6.rész

1.4K 127 8
                                    

"-Hallottam, már jobban vagy.
-He?
-Hallottam, hogy nevettél. És őszinte volt- mondta és rám nézett- Mi ez a haj?-kérdezte halkan nevetve. Aranyos volt.
-Jimin be akarta fonni a hajam. Én azt hittem, hogy tud hajat fonni, ezért engedtem Neki, de amint Te is látod, ez a küldetés kudarcba vallott.-nevettem fel én is. Oldalra billentett fejjel nézett rám.-Mi az?- kérdeztem zavartan. Megrázta a fejét és elmosolyolyodott.
-Semmi- mondta halkan és lement az emeletről. Bevonultam a szobámba és bebújtam a pihe-puha ágyikómba. Anyám halála ellenére, boldog voltam."

Reggel halk kopogásra keltem. Óvatosan felültem, mert még egy kicsit fájt a mellkasom - és megdörzsölgettem a szemeim. Kiáltottam egy szabadot és lejjebb húztam a felhajtódott melegítőnadrágom és pulcsim. Jungkook dugta be a fejét egy perverz mosollyal az arcán. Még mindig a szemeim dörzsölgettem, amikor beljebb lépett. Megláttam a kezében egy kosarat. Mit keres nála egy kosár?

-Jin küldött, hogy adjam oda a szennyeseid.- vigyorgott. Minden álmosság kiment a szememből. Felemelt egy fekete melltartót és nézegette.- Tudtam, hogy unalmas vagy, de hogy ennyire. Minden ruhád fekete, szürke vagy fehér- rám nézett. Élvezte. Lángvörös arccal felálltam és kitéptem a kezéből a kosarat és a melltartóm. Csak nevetett.
-A saját épségedben mondom, hogy azonnal húzz ki a szobámból.- halál nyugodtan mondtam. Még mindig nevetve, elindult az ajtó felé. Megfogta a kilincset, majd megfordult.
-A pulcsim nyugodtan megtarthatod, látom mennyire tetszik- kacsintott egyet, majd végleg elhagyta a szobám. Ez a gyerek megőrült. A fejemet rázva kipakoltam a tiszta ruháim és behajtogattam a szekrénybe. Kivettem egy szürke mindenhol hosszú, elálló ruhát, amit anyám halálának évfordulóján szoktam felvenni, de mivel későn jutott eszembe, ezért mára terveztem. Miután felvettem, szépen kifésültem a hajam, és felvettem a nyakláncot, amit még kiskoromban Tőle kaptam. Lementem a konyhába és ittam egy pohár vizet. Senki nem volt a földszinten, de hangokat hallottam. Kimentem a hátsó udvarra, ahol megtaláltam a srácokat. Épp terítették a kerti asztalt. Valahonnan halk zene szólt. Az idő nagyszerű volt, arcomat a nap sugarai simogatták. Amikor megláttak, tátott szájjal néztek rám. Ennyire szokatlan engem ruhában látni? Odavonultam a tányérokat pakoló Yoongi -hoz és elvettem tőle őket. Elkezdtem szétrakni őket, mire a többiek is észbe kaptak és ők is folytatták a dolgukat. Éreztem, hogy mindegyikük bámul, ezért rájuk néztem.

-Mi az?-kérdeztem egy picit flegmábban, mint ahogy akartam.
-Szimplán fura téged így látni- mondta V és halványan rám mosolygott.
-Hogy így?
-Lányosan- mondta Jungkook. Á, értem, szóval nem vagyok lányos? Nem tart... csinosnak?
-Kösz- szűrtem ki a fogaim közt. Egy kicsit szarul esett, de nem éri meg rajta rágódni. Ma nem. Ma csak Anya számít. Bement a konyhába és segítettem Jinnek az ételek kihordásában.
-Na, és mi ez a ruha? Tán mész valahova? Randid lesz?-kérdezte mosolyogva. Levette a főzőlapról az ételt és elindultunk kifelé.
-Nem, nem lesz randim. Csak egy fontos megemlékezésem van. Vagyis volt. Tegnap. Csak későn jutott eszembe.- daráltam le neki gyorsan.
-Talán azért voltál a temetőben?-kérdezte halkan és rám nézett. Bólintottam. Letettem az asztalra az ételt, mire J-Hope egy nagyot füttyentett.
-De jó a kilátás- mondta mögülem és hátradőlt a széken. Tüzelő arccal mentem el onnan és ültem le az egyetlen üres helyre. Jungkookkal szembe. Még mindig.
-Srácok, ma elmegyünk vásárolni? Kérlek- mondtam evés közben. RapMonster rám nézett.

-Persze, mit szeretnél venni?

-Hát, először is hozzávalókat az ebédhez és a vacsihoz, mert ÉN fogok főzni, valamint egyéb dolgokat a házba.Fizetek mindent- emeltem fel a kezem- Nem akarok rajtatok élni.

-Rendben srácok, reggeli után bemegyünk a városba- csapta össze a kezét Jin- Ellenkezés?.. Nincs, rendben. Akkor, aki befejezte az evést, az induljon készülődni.- felálltam és elmentem bepakolni egy kistáskába. Beledobáltam sok zsepit, valamint az összes pénzem. Kivettem egy szürke cipőt és lementem a nappaliba. Már majdnem mindenki ott volt. Felvettem a cipőm és bementem a konyhába egy korty vizet inni, majd elmentem a mosdóba. Miután újra visszamentem, már mindenki ott volt és épp a cipőjüket húzták.

FIREWhere stories live. Discover now