Σημαντικό note

68 11 3
                                    

Ήθελα να εξηγήσω τους λόγους που παράτησα τις συνεντεύξεις. Καταρχάς δεν ξέχασα κανέναν και σας ευχαριστώ όλους που με επιλέξατε για να αναλάβω τα βιβλία σας όμως μερικοί είδαν τη πρωτοβουλία μου με άσχημο τρόπο.

Κάποιοι είχαν παράπονα πως δεν τους επαινώ αρκετά, άλλοι υποτίμησαν το κόπο μου και με μερικούς ανθρώπους γίναμε μπίλιες χωρίς λόγο. Είχα σκοπό να είμαι αντικειμενική και να δώσω χαρά στο καθένα, δεν το έκανα ούτε για να κερδίσω φήμη ούτε το έπαιξα καλή και προσπάθησα πλαγίως να δείξω το κακό πρόσωπο κάποιων.

Μα η ευγένεια σταματάει εκεί που λέμε αλήθειες κι αρχίζουμε να ενοχλούμε συνειδήσεις. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα ν αναλάβω τα υπόλοιπα παιδιά εξαιτίας της κακής διάθεσης και των μπελάδων.

Έχω όμως μια ομάδα στο facebook που ονομάζεται Greek Wattpaders/Wonderful Stories κι εξακολουθώ να δέχομαι κόσμο αφήνοντας το καθένα να διαφημίζει τις ιστορίες του χωρίς κάποια υποχρέωση προς εμένα.

Τώρα θέλω να σας αποζημιώσω, μία ομάδα τεσσάρων ατόμων βλέποντας τα βιβλία μου αποφάσισε να δουλέψει μαζί σας και να κάνει ένα τρομερό διαγωνισμό.

Στο πρώτο κεφάλαιο της δημοσιευμένης ιστορίας τους θα βρείτε τους κανόνες και το λόγο ύπαρξης τους. Μου ζήτησαν να είμαι μέλος κάνοντας ξανά συνεντεύξεις αλλά αρνήθηκα. Η εμπειρία μου άφησε κακιές αναμνήσεις έχοντας μήνες να παλεύω με τα ερωτήματα μου σχετικά με το τι πήγε στραβά σε μια τόσο αγνή πρωτοβουλία. Ελπίζω να υποστηρίξετε αυτά τα νέα άτομα να κάνουν το project τους όσο μεγάλο το φαντάζονται με τη συμμετοχή σας.

Να τους αγκαλιάσετε και να μη θέλουν να παραιτηθούν από το σκοπό, επισκεφθείτε το προφίλ τους DiamondTeamGr βάλτε το λιθαράκι σας και μία συμβουλή. Πιστέψτε στις δυνατότητες σας παραπάνω, κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα και μη μασάτε πουθενά.

Τα φιλιά μου. Το Ναντιάκι σας!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 05, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Greek wattpad stories & interviewsWhere stories live. Discover now