Capitolul 34

177 21 11
                                    

BB:Si acum ceea ce mi-ai promis!!*spune acesta incantat*

A:Sigur BB...Deci ce vrei?*spune eu sperand ca nu vroia sa iau din nou acasa o arcada de baloane*

BB:Eu vreau...Agh...*spune acesta fastacindu-se*

A:Am trait s-o vand si p-asta...BB se fasraceste...*gandesc eu*

BB:Vreau...*spune acesta apucandu-ma de mana si trangandu-ma la nivelul sau*

Ma uit nedumerita la el,asteptand sa ma lumineze si pe mine cineva.Il urmaresc pe BB care isi incolaceste mainile in jurul meu dandu-mi o imbratisare.Asta era tot,o imbratisare?De ce n-a spus asa de la inceput?Ii intorc imbratisarea cu caldura si ii dau un mic pupic pe crestetul capului.Uitandu-ma mai atent la el,semana cu un copil ce avea nevoie de dragoste.

Momentul nostru de dragalasenie nu dureaza mult,caci nu conta cat de departe erai de stage,tot nu aveai cu sa nu-i auzi pe cei doi ursi care anuntau "stingerea".

BB imi da incet drumul ,eu insotindu-l pana la locul sau.Apoi ma reintorc in stage unde ii vad pe toti indreptandu-se spre locurile lor.Inclusiv pe Foxy care mergea suparat spre singuraticul sau Pirate Cove.O i-au la fuga,reusind sa-i dau un mic pupic de noapte buna.Ii salut in fuga spre toti si ma indrept spre iesire.Iar fix in momentul in care inchid usa in urma mea,aud ceasul batand ora 06:00.Tura mea luase sfarsit din nou,era momentul sa ma indrept spre casa pentru bun somn luuuung.Ma indrept spre masina,urc la volan si pornesc motorul.

In scurt timp ajung acasa.Parchez si intru binisor inauntru.Punandu-mi la incercare abilitatile de ninja capatate din filme,reusesc sa ma strecor in bucatarie de unde fur o punga de chips-uri apoi ma indrept spre camera mea.

Imi arunc uniforma,ce in ultima ora devenise un pamatuf de praf imens,pe podea ramanand doar in lenjerie.Imi desfac punga de chips-uri si incep sa rascolesc prin dulap dupa niste haine mai comode.Aud cum usa de la camera mea se deschide,scartaind ingrozitor,din spatele acesteia rasarind tata pe jumatate adormit.

A:Stai!!Nu intra!!*spun eu facand cativa pasi inapoi*Sunt in...*nu apuc sa-mi termin fraza caci ma impiedic de cosul de gunoi,care din fericire era gol, si ii fac cunostiinta posteriorului meu cu podeaua rece*

Tata:Ana...o sa trez-Ce Doamne iarta-ma faci pe jos?!

Profit de faptul ca nu aprinsesem lumina si arunc cu perna in directia tatalui meul.

A:Iesi afara!!*tip*Nu-s imbracata...*spun aproape in soapte,rusinata super tare*

In secunda urmatoare,tata iese ca o furtuna din camera,trantind usa dupa el.Ma "adun" si eu de pe jos si "arunc" cateva haine pe mine.Ies din camera si observ ca in bucatarie e lumina aprinsa.Intru binisor si il vad pe tata la masa,cu un pahar cu apa in fata.

A:Tata?

Tata:Abia astept sa te mariti si sa te muti...*spune acesta holbandu-se la paharul cu apa*

A:O sa-ti trimit factura la lumina...*ii raspund eu*

Amandoi obositi dupa o zi sau in cazul meu o noapte lunga la lucru.Dupa schimbul de replice pe care cineva din afara le-ar fi considerat "usturatoare" incepem sa randem cu pofta,uitandu-ne unul la celalalt.

************************************************************************************

Wow...Doua capitole in aceeasi zi...M-am auto depasit...*simt privirile ucigatoare*Ugh...Ar trebuii sa fug pentru viata mea,no?Sigur vreti sa-mi mancati coliva pentru nenumaratele mele disparitii(+intarzierile pe care nu le voi mai mentiona)Imi pare extrem de rau de tot ce s-a intamplat,de lunga asteptare.Dar de-ati stii prin cate a trecut si je in ultima perioada...Eh,dar trecutul e trecut pana la urma,am dreptate?!

Oricum,vreau sa stiti ca mi-a fost dor de voi,dragii mei si vreau sa va anunt ca WOLFY S-A INTORS!!!*intro-ul de la vacanta mare pe fundal*

Deci ne vedem in capitolele urmatoare,fara disparitii de data asta!!Wolfy incheiat ^_^


Five nights at Freddy"s(human version)Where stories live. Discover now