22. Muffins

1.6K 81 56
                                    

Even later zitten ik, Oma, Aaliyah, Karen en Manuel in een busje, terwijl Shawn in de aankomsthal is omdat daar een menigte fans staat.

'Maar, hoe hebben jij en Shawn elkaar nou eigenlijk ontmoet? Ik weet wel iets over New York, maar hij heeft nooit alles verteld.' Vraagt Aaliyah, die naast me zit. 'Ik was dus met school in New York, en ja hij dus ook. En toen gingen we eten op het dakterras van het hotel en toen gooide ik ijs over hem heen..'

Ik voel me nog steeds een beetje ongemakkelijk als ik aan dat moment denk. 'En toen was hij de volgende dag jarig en gingen we chillen op zijn hotelkamer maar iedereen was dronken en toen gingen we naar buiten en ja....'

De deur word open gedaan en Shawn stapt in. 'Ik ben doodmoe, let's go home.' Manuel drukt het gaspedaal in en we rijden naar Shawn's huis.

Als de auto is gestopt lopen we naar een vrijstaand huis met een grote tuin. Karen doet de deur open, en we lopen naar binnen. De geur van versgebakken muffins hangt in de gang, en Shawn rent zowat naar de keuken.

'Waar zijn die muffins? Ik wil muffins!' Roept hij. Ik heb moeite met mijn lachen inhouden en ik kijk Aaliyah aan. 'Shawn houd nogal van muffins.' zegt ze.

'Rustig aan, we willen onze jassen nog uitdoen!' roept Karen. 'Ik pak ze zelf wel uit de oven dan.' Ik hang mijn jas op de kapstok en dan loop ik naar de keuken, waar Shawn een beetje beteuterd de over in staart.

'Waar zijn de muffins?' 'Misschien moet je in de kast kijken.' Zegt Aaliyah, die ook de keuken in komt lopen. Shawn trekt een kast open en op een bord staan muffins met blauwe bessen erin. Shawn grijpt er een en neemt een hap.

'En wat zeggen we dan?' Zegt Manuel vanuit de deuropening. 'Bedankt mam!' Roept Shawn met volle mond. Het hele aanzicht is nogal komisch, en ik voel een lach opkomen. Nog geen minuut later is de muffin op en gooit Shawn het papiertje in de prullenbak.

Als we even later met zijn allen in de woonkamer zitten met thee en muffins, waar Shawn al de helft van heeft opgegeten, vraag ik me af hoe we het eigenlijk doen met slapen.

Wat verwacht Shawn van me? Wat verwachten de anderen van me? Shawn draait zich om en alsof hij gedachten kan lezen vraagt hij: 'Wil je bij mij slapen of samen met je oma in de logeerkamer?'

Ik haal mijn schouders op en Shawn kijkt een beetje ongemakkelijk. 'Laten we naar boven gaan.' zegt Shawn even later, en hij pakt mijn hand. We lopen samen de trap op naar een kleine kamer die vooral in beslag word genomen door een tweepersoons bed. Mijn koffer is er al neergezet. 'Dus..' zeg ik ongemakkelijk.

Maar er is geen reden om ongemakkelijk te zijn, want Shawn buigt zich naar me toe en zoent me. Hij legt zijn handen om mijn middel en drukt me tegen zich aan.

Ik zoen hem terug en laat zijn tong toe in mijn mond. Ik raak met mijn handen zijn buikspieren aan, en Shawn laat me los om zijn shirt uit te doen. Ik wil hem. Ik wil alle centimeters van mijn huid contact laten maken met hem. Zonder na te denken doe ik mijn shirt ook uit. Shawn slaat zijn armen weer om me heen en legt me op het bed.

We zoenen elkaar hevig en Shawn reikt op mijn rug om mijn beha los te maken. Het lukt hem niet dus maak ik zelf snel de sluiting los en gooi ik de beha de kamer in. Ik geef Shawn zachtjes kusjes in zijn nek en hij ademt sneller. Dan beweeg ik terug naar zijn mond en druk ik mijn lippen hard op de zijne.

Ik grijp zijn schouders vast als ik iets tegen mijn kruis voel drukken. Shawn's gezicht is een beetje rood geworden en hij fluistert hoe veel hij van me houd. Zijn mond gaat naar mijn nek en hij zuigt aan de huid.

'Shawn, Nova, eten!' Aaliyah gooit de deur van de kamer open, en zet een stap naar binnen. 'Oh,' zegt ze snel als ze ons ziet. 'Eehm, kom zo maar naar beneden als jullie eh.. klaar zijn.'

Haar gezicht is rood aangelopen en ze doet de deur weer dicht. 'Shit.' Zegt Shawn en ik giechel een beetje. 'Ik denk dat we even tegen Aaliyah moeten zeggen dat..' 'Ja,' stemt Shawn in, terwijl ik snel mijn beha en shirt van de grond raap. We doen snel onze kleren aan en lopen de trap af. Dat was intens.

(A/N)

HAllo daar ik ben echt aan het sterven want Shawn is in NL en natuurlijk mag ik hem niet gaan stalken want ja mijn moeder wilt wel naar Rotterdam gaan morgen 'maar alleen naar de stad niet naar zuid.' (Ahoy is in zuid) En het voelt echt kut want hij is vet dichtbij maar tegelijkertijd ook echt heel ver weg enjaaa

btw dit hoofdstuk was echt awkward om te schrijven joooo.

Maar ik dacht dus misschien is het leuk als ik een afspeellijst maak met thema achtige liedjes voor dit boek en ook gewoon liedjes die ik zelf vaak luister tijdens het schrijven. Dus als dat leuk is zeg dat maar even.

Ik ben echt aan het sterven LALALALA

Byeeeeeeee

meet me at times square - sm.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