5.0

461 27 4
                                    

Yatağıma oturup uzun uzun Caroline'ın benim için seçtiği elbiseye baktım, balo günü geldi bile. Elbise seçecek ne halim ne mecalim olduğundan Caroline benim için halletmişti. Derek'i görmeyeli tam tamına 38 gün oldu ve içimdeki özlem, Tanrım içimdeki özlem taşmak üzere. Saçımı kulağımın arkasına sıkıştırmasını bile o kadar özledim, o kadar ihtiyacım var ki bunu sözcüklerle anlatamam bile.

Kendime hazırlanmam gerektiğini hatırlatıp derin bir nefes alarak hızlıca banyoya girip çıktım. Hızlıca saçımı kurutup makyajımı yaptığımda kendimi hazır hissetmiş bile olabilirim. Saçlarımı doğal dalga yaptım ki uzun saçlarımda güzel dursun, makyajım ise sade olmuştu zaten abartı bir şey sevmem

 Saçlarımı doğal dalga yaptım ki uzun saçlarımda güzel dursun, makyajım ise sade olmuştu zaten abartı bir şey sevmem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Hızlıca havludan kurtuldum ve iç çamaşırlarımı giydim. Sonra da gece gibi olan elbisemi ki geç kalıyordum şu an baloya, bizimkiler ve tüm şehir aşağıdadır büyük ihtimalle. Ayakkabılarımı da giyip kendime baktığımda ufakça gülümsedim, güzel görünüyorum. Caroline'ın seçtiği elbise tam bana göre gerçekten. Teşekkürler Care.

Hızlıca aşağıya indiğimde gözlerimi etrafta gezdirdim. Tam da tahmin ettiğim gibi herkes oradaydı. Elijah her zaman ki takım elbiselerinden birini giymişti ama baloda olduğumuzdan daha bir farklı gözüktü gözüme, hiçbir farkı olmamasına rağmen hem de.

Niklaus herkesin aksine beyaz bir papyon takmıştı ve gayet sempatik görünüyor. Ne zaman gözükmüyor ki bebeğim benim yakışıklım.

Rebekah, her zamanki gibi yüzünde bulunan parıltıyı fazla kaçırmıştı, keşke fazla kaçırdığı tek şey yüzündeki parıltı olsa. Ahh Elena ah acaba bu halleriyle Damon'u daha da kendine aşık ettiğini biliyor mu?

Damon ve Stefan... Şu anda kardeş oldukları cidden belli oluyor. İkisi de çok yakışıklı olmuşlar. Sanki normalde değilmişler gibi konuştum kendimle. Şu iki haftalık süreç içerisinde Stefan'la daha da yakın olmuştuk tabi beni öyle görünce dayanamayıp istediğim her şeyi yapmıştı.

Bonnie tam da ten rengine uygun giyinmiş çok yakışmış benim güzel kızıma. Care... Niklaus'un ona aldığı elbiseyi giymiş çok da yakışmış açıkçası, saçlarını ve makyajını sade yapmış hayret. Bunların hepsini merdivenlerden inerken düşünmüştüm ki Bonnie yanıma gelip  nefes nefeseyken konuşmaya başladı.

"Birincisi çok güzel olmuşsun ikincisi de gelmişler Angela, gelmeyeceklerini düşünüyordun ama buradalar. Şimdi içeri giriyorlar." dediği anda kapıya doğru koştum. En önde Lydia salına salına içeri girdiğimde beni aradığı fazlasıyla belli oluyordu. Ayağımdaki ayakkabılarla ona doğru koşup sarıldığımda anlık olarak şaşırsa da kollarını bana doladı. Bir buçuk aya yakındır görüşmüyoruz, çok özledim

 Bir buçuk aya yakındır görüşmüyoruz, çok özledim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
DARK { Derek Hale }Where stories live. Discover now