Stories & Interview with Ksanthoyli

215 34 6
                                    

Σχετικές πληροφορίες:

Ομολογώ πως είχα διαβάσει το βιβλίο της "Έρωτας Δολοφόνος" πριν πάρω την απόφαση να ξεκινήσω το δικό μου. Έλαβε μέρος με το πρώτο και δεύτερο μέρος της ιστορίας, επίσης μου πρότεινε ένα ακόμη με τίτλο "Η κουμπάρα". Μου παραχώρησε τη συνέντευξη μέσω wattpad.

Θετικά:
Η περιγραφή στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου "Έρωτας Δολοφόνος" σου δίνει την αίσθηση του καλογραμμένου. Η συνέχεια σ εκπλήσσει ευχάριστα, δεν υπάρχει μονοτονία μιας και υπάρχουν συχνές ανατροπές επίσης δείχνει μια τελείως διαφορετική πλευρά ενός δολοφόνου κάνοντας το ν απέχει από την εικόνα που μας έδιναν κατά καιρούς διάφορες ταινίες δράσης. Το δεύτερο έργο ολοκληρώνει ότι έμεινε "μισό" στο πρώτο μέρος ωστόσο "Η κουμπάρα" είναι μια ρομαντική ιστορία με δόσεις χιούμορ που σου αφήνει μια ευχάριστη διάθεση κατά την ανάγνωση.

Παρατηρήσεις:

Το cast του "Έρωτας Δολοφόνος (1+2)" έχει άρωμα Ρωσίας, στα κεφάλαια υπάρχουν απλές/κινούμενες εικόνες, δυναμική μουσική και κάποιες άκρως αισθησιακές σκηνές. "Η κουμπάρα" έχει έξυπνα αστεία αλλά τρομακτικά αργές ενημερώσεις και τα δυο βιβλία έχουν ευέλικτο μέγεθος κάτι που πιθανώς να φανεί χρήσιμο σε όσους χρήστες διαβάζουν από κινητό.

Προσωπική άποψη:

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να μπείτε στο προφίλ της ksanthoyli και να δείτε τη πολυποίκιλη συλλογή της.

Συνέντευξη:

~Πες μου τ όνομα σου κι από που είσαι~

Απάντηση: Ζοζεφίνα κι είμαι από τη Ναύπακτο.

~Πες μου λίγα λόγια για το βιβλίο "Έρωτας Δολοφόνος 1 & 2" αλλά και για την ιστορία σου με τίτλο "Η κουμπάρα". Μια μίνι περίληψη~

Απάντηση: Ο"Έρωτας Δολοφόνος" είναι μια ιστορία που συνδυάζει τη περιπέτεια με το ρομαντισμό, τη δράση με τα αισθήματα, το κίνδυνο με την αγάπη. Αποτελείται από δύο μέρη, το πρώτο βιβλίο αναφέρεται στη ζωή των γονιών του Μάνου, δείχνει το παρελθόν του κι όσα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο χτίσιμο του χαρακτήρα του ενώ το δεύτερο αφορά το μέλλον του. Δείχνει τις επιλογές του, τη δίψα του για εκδίκηση και την επιμονή του να ψάχνει την αλήθεια μέσα στο ψέμα. "Η Κουμπάρα"  είναι σκέτη κωμωδία, μιλάει για έναν άντρα "γυναικά" που αποφασίζει επιτέλους να παντρευτεί αλλά ο γάμος του μοιάζει με κακόγουστη φάρσα.

Greek wattpad stories & interviewsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα