1.5

1.1K 72 4
                                    

Esneyerek yataktan doğruluğumda bunun soğuk ilk günüm olduğunu fark etmemle göz devirdim kendime. Bok vardı soğuk olmaya karar verdim. Zaten her şeyden nefret ediyorum.

Yataktan kalkıp dolabımın önüne geçtim ilk önce, giymek için karar verdiğim kıyafetleri yatağımın üzerine atıp banyoya döndüm. Çabuk olmalıyım ki okula geç kalmayayım.

Okula gittiğimde muhtemelen İsaac orada olacak ve bütün 'arkadaşlarım' onh bana affettirmeye çalışacak ama olmayacak. Beni terk etmesinin cezası bu kadar çabuk bitmemeli, bana yaşattıkları bu kadar çabuk geçmemeli. Konuşmak için yanıma Lydia'yu göndereceklerini biliyorum çünkü benimle bu konu hakkında konuşabilecek tek kişi varsa o da Lydia.

Duşum bittikten sonra hızlıca banyodan çıkıp odama geçtim, saçlarımı kuruttuktan sonra da öncesinde hazırladığım kıyafetlerimi geçirdim üstüme. Güzel görünüyorum.

Öncesinde hazırladığım çantamı da aldıktan sonra hemen aşağıya inip motoruma vardım. En sevdiğim şey, motorum.

Okula vardığımda okulun otoparkına geçtim ve motorumu park ettim. Havalı olduğunu düşündüğüm bir şekilde motordan inip göz ucuyla Lydia'ların masasına baktım. Tahmin ettiğim gibi İsaac bizim okula gelmişti ve bana bakıyordu ben ise gözlerimi kaçırıp hiç onu merak etmemiş gibi yapmaya çalışıyordum.

Bu konuda gerçekten zorlanıyorum sonuçta o benim abim canımdan bir parça, ailemden kalan tek kişi ama yumuşamayacağım sonuçta o beni terk etti. Ben bunları dalgınca bunları düşünürken yanıma biri geldi ve kolumu tuttu. Ben ise bunun büyükaAma güçsüz bir el olduğunu fark edince aniden arkamı döndüm ve ona çelme takıp düşürdüm. Stiles olduğunu görünce gözlerimi devirdim ve yanına eğildim.

"Ne ara reflekslerin Bu Kadar güçlendi senin?" derken kalkmaya çalışıyordu

"Immm bir düşüneyim hep öyleydi " dediğim de kaşları kalktı afallamıstı. Onu ilk kez tersliyor olmalıyım.

"Sana ne oldu tersinden kalkmış gibisin" dediğinde ayağa kalktım ve elimi ona uzattım

"Seni ilgilendiren bir durum olduğunu sanmıyorum ama yine de etrafındaki insanlara bak ve akıl yürüt" dediğimde çoktan elimi tutup ayağa kalkmıştı bile. Omuzlarını silkip arkasını dönmüştü. Tam gidecekti ki bileğinden yakaladım onu.

"Canın acıdı mı?" Hafifçe kafasını salladığında elimi biraz daha aşağıya indirdim ve elini tutup vücudunda olan acıyı çektim kendime.

"Ayriyeten de yanıma Lydia'yı gönder " Kafasını sallayıp yoluna devam ettiğinde gözüm bileğine kaymıştı. Acısını almayı amaçlamama karşılık sanırım fazla sıkı tuttum onu. Neyse Stiles Lydia'ların yanına gittiği anda Lydia'ya haber vermişti. Bunu Duyabiliyordum.

Lydia ise korka korka benim yanıma geliyordu. Benden korkması canımı sıktı çünkü ben ona asla bir şey yapmam, hiçbirine bilerek bir şey yapmam. Lydia yanıma geldiğinde kolunu tuttum Ama yavaş bir şekilde Lydia benim dışımda ki her yere bakıyordu.

"Lydia bana bak" Lydia zorla bana baktığında konuşmama devam ettim

"Bak ben sana asla zarar vermem, benden korkma sana diğerlerine davrandığım gibi asla davranmayacağımı biliyorsun" dediğimde rahatlamış gibiydi

"Bak bana diğerleri gibi davranmayacağını ben de biliyorum. Ama Stiles'ı yere düşürünce..." dediğinde ona sarıldım. O ise anında bana karşılık verdi.

''Onu ne zaman affedeceksin? Biliyorum, seni bırakıp gitti ama o senin abin.'' Konu canımı sıktı.

''Haklısın o benim abim ama o benim abimse ben de onun kız kardeşiyim. Eğer o beni bırakabildiyse ben de onu bırakırım.'' sakince konuşup ondan ayrıldım

''Ama-'' sözünü kestim

"Lydia gitmem gerek biliyorsun dersler falan, benden korkma demek için çağırdım sadece seni"

"Biliyorum biliyorum" kafamı sallayıp yanından ayrıldım. Giderken İsaac'in sesini duydum beni soruyordu

'Ne dedi benim hakkımda bir şey dedi mi?'

'Bizi neden duymadın ki?'

'Stiles'ın koca çenesi duymama izin vermedi de ondan Her neyse Ne dedi? Tepkileri nasıldı beni affedecek gibi miydi?' dedi ben ise kendi kendime mırıldandım.

'Asla' Lydia söze başladı

'O beni bıraktı ben neden onu bırakamayayım ki dedi. ki bence çok haklı İsaac. Seni affetmesi hiç kolay olmayacak.' yine kendi kendime konuştum.

'Doğru'

Scott oradan lafa atladı

'İsaac Angel'ı duyuyorum ki sanırm o da bizi duyuyor' Ahh Lanet olsun o da bir gerçek alfa dimi beni duyabiliyor. İsaac atladı lafa tabi

'Ne diyor ne diyor '

'Susarsan söyleyeceğim, seni asla affetmeyeceğini söylüyor ve Lydia'nın dediklerine katılıyor '

-----------------

Biliyorm Çok kısa Cunku Yazamadim Bugun Yeni bolum gelecektir. Yazamadim derken de yazdim ama kaydetmedi. Aslinda bayaa uzundu cunku Yaz dayiz ve daha uzun bolumler sizi bekliyor.

DARK { Derek Hale }Where stories live. Discover now