Stories and interview with tonialal18

140 22 35
                                    

Σχετικές πληροφορίες: 

Ομολογώ πως δεν την ήξερα ως συγγραφέα μέχρι που δήλωσε συμμετοχή στο βιβλίο με τα έργα "Ακροβατώντας στο χτύπο της καρδιάς" και "Η πτώση". Παρακάτω θα δείτε τη προσωπική μου άποψη και μια συνέντευξη που μου παραχώρησε μέσω Facebook.

Θετικά:

Το βιβλίο της "Ακροβατώντας στο χτύπο της καρδιάς" εύκολα θα το διαβάσεις, δύσκολα θα το βαρεθείς. Συνδιάζει τη κουλτούρα με το αναπάντεχο ειδύλλιο, τη καθημερινή ρουτίνα και την ονειροπόληση ενώ "Η πτώση" είναι το απόλυτο έργο μυστηρίου που σίγουρα εξιτάρει τους λάτρεις της αστυνομικής περιπέτειας αλλά όχι μόνο εκείνους αφού απευθύνεται σ ένα ευρύ κοινό. 

Παρατηρήσεις: 

Στο δεύτερο κεφάλαιο του βιβλίου "Η πτώση" θα βρείτε ένα δυνατό τρέιλερ με τους πρωταγωνιστές και την επεξήγηση των ρόλων τους. Η περιγραφή των δύο έργων της είναι κατατοπιστική ως προς το περιεχόμενο, ο λόγος της έχει ωραία ροή και το μέγεθος των κεφαλαίων ικανοποιεί τους χρήστες του wattpad είτε από υπολογιστή είτε από κινητό. 

Προσωπική άποψη: 

Τα βιβλία της είναι πολύ ωραία, σας προτείνω να επισκεφθείτε το προφίλ της tonialal18 για να δείτε περαιτέρω και να βγάλετε το δικό σας συμπέρασμα.

Συνέντευξη:

~Τ όνομα σου κι από που είσαι~

Απάντηση: Τόνια Λαλούση και είμαι από Καλαμάτα.

 ~Πες μου λίγα λόγια για τα δύο βιβλία που μου σύστησες (μια μικρή περίληψη)~

Απάντηση: Το πρώτο μου βιβλίο "Ακροβατώντας στο χτύπο της καρδιάς"είναι μια ρομαντική ιστορία με πολλές ανατροπές που περιγράφει τη θυσία και την πάλη για τον έρωτα μέσα από τους διαφορετικούς χαρακτήρες της ιστορίας. Ο καθένας βιώνει την αγάπη με διαφορετικό τρόπο. Θυσία, εμμονή, αληθινός έρωτας. Είναι ένα κλασικό ρομαντικό μυθιστόρημα! Το δεύτερο βιβλίο μου "Η Πτώση" είναι αστυνομική - ερωτική περιπέτεια. Σε αυτό βλέπουμε την προσπάθεια σύλληψης ενός δολοφόνου παράλληλα με την ερωτική περιπέτεια των διωκτών του. Μυστήριο και αίνιγμα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της ιστορίας. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται κι όλοι είναι ύποπτοι. Η αλήθεια όμως θα αποκαλυφθεί χάρη στην επιτυχημένη συνεργασία των ηρώων.

Greek wattpad stories & interviewsWhere stories live. Discover now