39. Kapitola

2.9K 107 10
                                    

Pohled Mich...

Když jsem ráno vyšla z pokoje který měl až moc měkkou postel takže jsem se pořádně nevyspala tak jsem dostala málem infart protože jsem vrazila do nějákého muže který nesl s dalším nějákou kovovou bednu a když jsem do něj vrazila tak ji pustil a ošklivě se na mě koukl ale to si neměl dovolovat protože jak jsem pochopila buď budete zlá vy nebo budou oni.

"Co tak koukáš? Když umíč tak dobře koukat tak si příště dávej pozar na cestu!" Doslova jsem ze sebe ty slova vyplivala a šla do kuchyně, měla jsem na sobě jen tričko které patřilo Harrymu a ještě pořád po něm vonělo, usmála jsem se když jsem si představila že mám na sobě něco co nosil Harry a šla si udělat čaj ale asi jsem neměla prostě dneska štěstí a opět do někoho vrazila. " Tak to tu nikdo nedává pozor na cestu?" Zasyčela jsem a otočila se na toho dotyčného do koho jsem vrazila a uviděla překvapeného Damiena jak na mě kouká a nemůže se nabažit pohledem. Jen jsem nad ním protočila očima a dál se věnovala přípravě čaje a rovnou jsem dala vodu na dva. " Promiň ale je tu strašný bordel." Zamumlala jsem a chtěla připravit hrnečky ale nedosáhla jsem je, chtěla jsem si vylést na linku ale když jsem byla jednou nohou na ní tak mě Damien chytil kolem pasu a hodil si mě přes rameno, pak vzal do volné ruky hrnky a položil je na linku pak sundal mě a položil mě vedle hrnků a natáhl se pro čaj, nikdy jsem si nevšimla jak byl svalnatý a kdybych neměla Harryho a kdybych si s ním neprožila to co jsem si prožila tak bych možná i připustila že je krásný. Hodil je do hrnků a zalil vodou.

 "Neruším?" Ozvala se Lucy a já se na ni vděčně usmála protože jsem nevěděla jako jsem se měla v jeho přítopnosti chovat, zakývala jsem hlavou že ne a ona se na mě usmála a přišla k nám. " Mimochodem pěkné tričko Mich ale nevadí se ti v něm procházet v bytě plném chlapů kteří jsou po hlavu ozbrojený?" Zvedla obočí a já se začala smát protože mě to pobavilo a jak jsem si stačila všimnout tak i Damiena protože jsme oba věděli že by si mě ani jeden nedovolil. Kdo by pak chtěl mít co dočinění s Damienem a čelil by vyhlazení rodové linie? Sám totiž už jednou dobře předvedl že jsem byla jen jeho a že na mě nikdo už nebude sahat, tehdy nechal zavolat všechny chlapy z jejich řad a tomu blbcoj co se mi pokusil ublížit provedl kastraci za živa a nebyl to zrovna pěknej pohled. Vzala jsem si svůj čaj a seskočila z linky, vydala jsem se do obýváku ale pohovka byla plná chlapů v černém a já si povzdychla, to si opravdu nemůžu dneska v klidu vypít čaj a připravit se na plánování dnešního a zítřejšího dne?

 "To nemáte nic na práci? Zvedejte se z pohovky a běžte něco dělat! Já se chci v klidu nasnídat!" Použila jsem na ně silný hlas a tvrdě a neústupně jsem se na mě podívala, opravdu jsem neměla chuť se zlobit hned po ránu ale nikdo mi v tom nepomáhal. Překvapeně se na mě všichni koukli a ujišťovali se jestli to jsem opravdu já, protočila jsem nad nima očima a položila si hrnek na stůl na kterém byli zbraně, tak tohle je mínus na tom když jste v bytě plném mafiánů, všude se vám válejí zbraně. " Nekoukejte na mě jako na boží zázrak a padejte." Zaúpěla jsem a oni se konečně zvedli, sesunula jsem se do pohovky a pustila si MTV protože jsem se chtěla odreagovat a písničky k tomu pomáhali, byla jsem za tohle vděčná Perrie a Jesy že mi s klukama rozšířily obzory a já tak poznala co to je relaxace, taky tomu pomohlo že jsem byla s hudebníky a s nimi to ani jinak nejde.

 "Hele jak jsi z ní vytáhla ty informace? Zbrně? Výhružky? Násilý?" Zeptal se ještě jeden, byl vysoký a svalatý ale k jeho tělu měl dětský obličej který mu zdobyli ďolíčky jako měl Hary, tak takhle to oni z lidí dostávají? Ani mě to vlastně nepřekvapuje, otočila jsem se na něj a pobavedě se usmála.

 "Tak takhle to vy děláte? Ne, mě stačilo jí jen oznámit že otec jejího dítěte je mrtví a já se strarám o papíry ohledně jeho smrti a mám v tom nějáké nejastnosti a ona byla jediná která byla k zastižení." Pokrčila jsem rameny a napila se teplého čaje, ten chlap se zasmál a ostatní se přidali.

Star and mafie girl (FF -  Harry Styles)Kde žijí příběhy. Začni objevovat