0.9

1.6K 95 3
                                    

Ormanın girişine geldiğimde hemen motorumdan inip motorumun ayaklığını açtım. Bileğimdeki tokayı çıkardım ve saçlarımı bağladım. Ormanın içine doğru yürürken birden bir çığlık duydum. Hızımı arttırarak sesin geldiği yere doğru koştum bir baktım ki Lydia'nın ayağı bir kapana sıkışmış o anda içim cız etti çünkü o bana değişik ve anlayamadığım bir şekilde yakındı.

"Stiles neler oluyor?'''

"Ben Halledeceğim Angela Onlar şu taraftalar -sağ tarafı göstererek eliyle-sen onların yanına git 5 dakika içinde başlayacaklar"

"Tamam" o yöne doğru koşarken yanımdan bir çakal geçti ve geçerken de gözleri maviydi. Bu kızın Malia olduğunu anladım ve hemen peşinden koşturmaya başladım. Bizimkileri gördüm, tabi onlar da beni.

Neden olduğunu bilmiyordum ama İsaac ve Allison Yoktu. Biz son hız koşarken önümüze bir araba çıktı yıkık döküktü. O, arabanın etrafından dolanırken ben arabanın üzerinden atladım ve önüne geçtim. Beni gördüğünde gözlerini parlattı ben ise başımı eğdim ve kurda dönüştüm birden kükremeye başladım.

Ben kükredikten sonra bağırma sesi ve demir kopma sesi geldi geri dönüp bakmak istedim ama yapamadım. Maila denen kız ilk önce geri geri gitti sonra gözlerinin ışığı gitti ve yere yatarak eski haline döndü. Yarım bir şekilde kalktı ve ellerine baktı oldukça şaşırmış görünüyordu. O sırada şerif yanımıza geldi ve kızın dizlerinde biten bir şerif hırkası getirdi. kıza uzattı kız da hemen şerifin elinden aldı ve giydi. Şerif, kızı şerif arabaya bindirdikten sonra yanıma geldi

"Teşekkürler" Omuz silktim baba tipli adama

"Rica ederim benim için bir zevkti yani çok kolay oldu." hafifçe gülümseyip elini omzuma koyduğunda bana doğru eğildi biraz da

"Senden bir şey rica edebilir miyim acaba" hafifçe kafamı salladım ona

"Malia nin bir yerde duş alması lazım ve-"

"Tamam benim evime gelebilir ben kıyafette veririm" sözünü keserek konuştuğumda rahatlamış olduğunu belirten yüz ifadesiyle baktı bana.

"Çok teşekkür ederim."

"Önemli değil şerif, Ev adresim Stiles da var o getirsin gerisini ben hallederim" o da kafasını salladığında gülümseyerek ayrılmıştım onun yanından ki biraz ilerlememle Allison ve İsaac'i görmem bir oldu. Ama İsaac'in ayağında sorun olduğu fazlasıyla belliydi.

"Ne oldu burada?" Acele ve korkuyla onlara doğru koştuğumda endişeli bakışlarım fazlasıyla belli oluyor olmalıydı.

"Isaac in ayağına kapan takıldı ama nasıl olduysa senin kükremeni duyunca birden bağırarak kapanı kırdı. Şu an yarası iyileşmeye başladı." Endişeli ve dolu gözlerimi Allison'dan İsaac'e döndürdüm

"Sen iyi misin simdi?"

"İyiyim ben üzülmene gerek yok"

"Hadi bakalım evime gidiyoruz, sırtıma gel" İkisinin de şaşkınlık içindeki bakışlarını görsem de ben bir Alfayım, İsaac'in ağırlığının 10 katını da taşıyabilirim

"Ciddi misin sen?" 

"Son derece" kafamı salladığım anda önünde diz çökmüştüm ki kollarını boynuma sarmıştı bile. Ayağa kalktığım anda gerçekten de o kadar ağır olmadığını fark ettim.

"Gidebilecek misiniz böyle?" hafifçe kafamı salladım Allison'a

"Motora kadar götüreceğim zaten böyle, teşekkür ederim sana da" Allison hızlıca kafasını salladıktan sonra benim geldiğim yöne, arkadaşlarının yanına doğru koştu.

***

Eve geldiğimizde daha şerif gelmemişti. Hemen Motorumdan indim ve Isaac i de indirip eve doğru yol aldım Isaac ise seke seke geliyordu doğal olarak. Gözlerimi devirdim ve hemen yanına gidip kolunun altına girdim ve hızlı bir seklide eve girmemizi sağladım. Ben Tam Isaac'i oturttuğum anda zil çaldı, koştum ve kapıyı açtım. Gelen şerif ve Malia idi.

