1.4

1.1K 76 8
                                    

MUTLAKA OKUYUN YOKSA ANLAMAZSINIZ!!!!

4.Sezonun bittiğini ve Breaden ile Derek'in birlikte olduğunu düşünün. Dolayısıyla Derek ile Angela'nın arası bozuk ve Angela bir çöküş halinde

*********

Stiles'ın güzeller güzeli Jeepinden indikten sonra oyalanmadan eve girmiş üstümü değiştirdikten sonra da yatağıma uzanmıştım. Son aylarda başıma gelmeyen kalmamıştı gerçekten. Bazen sadece yok olmayı ya da buraya hiç gelmemiş olmayı diliyorum.

Chris yeniden burada olmasına rağmen İsaac gelmemiş ya da kendini göstermişti işte. Belki de cesareti yoktur? Belki de yüzü? Ya da her ikisi birden yoktur? Her neyse artık bunu umursamamam gerektiğini biliyorum ki daha büyük bir problemim de var zaten., Derek.

Bazen beni aldattığını düşünsem de bunun bir aldatış olup olmadığını da düşünmeden edemiyorum. (WE WERE ON A BREAK)  Yani sonuç olarak bir ilişki içerisinde sayılmazduk değil mi? Sadece birbirimize birbirimizi sevdiğimizi ve yanımızda olacağımızı söylemiştik, pekala sanırım aldattı sayılıyor. Her neyse ben o dosyayı kapattım zaten.

Kendimi tam uykuma verip uyuyordum ki kapı çaldı. Çalar çalar gider düşüncesiyle kapıyı açmaya asla kalkmadım ama bu kişi çok ısrarcıydı bu yüzden kapıyı açmak zorunda kalacağımı anlayıp yataktan kalktım ve ağır adımlarla kapıya gidip kapıyı açtım. Kapıyı açtığımda karşıma çıkan kişiyle olduğum yerde kalakaldım.

Biraz önce yüzü yoktur diye düşündüğüm biricik abim gelmiş. Canım benim hoş gelmiş.

Ben anında açtığım kapıyı kapatırken ayağını kapıyla eşiğin arasına koymuş kapıyı kapatmamı engellemişti ki ben zorlarken o inlemeye devam ediyordu. En sonunda bu işin sonu olmayacağını bildiğimden kapıyı serbest bırakmış ayağını çekmesini beklemiştim ki çekip şükretmişti zaten.

Ama o ayağını çektiği anda kapıyı tekrar kapatmış ona alan bile yaratmamıştım ki bu sefer sesszice küfretmiş bana seslenmeye başlamıştı.

''Angel lütfen kapıyı aç''

''Angel çok üzgünüm lütfen kapıyı aç, seni çok özledim''

Bir süre daha yalvarışkarını duyduktan sonra kapıya sürünerek yere oturduğunu ve kafasını kapıya vurduğunu duydum ama umurumda olamadı çünkü oturduğu yerin arka tarafında oturmuş kollarımı da kendime sarmıştım çoktan.

"Yalvarırım Angela! Canım acıyor yalvarırım aç kapıyı. Seni çok özledim" elimle ağzımı yüzümü sildikten sonra ayağa kalktım.

"Umurumda değil, sen ben ağlarken yanımda değildin! Ben de olmayacağım, Neden olayım ki?!"

''Çünkü sen ben değilsin Angela, ben düşüncesiz ve aptalım. Sen değilsin.''

''Ben sana giderken söylemiştim 'Gidersen bir daha senin kabul etmem' şimdi ise sözümde duruyorum. Bu kadar basit. Ayrıca evet sen ben değilsin ama ben de sen giderken ki ben değilim.''

''Haklısın Angel özür dilerim. Buraya gelmem bile bir hataydı değil mi?'' dediğinde şaştım kaldım Çünkü İsaac küçükken az daha denizde boğduktan sonra bile özür dilememişti ama şimdi özür diliyordu. Ama bu beni etkilememiş gibi davranmalıyım.

''EVET HATAYDI! GİT BURADAN!! '' diye bağırdım. Kendimi kötü hissederken zemine bıraktım ve gözlerimi sıkıca kapattım. Uzun zamandır onu düşünmüyor özlemiyordum bile ya da bilmiyorum öyle sanıyordum ama sesini duyduğumda kocaman sarılmak istememe engel olamıyorum. Gözlerimi kapatıp uykumun gelmesini bekledim
______

Uyandığımda kafamı nerede yere koyduysam aynen oradaydım. Sürünerek koltuğuna gittim ve yukarı çıkıp bacaklarımı kendime çektim. Kimsem yoktu işte aynen de bu yüzden gitmek istemiştim, yapayalnızım. Ailemden biri olarak İsaac'e ihtiyacım vardı ama ona daha çok ihtiyacım olduğu zamanlar olmuştu ve o benim yanımda değildi, değil mi? Şimdi de ben onun yanında olmayacaktım. Stiles'ların onu kabul edeceğine adım kadar eminim onlardan uzak durmalıyım.

Buraya geldiğimde oldukça soğuk Bir insandım feğil mi? Kimseye yüz vermeyen ben insanlara güvenmiş ve hezimete uğratılmıştım. Ne abim ne de sevdiğim adam yanımda durmamış Üstüne üstlük beni aldatmışlardı. Belki de tekrar eskisi gibi olmaya ihtiyacım vardı, abilerimin bana öğrettiği gibi.

***************************

Canlarımmmmmmmmmm Okuyucularım Azalmış Benim Ya Neyse Hala Hikayemi Okuyanlar varsa diye bölüm Paylasacağım. Sizleri Seven Ben

Ara Bölüm Olarak Düşünün

DARK { Derek Hale }Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin