22.rész

876 124 55
                                    

"Ne hagyj figyelmen kívül, ne próbálkozz ilyen haszontalan dologgal." -Cross Gene - Noona no marya

A műtét napja. Rengeteg mindent gondoltam át idáig. Megéri végigmenni a műtéten? Mi lesz, ha nem kelek fel? És amúgy is, ha felkelek, mi lesz? Semmi. Nem hiányoznék senkinek sem...
-Készen áll? - egy maszkos, zöld ruhás nő lépett be a kórterembe. Mint a bohócok. Gyilkos bohócok. Egy aprót bólintottam, majd áttettek egy nagyon hideg asztalra. A fiúk sehol.
-Elnézést, nem jött be véletlenül pár fiatal fiú hozzám? - néztem kétségbeesetten a felettem álló nőre. Időközben beértünk a műtőszobába.
-Sajnálom Hölgyem, de senki nem látogatta meg. - szólt a monoton, egyhangú válasz. Szomorúan elfordítottam a fejem, egyenesen a szikék felé. Olyan hívogatóak voltak. - Ez kicsit fájni fog- szólalt meg a nő, majd beleszúrt a könyök hajlatomba. A fejemet előre fordították, majd egy gázmaszkot helyeztek rá. Nem jöttek el. Azok az emberek, akikre számítottam , nem jöttek el.

*Jimin szemszöge*

Reggel, Chaerin műtéte előtt, be kellett ugranunk Bang PD- hez, mert valami nagyon fontosat kell közölnie velünk. Lufikkal, macikkal, meg virágokkal a kezünkben nyomorogtunk, PD szűkös irodájában, és hallgattuk, hogy valami promóciós reklámot kéne szervezni,- nem mintha így nem lenne vagy ezer- hogy még híresebbek legyünk. Végignéztem a fiúkon. Késében voltunk. Jungkook idegesen dobolt a lábával. Ő egyszer sem ment be ChaeRinhez, és senkinek sem hajlandó elmondani, miért.Namjoon megköszörülte a torkát, majd felállt.
-Sajnálom, hogy félbeszakítom, Bang PD, de nekünk most a lehető leggyorsabban be kell érnünk a kórházba. Egy nagyon kedves barátunkat műtik. - hadarta el gyorsan, majd kifele indult. Mélyen meghajoltunk a főnök előtt, majd gyorsan rohanva ki az épületből, vettük célba a kocsival a kórházat. Jungkook már a körmét rágta, és valamit motyogott az orra alatt folyton.
Még le sem parkolt a kocsi, de Jungkook kiugrott a kocsiból, és mint akit valaki kerget, rohant be a kórházba. Háromszor majdnem elütötték, de azért elég szívmelengető volt a látvány. Magamban mosolyogva siettem a fiúk után. A recepción SeokJin felmutatta a V.I.P kártyát, amit még a debütálásunk mellé kaptunk, hogyha bármi történik, hírességekhez méltóan kezeljenek. Mondjuk én feleslegesnek tartottam, de az ilyen hűhóknál azért nagy segítség. Főleg ha más egészsége van veszélyben. Jungkookot beértük a fordulóban. Épp hangosan vitatkozott valakivel- gondolom egy ápolóval- aki Chaerin szobájából lépett ki.
-Hogy érti azt, hogy ez már nem az ő szobája? Mi ezért a szobáért fizettünk , Hölgyem - a lábával ütemes verte a padlót, mire odaértünk mellé, ennyit hallottunk a nőtől:
-Sajnálom, biztos levitték a földszintre.- amint ezt kimondta, mindenki megmerevedett.
-De...de a földszinten nem a halottak vannak? - sápadtan fordult körbe Hoseok, mire Namjoon gyilkos tekintettel nézett rá.
-Biztos van erre valami megfelelő magyarázat. - rázta a fejét Yoongi, majd elindult a lift fele. - Gyertek, derítsük ki.
-Még jó, hogy nem azt mondtad, mint Fred a Scooby Doo- ban, hogy 'váljunk ketté, és keressünk nyomokat' -dünnyögte Taehyung. Más esetben röhögtünk volna, de itt és most nem. Mi van, ha Chaerin... meghalt?!?
Gyorsan elhessegettem ezt a kósza gondolatot, majd Hoseok mellé állva, Jungkook megnyomta a '-1'-es gombot. Némán vártuk meg az utat, míg elérünk A-ból B-be, de óráknak tűnt. Nem értem, ki az a beteg ember, aki úgy épít meg egy kórházat, hogy az alagsor a parkoló alatt helyezkedik el. Rengetegen léptek be a parkolóknál a liftbe, ezért előre tolakodva próbáltunk a következő emeletnél- végre az alagsornál-kijutni.
-Ez borzasztó volt - fújta ki a levegőt Jin.
-Már értem, hogy rengeteg ember miért kausztrofóbiás- dőlt Hoseok a falnak. A nem létező izzadságcseppeket letörölte a homlokáról, majd reménykedve nézett ránk, hátha mosolygunk.

