18.rész

1K 134 29
                                    

"Tagadjuk a tagadhatatlant"

Esetlenül álltam Jungkook előtt, aki mosolyogva nézett.
-Még mindig ugyanazt gondolod rólam? - suttogott és még egy puszit kaptam a számra.
-Soroljam?- húztam fel lassan a szemöldököm. Jungkook halkan felnevetett, majd szorosan megölelt.
-Amúgy nagyon szépen rajzolsz- dörmögte- esetleg álljak modellt? Aktfestményt nem akarsz csinálni?- röhögte el a végét. Megcsaptam a vállát, majd elhúzódtam.
-Seggfej.
-A lányoknak nem áll jól a csúnya beszéd.
-Ahogy a fiúknak se a nagyképűség.
-Tudom, hogy szereted, ha elhiszem magamról.- felhorkantam erre a kijelentésre, majd nevetve elhagytam a szobát.
Fülig pirulva mentem le a nappaliba.
-Hát te, ChaeRin, hogyhogy nem alszol még? - ugrott elém a félhomályból Taehyung.- és min veszekedtetek Jungkookkal? És miért vagy ennyire piros??
-Hát izé... nem jön álom a szememre... ideges vagyok a dalok miatt...-  elmentem mellette, egyenesen a konyhába.
-És emiatt veszekedtetek Jungkookkal?
-Aha.
A pohárvizet, amit szürcsöltem, gyorsan lehúztam, majd egy öblítés után a poharat a szárítóba nyomtam.

Vegyes érzelmekkel forogtam össze-vissza az ágyon, valahogy képtelen voltam elaludni. Folyton újra és újra lepörgettem a szemeim előtt a csókot. Az a hevesség. A puha ajkai. A belőle áradó illat. Még most is zavarba jövök az emlékétől...

Reggel a fiúk már nem voltak otthon, amikor felkeltem. Korán el kellett menniük az ügynökséghez, mert átbeszélik a Comeback-et- legalábbis Namjoon ezt írta.
Írtam egy válaszcetlit, amire gyorsan ráfirkantottam, hogy este fele jövök -hátha előbb érnek haza, mint nyolc óra.
A fekete táskámba beletuszkoltam a maradék pénzem és a telefonom, majd kiléptem az utcára.
A telefont böngészve találtam egy csomó helyet, ahova lány alkalmazottakat keresnek. Cukrászda, McDonald's , pincér, pultos, könyvesbolt...

KÖNYVESBOLT!!

Gyorsan megnéztem, hol helyezkedik el az üzlet, majd szinte száguldozva értem a célhoz. Néha-néha rám dudáltak, meg kikiabáltak a kocsikból, de nem érdekelt. Kel az állás.

***

Álmosan battyogok haza a könyvesboltból. Egy idős néni a tulaja, és azonnal nekem adta a munkát. Már ma dolgoztam is. Rengetegen megfordulnak arra, ami rendkívűl megmelengette a szívem, mivel nem gondoltam volna, hogy még ennyien szeretik az írott formában kiadott könyveket.
Egy hatalmas ásítás közepette lépek be a lakásba. Bekapcsolom a telefonom. Tizenöt nem fogadott hívás, ebből tíz Jungkook, kettő V, és három Jimin.
-Hahó - kiáltom el magam, miután tudatosul bennem, hogy lassan tíz óra van. Sokáig elidőztem a boltban.
Hangos kiáltások, majd erőteljes lábdobogások zavarják meg az épület nyugalmát.
-RinRin- kiabál Taehyung, majd szoros ölelésbe vont, miközben hülyeségeket motyogott a fülembe. - a többiek elmentek keresni téged. Csak én és Rap Monster maradtunk itthon. Hol voltál ennyi ideig?

-Merre jártál Kicsi Lány?- lépett elém Namjoon, és arrébb tolta szegény V-t. - És miért nem vetted fel a telefont?  Taehyung, hívd fel Jungkookot.... ne inkább Jimint. Mondd, hogy hazaért.

-Írtam egy levelet, hogy este jövök. Miért kell ennyire meglepődni ezen? Munkát keresni indultam, majd egy könyvesboltban ragadtam, mint eladó.- mosolyogtam a végén- érted Nam? Van munkám! - visítottam el a végét, mire nevetve összeborzolta a hajam.

-Attól még a telefont illik felvenni. Nagyon féltünk ám téged Kicsi Lány... akár hiszed, akár nem. - komoly arccal bámult a szemembe, mire Taehyung rontott közénk, jelezvén a fiúk pillanatokon belül itt lehetnek. Már visszafele tartottak így is. Mióta keresnek?

A bejárati ajtó egy erős reccsenéssel jelezte, hogy még ott szeretne maradni, amikor is Jungkook erősen kicsapta. Ijedten rezzentem össze, és remegve néztem, ahogy indulatosan megindul felém. Centikre állt meg előttem.

FIREWhere stories live. Discover now