Story & interview with JonnyFrost93

198 27 13
                                    

Σχετικές πληροφορίες:

Δεν τον ήξερα ως συγγραφέα μέχρι που δήλωσε συμμετοχή με την ιστορία "Δείπνο για 4". Είναι το δεύτερο σε σειρά αγόρι στη παρέας μας κι ακολουθούν σύντομα άλλα δύο. Η συνέντευξη έγινε μέσω μηνυμάτων wattpad.

Θετικά:

Η περιγραφή είναι ωραία, φαίνεται να μιλάει για έναν άνθρωπο που βγάζει τα προς το ζην αλλά αντιμετωπίζει τη κατάσταση ως έχει. Υπάρχει έξυπνο χιούμορ στις παραγράφους κάτι που θα κάνει την ανάγνωση πιο εύκολη.

Παρατηρήσεις:

Το cast αγνοείται, εικόνες και λοιπά είναι ελάχιστα, το μέγεθος των κεφαλαίων είναι μεσαίο (δηλαδή ούτε μεγάλα, ούτε μικρά). Υ.Γ: Αυτές είναι απλά μικρές παρατηρήσεις που δεν αποτελούν ουσιαστικό πρόβλημα.

Προσωπική άποψη:

Γέλασα αρκετά με τα εύστοχα αστεία και το θεωρώ ένα ωραίο βιβλίο, μπράβο.

Συνέντευξη:

~Τ όνομα σου κι από που είσαι~

Απάντηση: Με λένε Γιάννη και είμαι από το Ηράκλειο Αττικής.

~Πες μου λίγα λόγια για την ιστορία σου, μια μικρή περίληψη~

Απάντηση: Ο πρωταγωνιστής βράδυ Παρασκευής έχει μια ψύχωση να πιει καφέ, επειδή όμως ο καφές του έχει τελειώσει επισκέπτεται χωρίς επιτυχία δυο διαμερίσματα της πολυκατοικίας πριν καταλήξει σε εκείνο που διεξάγεται ένα δείπνο μεταξύ δυο ζευγαριών της υψηλής κοινωνίας. Από τη στιγμή που περνάει την πόρτα τους έρχονται τα πάνω κάτω.

~Πως ανακάλυψες το wattpad και πως πήρες την απόφαση να γράψεις; Σου ήταν εύκολο ή ήσουν κάπως διστακτικός;~

Απάντηση: Είχα έτοιμο αρκετό υλικό το οποίο έψαχνα τρόπο να βγάλω προς τα έξω. Για το wattpad διάβασα τυχαία ψάχνοντας σχετικά με την αυτοέκδοση. Είδα από την απέξω πάνω-κάτω τι παίζει, έκανα εγγραφή και ανέβασα σιγά-σιγά τα πρώτα κείμενα.

~Ποια θεωρείς πως είναι τα προτερήματα/ελαττώματα σου (είτε συγγραφικά, είτε ως χαρακτήρας)~

Απάντηση: Προτερήματα σαν συγγραφέας θα αφήσω να τα κρίνουν οι αναγνώστες, βασικότερο ελάττωμα μάλλον θα έλεγα ότι έχω περιορισμένη θεματολογία. Σαν άνθρωπος πάλι θα αφήσω να το κρίνουν άλλοι, σίγουρα όμως μπορώ να πω ότι έχω την έννοια "φιλία" πάνω απ' όλα και ανήσυχο μυαλό, με την δημιουργική έννοια.

~Διαβάζεις βιβλία άλλων εδώ μέσα; Ποιες κατηγορίες σου αρέσουν;~

Απάντηση: Διαβάζω από την κατηγορία μυστηρίου και μη-φαντασίας που είναι πιο κοντά στα γούστα μου, χωρίς να λαμβάνω υπόψη τον αριθμό αναγνώσεων, κάτι που συμβουλεύω όλους να κάνουν, γιατί υπάρχουν πολλά βιβλία στο wattpad που τυχαίνει λόγω συγκυριών να μην έχουν ανακαλυφθεί. Απλά θα ήθελα να υπάρχουν περισσότερα βιβλία που να αφήνουν κάποιο κοινωνικό μήνυμα.

Ευχαριστώ το Γιάννη για την συνέντευξη, συμφωνώ αρκετά μαζί του όσων αφορά τα βιβλία με τα λιγοστά views κι αστέρια, ορισμένα είναι πραγματικά πολύ αξιόλογα κι αξίζουν τη προσοχή μας όπως την αξίζουν και οι συγγραφείς με τα γνωστά πλέον έργα γιατί όλοι προσπαθούν πολύ να τα γράψουν κι αφιερώνουν χρόνο από τη ζωή τους στο wattpad. Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν κι άλλα γλυκά παιδιά για συνέντευξη κι ωραία βιβλιαράκια. Μην ξεχνιόμαστε υποστηρίζουμε προσπάθειες, σχολιάζουμε ευγενικά και βοηθάμε όπου μπορούμε!

See you soon babies :*



Greek wattpad stories & interviewsOnde as histórias ganham vida. Descobre agora