Stories and interview with katharmataki

106 26 14
                                    

Σχετικές πληροφορίες:

Ομολογώ ότι τη γνώριζα λόγω του βιβλίου "Έρωτας Δολοφόνος", μου σύστησε το δεύτερο μέρος της ιστορίας, τη συνεργασία της με τίτλο "Maschere" και το προσωπικό της έργο "Murder". Θα δείτε παρακάτω τη προσωπική μου άποψη και μια συνέντευξη που μου παραχώρησε μέσω Facebook.

Θετικά:

Το "Έρωτας Δολοφόνος ΙΙ: Δυο ζωές" διαδραματίζεται στην Αμερική, ο πρωταγωνιστής εγκαταλείπει τη Ρωσία και ζητάει εκδίκηση. Ο τρόπος γραφής διαφέρει από το πρώτο μέρος, τα ερωτικά μπερδέματα έχουν προτεραιότητα, η δράση επιστρέφει σταδιακά αφήνοντας σε αγωνία τον αναγνώστη. Η συνέχεια αναμένεται εκρηκτική! Το "Maschere" είναι κάτι πρωτότυπο, αναφέρεται στο μαγευτικό Καρναβάλι της Βενετίας και το "Murder" συγκαταλέγεται στα αστυνομικό κοινωνικά έργα όπου ο ένοχος δεν είναι αυτός που φαίνεται, δείχνει επίσης τη στάση της "άγιας" υποτίθεται κοινωνίας απέναντι σε ευαίσθητα θέματα.

Παρατηρήσεις:

Το "Murder" βρίσκεται αρκετό καιρό σε φάση διορθώσεων, παρόλα αυτά η περιγραφή στα πρώτα κεφάλαια βάζει τον αναγνώστη στη θέση της πρωταγωνίστριας και βιώνει μαζί της τη ξεκάθαρη αδικία. Το "Έρωτας Δολοφόνος ΙΙ: Δυο ζωές" δείχνει ένα συναισθηματικά μπερδεμένο χαρακτήρα που κρύβει διαρκώς τα συναισθήματα και το παρελθόν του. Τέλος το "Maschere" έχει μόνο δύο κεφάλαια αλλά πολλές προοπτικές εξέλιξης.

Προσωπική άποψη:

Τα έργα της είναι γεμάτα ενδιαφέρον κι ευαισθησία, σας προτείνω να δείτε το προφίλ της katharmataki και τη πρώτη λίστα με τις συνεργασίες της.

Συνέντευξη:

~Τ όνομα σου κι από που είσαι~

Απάντηση: Ιωάννα κι είμαι από Αθήνα.

~Πες μου λίγα λόγια για τα έργα - συνεργασίες σου μια μίνι περίληψη~

Απάντηση: Στο "Έρωτας Δολοφόνος ΙΙ: Δυο ζωές" πρωταγωνιστεί ο Μάνος, ένας άντρας που ζητάει εκδίκηση για το θάνατο του Ίγκορ Νιβερικιρκόσνικοφ, του πατέρα του και ψάχνει στοιχεία για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Αικατερίνης Τεμνίκοβα, της μητέρας του. Αφήνει πίσω τη κοπέλα του και μετακομίζει στην Αμερική, αλλάζει τ όνομα του. Για κάποιο διάστημα αναγκάζεται να δουλέψει σε κακόφημα μαγαζιά ως που τον προσλαμβάνει ο φημισμένος βαρόνος Jeremiah Hoyle κι επιστρέφει στη δράση. Έρχεται αντιμέτωπος με τον υπαίτιο του χωρισμού των γονιών του, τον φονιά του Ίγκορ και πιθανό απαγωγέα της μητέρας του, τον Daniel Campbell. Τα σχέδια του ξαφνικά ανατρέπονται και η ζωή του αρχίζει δυστυχώς να μοιάζει μ έναν ατελείωτο εφιάλτη.

Greek wattpad stories & interviewsWhere stories live. Discover now