15. Kapitola

3.1K 133 0
                                    

Pohled Ben...

Michelle jsem ukázal kde je ložnice a popřál ji dobrou noc. Zrovna jsem jel na oslavu k Jade když jsem ji tam viděl sedět jako hromádku neštěstí. Je samozřejmost že jsem zastavil a zeptal se jak mužů pomoc. Neměl jsem ani tušení kdo to je ale i přesto ji tam nenechám zmrznou. Když se mi představila tak jsem měl jasno kdo to je. Kluci mi furt básnili o nějaké Michelle a hlavně Harry. Měl ji jako tapetu na telefonu a pravidelne mi ukazoval fotky jak se má a tak dále a až to půjde tak s ním bude furt a tak si na ni mám zvykat. Přišla mi krásná a když mi kluci říkali její příběh tak jsem upustil nejdnu slzu. Přišla mi statečná a silná. Jen mi nejde do hlavy co se tam stalo a proč seděla sama v dešti a řekla mi že nemá kam jít? Co se mohlo stát. Je to něco kvůli tome že management nařídil Harrymu aby se zase ukázal s Taylor? Nemůže za to, že jeho osobní život organizuje někdo jiný a když se Harry zamiluje tak musí jeho vyvolená projít schválením. Já vím je to odporné ale prostě to tak je a když se Curly neukázal na veřejnosti s žádnou děvkou tak se začalo spekulovat o jeho orientaci a o Larrym a to managmant jasně zakázal a tak opět vytáhli Taylor. Harry byl do Mich fakt blázen a to doslova! Každé ráno když jsme měli natáčení či cokoliv jiného mi pravidelně o ní vyprávěl. Jak se změnila, jak je ještě krásnější, jak jí září oči když ji to říká a jak si spolu udělají dovolenou v L.A aby si taky užila života. Tak co se sakra stalo?! Rozhodl jsem se že zavolám Harrymu aby mi to všechno vysvětlil. Telefom vyzváni a vyzváni než to ten blbeček konečně vezme.

"Co je Bene?" Zavrčí a já pochopím že je fak zle. Nikdy na mě není protivný když je vše v pohodě.

"Je všechno v pohodě?" Ustaraně se ho zeptám. Nemám v plánu mu říct že je Mich u mě. Měla nějaký důvod aby mu utekla a já ji chci pomoct a né mu ji předhodit.

"Ne, to teda není! Bene stratil jsem Michelle! Utekla odemě! Přišla na tu posranou Taylor a myslí si že ji miluju a budu s ní šťastný! Jenže já miluju ji! Nejhorší na tom je že nevím kde je a nemá s sebou telefon! Má jen šaty a boty! A vidíš jak je venku!? Chčije tam jak kdyby mělo naposled! Co já budu dělat!? A kde jsi vůbec ty? Měl jsi přijít k Jade na oslavu! Pak volá mě kde všichni jsme!" Nadává a zní opravdu strašně. Docela ho to vzalo.

"To mě mrzí Curly! Promin ale měl jsem menší příhodu s autem a proto jsem nemohl dorazit. Tvrdl jsem v autoservisu a pozoroval chlupatej zadek toho obtloustlýho mechanika!" Povzdechl jsem si. Nemohl jsem mu říct že tu mám Mich, ihned by se sebral a byl by tu jako na koni ale to nejde! Mich musela mít důvod i když by si ho měla vyslechnout." To s Mich je mi líto Harry, ale když si vemeš čím si Mich prošla a ty jsi ji z toho dostal tak se na tebe nafixovala což je naprosto přirozené a když jsi mi vyprávěl jak si jsi jistý že tě taky miluje tak si vem co to s ní udělalo! Chce pro tebe jen to nejlepší a myslí si že šťastný budeš s Taylor. Chtěla ti to ulehčit! Je naprosto normální že se jí to dotklo. Mrzí mě to Harry ale nemám ti zatím jak pomoc." Fakt se mi moc nelíbilo že musím Harrymu lhát ale ta holka je fakt silná a prošla si peklem, mě přijde naprosto normální ji pomoc. I když mužů ublížit Harrymu.

"Díky za útěchu! Musím jít. Čau zejtra!" Zamumlal a zavěsil. Fajn to by jsme měli. Teď vím co se tam stalo a také vím že dokovaď nebude Michelle sama chtít tak mu o ní neřeknu. Užila si svoje a s Harrym by si toho fakt ještě užila. Nechci aby trpěla víc než trpěla! Ozvalo se ťukání na dveře, zvedl jsem hlavu a zjistil, že ve dveřích obýváku stojí Michelle jen v mém tričku a ponožkách.

"Copak se stalo?" Zeptal jsem se ji a mile se na ni usmál. Je tak sladká! Pane bože už jen svoji přítomností mě rozhazuje.

"Mužů si zavolat?" Koukala celou dobu do země a trochu se klepala. Prohlédl jsem si ji blíže a zjistil že ji celou orosil studený pot.

Star and mafie girl (FF -  Harry Styles)Where stories live. Discover now