23. Nieuwe Vrienden

1.5K 79 30
                                    

We eten spaghetti, en na het eten ga ik naar boven om me te installeren in Shawn's kamer. Ik open de kast en leg mijn spullen in de halflege kast, want zoals Shawn net tegen me zei heeft hij "Bagger weinig kleren in de kast liggen".

Ik zucht een keer. Hoe moet het nou verder? Als ik weer naar Nederland ga, over een nog onbekende tijd, gaat Shawn dan weer op tour? Ik weet niet of ik nog wel zonder hem kan. Als ik terugdenk aan het huis in Nederland, overspoelt een somber gevoel me.

Ik wil helemaal niet terug naar dat koude kikkerlandje. Ik heb daar niks te zoeken, sinds het overlijden van mijn ouders voelt het daar niet meer als thuis. Ik denk aan mijn ouders en moet een paar keer slikken. 'Gaat het wel, No?' Vraagt Shawn, die de kamer binnen komt. 'Ja, het gaat wel. Ik dacht... Ik dacht gewoon aan mijn ouders.' 'Ik weet zeker dat ze trots op je zijn.'

Shawn slaat zijn armen om me heen en ik laat mijn hoofd op zijn schouder rusten. We laten elkaar weer los, en Shawn begint te praten. 'Beneden zijn een paar goede vrienden van mij, en ze willen je graag ontmoeten.' Ik wrijf in mijn ogen en haal mijn schouders op. 'Oke, ik kom er zo aan.' Ik loop naar de badkamer om wat water in mijn gezicht te plenzen, en mijn haar te borstelen. Dan loop ik de trap af, naar de woonkamer.

'Daar hebben we de langverwachte Nova!' Hoor ik een bekende stem roepen. Ik loop de woonkamer binnen en zwaai een beetje ongemakkelijk naar de groep mensen die zich daar heeft verzameld. 'Dit is Brian.' Zegt Shawn, die naar een blonde jongen wijst die ik vaag herken als een van de jongens met wie Shawn in New York was.

'Dit is Ian.' hij wijst naar een andere jongen. 'Jack, maar die kende je al.' Ik kijk ongemakkelijk naar hem, en ik denk aan het moment dat hij samen met Loïs omviel, twee jaar geleden op Shawn's feest.

'En dit is, Jack.' Naast Jack zit een donkerharige jongen, die blijkbaar ook Jack heet. Naast de donkerharige Jack zit een meisje. 'Ik ben Madison.' Zegt ze, voordat Shawn haar voor kan stellen. Shawn gaat op een stoel zitten en ik prop me ernaast, omdat verder alle zitplaatsen al bezet zijn.

'Dus...' Zeg ik ongemakkelijk. 'Wat doen jullie in het dagelijks leven?'Iedereen vertelt wat over zichzelf en daarna splits de groep in wan individuele gesprekken. Ik praat met Madison en Jack, terwijl Shawn lacht met Brian.

De tijd vliegt om en voordat ik het weet is het middernacht, en gaat iedereen weg. Als we de deur achter iedereen dicht hebben gedaan, kijkt Shawn me aan met een veelzeggende blik.

'Laten we verdergaan waar we gestopt zijn.' fluistert hij. Ik kijk hem aan, en ik snap er geen reet van. 'Wat bedoel je?' 'Ehm, laat maar.' We lopen de trap op en Shawn gaat gelijk naar de badkamer.

Ik ga naar Shawn's kamer en kleed me om. Dan loop ik naar de badkamer, waar Shawn zijn tanden aan het poetsen is. Ik doe hetzelfde en we lopen naast elkaar terug naar zijn kamer.

Ik kruip onder de dekens en Shawn kleed zich om. Elke keer dat ik zijn gespierde buik zie, gaan er tintelingen door mijn onderbuik. Als Shawn naast me ligt, praten we nog even, en ik geef toe dat ik me onzeker voel over de toekomst. Shawn zegt dat alles wel goed komt, en hij geeft me een kus op zijn haar. Dan slat hij een arm om me heen, en vallen we in slaap.

(A/N)

HAhah ik bedacht me dat nu mijn telefoon is afgepakt ik juist meer update lmao

Ik ging net de cover van Cold Water van Aaron luisteren en ik stierf want het is echt geweldig. Bij de eerste paar akkoorden trilden zn handen en ik vond het echt te cute. En toen het moment dat hij de verkeerde toets indrukte... de cuteness is priceless.

Ik ben ook bezig met een afspeellijst eyyyyy

Ik heb echt een fml dag door het feit dat Shawn in de fucking stad is waar mijn familie vandaan komt en ik er niet heen mag.... En mijn moeder heeft mtv geblokt op onze tv ofzo dus ik kan niet eens de ema's kijken😐

Dat was mijn leuke leventje wel weer

xo

Byeeeeeee

meet me at times square - sm.Where stories live. Discover now