28. Kapitola

2.5K 106 4
                                    

Pohled Harry...

Dnes jsme měli  mít koncert a to znamenalo že je i zkouška, nechtěj jsem opouštět zbytečně Mich když to není nezbytné ale ze zkoušky jsem se bohužel stejně jako z dnešního focení a rozhovoru v rádiu nemohl vymluvit. Řekl jsem managmantu aby nám to naházeli všechno v jeden den a já pak měl zase čas na moji princeznu, o ochranku jsem se postaral a barák nám hlídala ochranka takže se do něj nikdo nemohl dostat. Po včerejší noci s Mich se mi vůbec nechtělo vsávat, byl jsem utahaný jako kotě a všechnu zásluhu na tom měla ona. Kdo by to do ní řekl? Od včera je nějaká špatná a opravdu mi to dělá starosti, co se ji mohlo stát? Byl jsem nahoře v hudebně a zkoušel něco napsat a nazpívat když za mnou přiběhli Louis se Zaynem že Mich je dole v obýváku a pláče, vyběhl jsem jako neřízená střela a když jsem ji uvidět jak zlomeně pláče na gauči tak se ve mě něco pohnulo, udělal se mi v krku obrovský knedlík ale rychle jsem se vzpamatoval a šel ji uklidnit. Seděl jsem v autě na cestě do rádia a ve stejné budově jsme měli i focení takže to bylo aspoň časově nenáročné za což jsem vedení musel potom poděkovat.

"Kluci?" Ozval jsem se a čtyři pohledy se upřeli na mě, byl jsem rád že mě vždy poslouchali a vždy mi se vším pomohli. " Neví někdo co se Mich stalo že se složila?" Potřeboval jsem to vědět, ničilo mě že jsem to nevěděl a nedokázal ji tím pádem pomoc, tolik ji miluji a ničí mě ji vidět nešťastnou.

" No já nevím jak to vidí ostatní ale já si myslím že je toho na ní moc, snaží se sice tvářit že je všechno v pohodě a nic se neděje ale já ji znám. Něco jí trápí a nechce nás s tím otravovat, vyrůstala v domnění že je tu na víc a nechtěná, je nám vděčná za to že jsme ji od něj dostali a proto nás nechce ještě víc zatěžovat což je podle mého naprostá kravina!" Zayn ji znal a věděl jak myslí, on s ní vyrůstal a proto jsem byl za jeho názor vděčný, vážil jsem si ho. Kývl jsem hlavou a opřel si ji o sedačku, až přijedu domů tak se jí zaptám co se děje a vysvětlím ji že když se bude cokoliv dít tak mi to prostě musí říct.

" Já si myslím že ji nedělaj dobře holky, myslím tím Katie s Lucy, nechci nic říkat ale něco mi na nich smrdí, jednou jsem si byl v noci udělat mléko s medem abych konečně zatuh ale než jsem došel do kuchyně tak jsem ty dvě zaslechl v koupelně jak se o něčem hádají, nevím co to bylo protože jsem byl fakt dost na šlupky a to že jsem nemoh usnout mi v soustředění nepomáhalo a sotva jsem si to udělal, jo a jinak děkuju tomu kdo po mě uklidil kuchyň pač já fakt nemoh." Zatvářil se jako andílek a pohodlně se usadil, hodil nohy na Zayna který mu se hned skopl protože mu zašpinil rifle.

"Taky jsem si s tou myšlenkou pohrával jinak nemáš zač brouku!" Zasmál se Louis a udělal na něj oči, jo to on umí. Musel jsem se zasmát protože jsem si vzpomněl na to jak tohle  vždycky dělal když dostal chutě a nikoho neměl. Jo to byly časy ale neměnil bych protože to co jsem zažíval s Mich jsem nikdy k nikomu necítil a líbilo se mi to,  byl jsem s ní šťastný. To ona mi naplňovala život, to ona mi zářila na obloze.

"Čemu se chechtáš Curly?" Koukl na mě Loui skrz řasy a nasadil laškovný ton.

"Pamatuješ na Brazílii?" Musel jsem se krotit protože jsem se dostával do záchvatu smíchu ale ten jsem si dneska nemohl dovolit na hlasivky protože mi poslední dobou trošku zlobí a jelikož jsou to co mě živí tak si nemůžu dovolit aby odešly!

"Na to se zapomenout nedá!" Trošku zčervenal a zavrťel, byl sladký  když se cítil rozpačitě ale na Mich neměl, byla tak kouzelná a všemi směry dokonalá. Aby jste tomu rozuměli, v Brazílii jsme byli na minulém turné a vedení selhalo opět v objednávání pokojů a nakonec jsme měli všichni spát v tour buse, já a Louis jsme se rozhodli neschopnému vedení pomstít a vydali se na noční prohlídku, prolezli jsme všechny bary a najednou jsme narazili na Gay Bar. Když do pekla tak na pořádném koni a tak jsme se tam rozhodli jít, bylo to fakt ostrý a trošku ujetý ale měli jste svobodu, mohli se chovat jak jste chtěli a nikdo neřekl ani popel. Někdo pořídil pár fotek a rozneslo se to po netu. Byl z toho průser jako hora ale stálo to za to.

Star and mafie girl (FF -  Harry Styles)Where stories live. Discover now