"Hey Angela Malia'yı Buraya bırakıyorum bir saat kadar sonra gelip alırım."

"Tamam şerif " Malia'yı içeri alıp gözlerimi kısaca üstünde gezdirdiğimde hiç öyle çekingen bir ifadesi falan yoktu, daha çok anlam veremez bakışları vardı ki haklıydı da.

"Imm ben nerede yıkanacağım?"

"Gel göstereyim sana" Evin üst katına doğru yol aldığımda kısık bir ses duydum

"Tamam. Teşekkür ederim" Hafifçe gülümsedim ona

"Önemli değil." yukarıdaki işleyişi ona anlattıktan sonra İsaac'in yanına inip hemen yanı başına oturdum.

"Ver elini"

"İyileşecek zaten şimdi" kafasını iki yana sallayarak verdiği cevaba gözlerimi devirdim ve elini zorla kendime çektim.

"İsaac babamı anlatsana. Ben gittikten sonra nasıldı?" Bir yandan acısını alırken öğrenmek istediğim konuya giriş yaptım

"Acımasızdı Angela..." başından geçen şeyleri tek tek anlatırken gözlerim doldu yavaşça.

"Özür dilerim" İsaac bana kaşlarını kaldırıp baktığında kafamı eğdim biraz.

"Yanında olamadığım için, ona tek başına katlanmak zorunda kaldığın için özür dilerim abi gerçekten" kafasını iki yana salladı.

"Asıl ben özür dilerim. Bilmediğin bir yerde, bilmediğin insanlarla kaldığın için. Zor zamanlar geçirmiş olmalısın" kafamı iki yana salladım.

"Sana anlattığım zaman ve birkaç şey dışında çok zor zamanlar geçirmedim, ailem beni çok sevdi ve hep korudu" aramıza küçük bir sessizlik girdiğinde bozmam gerektiğini hissedip yüzüne baktım

"İsaac bunu hep söylemem söylemeyeceğim de ama seni seviyorum tamam mı? Hep yanında ve arkandayım" Gözlerimin dolmasını engelleyememiştim. Katı görünmeye çalışsam da ben o kadar da katı değildim sadece savunma mekanizmamı bu şekilde kuruyorum.

"Ben de seni seviyorum." bana ani bir hareketle sarıldığında kollarımı onun kaslı vücuduna sardım.

"Seni çok özledim abi"

"Ben de güzelim ben de"

O sırada yukarıdan Malia'nın sesi duyuldu sanırım, giyecek bir şeyler istiyordu.

"Ben bir Malia ya bakayım Isaac"

"Abi ye noldu Angela"

"Uçtu İsaac, uçtu"

O arkamdan gülerken ben hızla merdivenlerden çıkıp hızlıca odama girdim. Dolabımdan iç çamaşırı, eşofman takımı gibi şeyler alıp odadan çıktım ve doğru banyonun içine uzattım. Malia hemen aldı. Giyip Dışarı çıktığında şerifin gelmesine daha 5 dakika vardı. O yüzden aşağıda oturup şerifi beklemeye başladık. hiç kimse konuşmuyordu. 5 Dakika sonra şerif zili çaldı. Hemen kapıyı açıp şerifi içeri aldım. İçeri girince ilk önce İsaac'e selam verip Malia'yı yanına aldı ve kapıya doğru yürüdü. sonra ise bana dönüp

''Teşekkür Ed-''

''Teşekkür Etmene gerek yok Şerif benim İçin Hiçbir şeydi.''

''Tamam görüşmek üzere.'' şerif gidince kapıyı kapattım ve içeri gittim.

''Ben biraz uyuyacağım İsaac çok yorgunum.''

''Tamam ben de odama çıkarım birazdan'' ha bu arada Isaac ile konuşup ona bir oda vermiştim.

''Tamam'' dedim ve yukarı çıktım. Odama girip yatağa yattım ve Derek'i düşünmeye başladım. Çatık kaşları kesinlikle onu daha çekici bir hale getiriyordu ve seyrek bir şekilde çıkan sakalları. uff ben neden onu düşünüyorsam. İçimdeki ses 

''çünkü ondan hoşlanıyorsun'' 

 ''hayır!!! öyle bir şey yok'' 

 ''evet hoşlanıyorsun içini iç sesinden daha iyi kim bilebilir ki'' dedi bense onu takmadan uyumaya başladım

********************************************************************

DARK { Derek Hale }Where stories live. Discover now