Stories and interview with VasiaVipPhoenix

160 23 9
                                    

Σχετικές πληροφορίες:

Ομολογώ πως δεν την ήξερα ως συγγραφέα μέχρι που δήλωσε συμμετοχή στο βιβλίο με τα έργα της "Μεθυστικές επιθυμίες" & "Έρωτας κι εκδίκηση". Παρακάτω θα δείτε τη προσωπική μου άποψη και μια συνέντευξη που μου παραχώρησε μέσω Facebook.

Θετικά:

Οι δύο ιστορίες της "Μεθυστικές επιθυμίες" & "Έρωτας κι εκδίκηση" συγκαταλέγονται στη κατηγορία του ρομάντζου. Η περιγραφή είναι απλοϊκή και βοηθάει τον αναγνώστη να καταλάβει από τα πρώτα κιόλας κεφάλαια το χαρακτήρα των πρωταγωνιστών, η πλοκή είναι ενδιαφέρουσα και ο ρυθμός των εξελίξεων δεν είναι ούτε αργός, ούτε και πάρα πολύ γρήγορος.

Παρατηρήσεις:

Το cast βρίσκεται στην αρχή της κάθε ιστορίας με φωτογραφίες, ονόματα χαρακτήρων και λοιπά στοιχεία. Τα κεφάλαια περιέχουν ικανοποιητικό οπτικό υλικό και προσωπικές σημειώσεις στο τέλος, το μέγεθος τους είναι ευέλικτο που σημαίνει ότι οι αναγνώστες μέσω της εφαρμογής για κινητά δεν θα δυσκολευτούν και οι χρήστες που μπαίνουν από υπολογιστή δεν θα μείνουν παραπονεμένοι.

Προσωπική άποψη:

Η δουλειά της είναι ενδιαφέρουσα, μπείτε στο προφίλ της και δείτε τη συλλογή της.

Συνέντευξη:

~Πες μου τ όνομα σου κι από που είσαι~

Απάντηση: Βασιλική Παπαδοπούλου, Αθήνα.

~Πες μου λίγα λόγια για τις δύο ιστορίες σου (μια μίνι περίληψη), τι θα βρουν οι αναγνώστες σε αυτές;~

Απάντηση: Στο "Έρωτας και Εκδίκηση" ο αναγνώστης θα βρει την Ηλέκτρα να προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της. Πιστεύει ότι υπεύθυνος για τον θάνατο του πατέρα της είναι ο Παντελής Μαυρίδης, έτσι θέλει να εκδικηθεί.Τότε θα γνωρίσει τον γιο του κι εκεί είναι που θα ανατραπούν όλα αφού θα τον ερωτευθεί και την ίδια στιγμή θα μάθει ότι όλα όσα ήξερε και πίστευε όλα αυτά τα χρόνια ήταν λάθος. Στις "Μεθυστικές Επιθυμίες" η Reina δουλεύει σε μια εταιρεία αρωμάτων. Είναι κλειστός χαρακτήρας με λίγο άχαρη εμφάνιση. Είναι πληγωμένη αφού σε νεαρή ηλικία έπεσε θύμα βιασμού. Δεν θα αργήσει να έρθει κοντά με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Nick Bolivar η σχέση τους όμως θα ταραχθεί όταν ανακαλύψει ότι ήταν ο Nick ο άντρας που την βίασε. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το σοκ το παρελθόν του Nick όμως δεν θα τους αφήσει να χαρούν τον έρωτα τους.

Greek wattpad stories & interviewsWhere stories live. Discover now