De most nem tudtunk. A Remény sem mosolygott.

-Ha kipihentétek magatokat, örülnék, ha indulnánk- sürgettetett minket drága szerelmes barátunk. Egyetértően bólintottunk, majd elindultunk a szinte kihalt folyósón.
Olyan Dé ja vû érzésem van.

Mint a sikátornál.

Megnyikordult valami, mire Hoseok halkan felsikkantott és Namjoon hátára ugrott.
-Jönnek a holtaak -nyávogott Hoseok, de Nam csak egy könnyed mozdulattal lerázta magáról az ijedt fiút, aki hatalmas csattanással ért földet a hófehér padlón. -Áuuu- nyavalygott, de mi rá se hederítve mentünk a hullaház névlistájához. Annyian voltak, hogy mire elértünk a feléhez, már kirohadt a szemünk.
-Nem lenne logikusabb, ha egyből a végét néznénk?- tette fel fáradtan a kérdést Taehyung.
-Jókor szólsz - morogta Namjoon, majd a legvégére lapozott.
-Nem nekem van tudtommal 148-as IQ-m -vágott vissza V a nyelvét nyújtogatva.
-Mi lenne a világgal, ha neked akkora lenne az intelligencia szinted... - kontrázott rá Yoongi. Már hárman vitatkoztak erről, amikor Jungkook erélyesen elkiabálta magát. Furcsa, hogy megtörtént a szerepváltás. A legfiatalabb kiabálja le a Hyungokat.
-Nem elég, hogy ilyen szar a helyzetünk, de ti még le álltok veszekedni? Szánalmas - a véget már halkan mondta, majd felkapta az időközben elejtett listát és végigolvasta. A szeme a lista vége fele kerekedett el egyre jobban, majd szinte hullasápadt lett az arca.
-Mi az Jungkook?- kérdeztem idegesen . Csak ne legyen rajta, csak ne legyen rajta.
Jungkook idegesen levágta a földre a papírt, majd a falnak dölve elkezdett sírni.

Az nem lehet....

Sápadtan, remegő kezekkel nyúltam a listáért, és a fiúk körém gyűlve olvasták végig az utolsó oldalt.

A lista legvégén vastagon állt az a név, amit mindennél jobban reméltem, hogy nem látok itt.

_--------------------------
Szaisztok!
Elég jó rész lett ez most, legalábbis nekem nagyon tetszik. Keveredik a humor a drámával....  de sajnos nagyon rövid lett :(
Hamarosan lesz rés, mert én is teljesen felvagyok csigázva, mi lesz a véleményetek:)
És muszáj ilyen részvégeket (nem tudom, van-e ilyen szó, de mondjuk azt, hogy most van) írnom, mert különben nem olvasnátok. Viszont így, hogy ilyen függővégeket hagyok, kíváncsiak lesztek a folytatásra és el fogjátok olvasni- hacsak az elejét is. :3
Szóval ne egyetek meg, igyekszem pár napon belül feltenni az új részt.
Vote-olni, kommentelni szabad, nem harapok a negativ véleményért, meg örülök , ha írtok, és szavaztok ^^

És akkor egy közérdekű kérdés: Eddig hogy tetszik a sztori? Milyen folytatásra számítotok?

<a helyesírási hibákért ezer bocsánat, meghalt a gépem és ez a nyamvadt tablet nem jelzi a hibákat>

Csóközön

FIREWhere stories live. Discover now