38. Kapitola

2.1K 86 0
                                    

Pohled Mich...

Zrovna jsem byla s Lucy ve výtahu který mířil k našemu apartmánu kde na nás už čekal Damien, věděla jsem že budu rád že máme to jméno ale jeho reakce mě zarazila, když se dveře výtahu otevřeli tak mě popadl do náručí a zatočil se mnou.

"Z tebe je rozená mafiánka Michelle! Tak povídej!" Posadil mě na gauč a já se zasmála, já a mafiánka, kdo by to řekl? Upravila jsem si šaty a dala si nohu přes nohu, pořád jsem se cítila trošku nesvá z toho co jsem udělala té Kristin ale měla dítě s mužem který se mě pokusil zabít a to mi na pocitu viny ubíralo. Koukla jsem se po místnosti a začala si klepat s prstama o sebe protože mě znervozňovaly pohledy všech kteří byli upřené na mě a to mi působilo nesmírnou trému a začal se mi v krku tvořit knedlík o velikosti basebolového míčku, odkašlala jsem si a snažila se znít co možná nejlhosteněj jak jsem to dovedla protže jsem nepotřebovala aby věděli jak ve skutečnosti slabá jsem a tuhle slabost jsme si nemohla dovolit." Jmenuje se Christian Louis Williams a tím nekončíme, dostala jsem z ní i adresu kde bydlí." Všichni na mě vykulili oči a já se uchechtla protože to jak o mě pochybovali bylo opravdu ponižující a potěšilo mě že jsem jim ukázala že nejsem k ničemu jak si asi mysleli. " Takže moment napětí." Musela jsem si to užít protože ten pocit moci nad nimi byl omamující a mě dovoloval se cítit důležitě a volně. Zamračili se a já ne Damiena vyplázla jazyk který mi ale chytl a ostatní se začali smát.

"Přísahám že jestli mi to hned neřekneš tak si týden nesedneš!" Pustil mi jazyk a já se začala smát, slíbil mi že se minulost nebude opakovat a já mu ani nevím z jakého důvodu věřila. Narovnala jsem se a pak se na každého z nich koukla, měli jste vidět Chavierův výraz který by stál za všechny peníze protože to jak měl vyvalené oči a otevřenou pusu bylo tak směšné a on si ani neuvědomoval že by se hodil akorát tak do cirkusu aby strašil malá děti. Znova jsem se zachychotala a pak jsem zvážněla a nahodila poker face.

" Dobře takže adresa je Walk Street et50, Seatle. Ani to nestálo moc práce." Pokrčila jsem rameny, zchodila si z nohou podpatky a položila si nohy na stůl, opřela jsem si hlavu a gauč a zavřela oči. Pořád mě bolely ty rány které mi způsobil ten grázl a chtěla jsem si odpočnout ale jakmile jsem ty oči zavřela tak se mi před očima objevil obrázek posledních Jemesových chvil a jak se ukončili, pokaždé když jsem zavřela oči tak jsem viděla jeho pohled a jak mu z očí vyprchává život o který přišel mou vinnou, tak moc mě to mrzelo ale Damien mi řek že ve světě kde teď žiju platí zabi nebo budeš zabit a proto jsem vždy ty myšlenky zahnala a ponořila se do spánku ale teď jsem chtěla jenom relaxovat a nemyslet na to bylo tím pádem mnohem težší než předtím a proto jsem je opět otevřela a koukla na se na Damiena který seděl vedle mě a zvedla se protože mě pořád byla jeho přítomnost nepříjemná a zbytečně jsem s ním nechtěla trávit moc času.

"Sbal se Michelle, pojedeme do Seatlu aby jsme konečně měli od toho bastarda pokoj, dneska zavolám ještě našim lidem aby přiletěli a zítra se vymyslí plán a zmapuje terén." Také se zvedl a obešel mě, když šel okolo tak se mi lehce otřel o rameno a já se zachvěla, nechtěla jsem prostě cítit jeho přítomnost a nic jiného v tom nebylo, to kvůli němu jsem nemohla být s Harrym a být šťastná ale zase na druhou stránku by se Harrymu a ostatním nedostalo takové ochrany kterou jim dopřává on když jsem hodná a nedělám hlouposti takže to aspoň k něčemu bylo dobré ale přesto bych si přála cítit jeho objetí a moci ho políbit, vidět jeho dokonalý úsměv a opět se topit v tom smaragdovém moři které mě nutilo se topit v jeho hlubinách. Šla jsem rychle do pokoje ale když jsem otevřela dveře tak mě málem trefil šlak protože jsem uviděla Lucy jak mi balí, jak já se jí lekla. Došla jsem k posteli a lehla si, celé mě to všechno dneska unavilo protože přeci jen jsem byla po úraze a taková zátěž byla dost těžká, byla jsem ráda že jsem nakonec měla Lucy která mi tyhle věci obstarávala za mě a mě tím ulehčovala práci.

Star and mafie girl (FF -  Harry Styles)Kde žijí příběhy. Začni objevovat