Story & interview with BlomkvistM97

377 54 7
                                    

Σχετικές πληροφορίες:

Δεν την ήξερα ως συγγραφέα μέχρι που δήλωσε συμμετοχή στο βιβλίο με την ιστορία: "Το αίνιγμα της κόκκινη λίθου". Παρακάτω θα δείτε την άποψη μου και μια συνέντευξη που έγινε μέσω μηνυμάτων wattpad.

Θετικά:

Η περιγραφή θυμίζει πραγματικό βιβλίο, συνδυάζει το στυλ της κλασικής παλαιάς αγαπημένης γραφής με σύγχρονα γεγονότα. Στα πρώτα κιόλας κεφάλαια αρχίζει κανείς να μπαίνει στο νόημα του έργου, οι αστυνομικές υποθέσεις, οι χρήσιμες πληροφορίες το καλά διατηρημένο μυστήριο το κάνουν ενδιαφέρον.

Παρατηρήσεις:

Τα κεφάλαια δεν είναι ούτε μικρά, ούτε μεγάλα στο μέγεθος. Είναι μεσαία και βοηθάνε τους αναγνώστες του wattpad που είναι από κινητό, βέβαια είναι υποκειμενικό αυτό για το καθένα.

Προσωπική άποψη:

Μου άρεσε επειδή μπορεί ο καθένας να το διαβάσει ανεξαρτήτως γούστου, είναι γενικού ενδιαφέροντος, σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Συνέντευξη:

~Πες μου τ όνομα σου κι από που είσαι~

Απάντηση: Με λένε Έρση και είμαι από την Αθήνα.

~Πες μου λίγα λόγια για την ιστορία σου, μια μίνι περίληψη, τι θα βρει ο αναγνώστης σε αυτή~

Απάντηση: Μμ...Πρόκειται για ιστορία αστυνομικού περιεχομένου κατά την οποία ο Άντερς Έρικσον, νεαρός αστυνομικός, προσπαθεί να εξιχνιάσει την σκηνοθετημένη δολοφονία γνωστού επιχειρηματία που γεννά πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ενώ παράλληλα εκτελεί προσωπική έρευνα ανεξάρτητη της ειδικότητά του, επιχειρώντας να εντοπίσει τον αποστολέα ανώνυμων γραμμάτων που απευθύνονται στον ίδιο, με αναφορά στον βασανισμό και την δολοφονία του.

~Πως ανακάλυψες το wattpad και πως πήρες την απόφαση να γράψεις κάτι; Σου ήταν εύκολο ή ήσουν διστακτική;~

Απάντηση: Το wattpad το ανακάλυψα εντελώς τυχαία, μέσω twitter. Πήρα την απόφαση να γράψω κάτι αξιόλογο όταν διαπίστωσα πως στην κοινότητα τις ιστοσελίδας κρίνεις για να κριθείς, και εφόσον είχα ήδη έτοιμα κείμενα - η αντίδραση του κόσμου πάνω στα οποία οπωσδήποτε με ενδιέφερε . Στην αρχή ήμουν διστακτική και δεν μου άρεσε τίποτα, όμως όλοι ξεκινάμε από κάπου (:

Greek wattpad stories & interviewsOn viuen les histories. Descobreix ara