő követett.

-Tulajdonképp miért is jöttem át hozzád?-mentem az bejárati ajtó fele, de Harry megfogta a kezem és magával szembe fordított.

-Arra gondoltam, hogy készíthetnénk vacsit aztán megnézhetnénk egy filmet.-húzott a konyhába. Először nem akartam igent mondani, de aztán valamiért mégis beleegyeztem.

Kitaláltuk, hogy csinálunk melegszendvicseket, mivel mindkettőnk szereti. Miközben kenem, vajjal az egyik kenyér szeletet, Harry a hátam mögé áll, s hatalmas kezeit a derekam köré fonja. Nem tudok sajnos menekülni.

-Beth olyan jó illatod van..-súgta a fülembe Harry, én hirtelen felindulásból, a késen lévő vajat a kezére kentem. Harry, ugyanígy tett. Két ujját belemártotta a krémes állagú vajba, majd arcomra kente, illetve a számra is jutott belőle. Harryvel hirtelen egymás tekintetébe akadtunk, s mindketten felnevettünk.

-Miért kaptam ezt?-ölelte át derekam és neki döntötte a homlokát az enyémnek.

-Mert megijedtem.-haraptam be szám sarkát, s közbe Harryvel tartottam a szemkontaktust.

Harry ujjával letörölte a számról a vajat. Szemembe nézett, majd közeledni kezdett felém, lenézett rám, s megcsókolt. Én semmit sem tettem. Egyszerűen lefagytam! Harry elhúzódott tőlem.

-Szóval tényleg félsz tőlem?-tűrt fülem mögé egy tincset. Erre aprót bólogattam. Ezután folytattuk az étel készítést, vagyis igazából csak én, mert Harry a pultnál ült és engem figyelt. Mikor elkészültünk az étellel, hamar el is fogyasztottuk, aztán jöhetett a film választás. Végül A fekete 50 árnyalatát választottuk. Kábé a film feléig bírtam ébren, aztán elaludtam.

Nem tudom mennyit aludthattam, de arra eszméltem fel, hogy Harry mellkasán fekszem.

Gyorsan felpattantam, ránéztem az órára és rájöttem, hogy haza kellett volna mennem.

-Jót aludtál szépségem?-hallottam mögülem egy rekedtes hangot, én pedig csak felsóhajtottam.

-Harry haza kellene mennem..-néztem rá.

-Itt maradsz, mert már sötét van. És még mindig nincsenek veled erőszakos szándékaim!-húzott vissza maga mellé. Végül úgy döntöttem, hogy maradok. Mindketten jó éjszakát kívántunk egymásnak majd elaludtunk.

brother ✽ harry styles befejezett!¡Where stories live. Discover now