44. Kapitola

1.4K 45 0
                                    

Pohled Harry...

Srdce mi bili jako o závod až jsem v uších slyšel jeho tep, nějaký hromotluk mi u spánku držel zbraň a já nechápal co se tady děje. Mich vjela pod auto a během pár vteřin do dílny vtrhly nějaký tři chlapy kteří význam šťastný výraz asi neznali a jeden mě čapl ze zadu a přiložil mi zbraň ke spánku a další šel k Zaynovi který se nezmohl ani na slovo, odstřil ho a namířil ho aby šel k holkám, když Mich volala o klíč tak jí ho doslova hodil do ruky a ona si to asi nejprve neuvědomovala protože dál pracovala ale pak najednou vyjela jako blesk a když ho uviděla tak se zasmála. Měl skoro dva metry a tmavší hnědé vlasy mu pozorně stáli v pozoru na ježka který se nepohl ani o milimetr, byl obrovský a už jen pohled na něj si budil respekt takže si nic vůči němu nedovolíte ale Mich se tvářila jako kdyby strach měl mít on z ní a ne ona z něho, pak se podívala na mě a její oči zčernaly, tak teď šel větší strach z ní než z něco i když ona vypadala oproti němu křehce ale ten její výraz byl fakt síla!

"Jestli do minuty nebude ta zasraná pistol od jeho hlavy dva metry tak ti tu přísahám že té tvé gorile vystřelím mozek z hlavy!" Vytáhla zbraň z poza zad a rchlestí blesku ji odjistila a mířila na toho hromotluka který mě zržel jako by mu šlo o život. Ten chlap který byl u ní se zasmál a kývl na něj aby mě pustil a já se uvolnil a hodil na něj odpornej pohled.

"Ale no to ne! To si děláš prdel Michelle! To je on! No je docela pěknej ale kdyby jsi mu jednu vrazila tak mu zlomíš nos jedna dva! Měl by jsi chlape trochu navštívit posilku! Před dvěma lety jsi byl větší bouchač!" Koukal na mě a já ne něj koukal jako ne blázna a pak se koukl na Mich která se vrářila pobaveně, takže v jednu chvíli se tváří že někoho zabije a pak se směje, jak je to možné?

"My se známe?" Zeptal jsem se ho a upravil si tričko, nejdřív mě na jeho pokyn drží zbraň u hlavy a pak se se mnou baví jako by jsme se znali od mala.

"Ty mě nezáš ale já jsem byl s Mich když se hroutila jen co viděla zprávy v kterých jste se s kamarádíčky ukazovali, věř mi že vím kdo jsi!" Zasmál se a já nevěděl jestli se mám cítit provinile nabo naštvaně, jestli mi má být líto Mich že to pro ní nebylo lehké a nebo chtít jednu vrazit tomu dementovi." Víš co se stane když se to Damien dozví!" Otočil se zpátky na Mich a ta jen protočila očima a mávla rukou.

"Věř mi že mám větší moc než on a nikdo si nedovolí sáhnout na nikoho z nich, však víš že jsem vůči tomu udělala, ehm jistá opatření ne? On si na ně nedovolí protože ví že by mě stratil na dobro a to by byl jeho konec, neboj se Mette, já znám svoji cenu a ta je višší než ta jeho!" Plácla ho do ramena a on jí objal, tak teď jsem se v tom úplně stratil, začal jsem očekávat nějákou gangsratskou přestřelku jakou vídate v televizi ale oni se objímají? Co sakra?

"Příště když mi zavoláš že jsi to koupila tak laskavě zůstaň na místě jasný! Jak k tomu pak příjdu já když přijedu a ty nikde! Víš že jsi mi málem přivodila infarkt!" Káral ji jako malé dítě, takže oni dva se znají?

"To by měl z těch sterojdů!" Pošeptal mi Niall a já se na něj usmál ale asi nás uslyšel Mett a vražedně koukl na Nialla, ten jen hlasitě polkl a stál jako kámen.

"Tohle se každej večer dře v posilce a cvičí se to při uklízení mrtvol vychrtlino! Řekni mi jediný důvod proč bys neměl býd další z nich co?" Přistoupil k němu a složil si ruce na hrudi, myslel si že působí chytře a tvrďáccky ale mě právě tohle gesto u takové hory přišlo směšné ale nevidržel v něm dlouho protože mu na záda skočila Mich a zakryla mu oči rukama.

"Protože by jsi byl na řadě ty Mattie a je mi jedno že jseš můj bráška!" smála se a věřte nebo ne ale i jemu se na kamenné tváři objevil úsměv a začal se s ní točit a snažil se jí sundat.

Star and mafie girl (FF -  Harry Styles)Where stories live. Discover now