Bölüm 17.

2.7K 117 21
                                    

Caroline'in disleri ortaya çıkmıştı ve Hayley'in de gözleri acık ela rengine dönmüştü. Su an ikisi de birer savaşçıydı.

Ilk once içeri bir adam girdi, bu kendilerine camdan bakan kısıydi. Caroline hırladi ve adam direkt olarak gözünün icine baktı. "Agnes. Senin yuzunden öldü." dedi dişlerini sikarak.

Caroline zihninin gerisinde bu ismi bulup çıkardı, ritüeli yapan yaşlı cadıydı. "Evet, kanımı almak isterken." dedi Caroline meydan okur gibi, gözdağı vermeye çalışıyordu.

Cocuk ona birkac adım attı. "Küçük bir kıza gore fazla kendine güveniyorsun." dedi basını yana eğerek. Içeri kızlı erkekli bir grup girdi. "Buradan gidin." dedi Caroline vampir gözleriyle. "Yoksa sizi iyi seyler beklemiyor." Kimse kıpırdamadi.

-"Bebek. Ölüm getirecek. Onun ölmesi gerekiyor."

-"Deneyin bakalım." dedi Caroline hiriltiyla. Birkac kisi oraya dogru hamle etti, Hayley bıçağını öne doğrulttu. "Bizi cok uğrastirdin küçük kurt." dedi aynı cocuk. Oynamak istiyor gibiydi.

"Cabuk olmalıyız." dedi gruptaki kızlardan biri. "Kökenler gelmeden.."

Caroline'in gözü o küçük haraketi yakaladı ve Hayley'nin yanında duran vampir daha elindeki bıçağı kullanamadan Caroline ustune atıldı. Cocugu boynundan tutup duvara yapistirdi ve elindeki bıçağı çekip aldı.

Bu sırada grup harekete geçmişti. Caroline önüne çıkan birini boynundan tutup fırlattı, digerinin karnına tekme attı. Öldürmek icin degil, uzaklaştırmak icin oynuyordu.

Hayley bir cadıyı kolundan bıçakladı. Cadı bağırarak geriye dogru gitti. Neredeyse sırt sırta vermişlerdi; Caroline cadılara tekme ve yumruk atıyordu. Hayley ise yalnızca kendinden uzak tutmaya çalışıyordu.

Birden ikisi de korkunç bir baş ağrisiyla yere düştüler.

Başlarındaki damarlar surekli çatlıyor ve art arda beyin kanaması geçiriyorlardı. Caroline en son bu acıyı mezuniyetinde yaşamıştı. Ayağa kalkıp büyüyü yapan cadıya hamle etti ama acı onu felç ediyordu, tekrar oldugu yere basını sıkarak düştü.

-"Marianne soyundakini almalıyız." dedi bir kız. "Onu öldürdüğümüzde güç kazanacak bir seyimiz olmalı. Kökenlere karsi."

-"Elimizde yaşlı cadı yok." diye mirildandi biri. "Ritüeli tamamlamak icin. Önce kurdu halledelim." Iki kisi öne cikti ve Hayley'nin kollarından tuttu. Geriye dogru yatırarak onu sabitlediler. Biri ayağıyla bacaklarını da yerde tutuyordu.

İki kızın çığlıkları birbirine karışmıştı.

-"Bebeğime dokunmayın!" Hayley çırpınıyordu. Bir cadı önüne gecti ve karnının üstünde elini kaldırdı. Basını geriye attı ve büyülü sözler mirildandi icin dudaklarını araladı.

Birden acı kesildi. Caroline gozlerini açarak kendisine büyü yapan cadıya baktı ama tek gordugu elinde kanlı bir kalple ayakta duran Klaus oldu.

Daha kimse ne oldugunu anlamadan vampir hızıyla gidip Hayley'in başındaki cadının boynunu kırdı ve ancak o zaman bütün yüzler yeni gelenlere döndü.

Klaus'un yüzünde oyle bir ifade vardı ki Caroline dahi bulacağı herhangi bir yere kaçmak istedi. Elijah'in sağ gözü segiriyordu. Arkadaki Rebekah'in endişesi biraz kırılmıştı ve sabırsız duruyordu. Yanındaki isim daha da sasirticiydi, Marcel. Yumruğunu sıkmıştı ve bekliyordu.

-"Burada. Büyü. Yapamazsınız." dedi her kelimeyi vurgulayarak. Rebekah alayla ona baktı. "Su an takıldığın sey bu mu canım?" Marcel ona döndü ve sonra bunu daha sonra halletmek üzere cadılara baktı.

However Long It Takes.Where stories live. Discover now