Capitolul 30

236 26 27
                                    


Sper sa nu ma atace vreo capra zburatoare sau Vio cu oala cu coliva...Sau iubitii mei cititori care au asteptat acest capitol mirific promis acu un car de ani...Lectura placutaaaaaa

****************************************************************************

F:Te ingrijorezi fara motiv,nu are ce sa se intample.*spune acesta zambind*Acum avem prea multe de facut pentru a ne ingrijora de lucruri inexistente.

A:Cum ar fi?

F:Sa-mi recuperez cizma...

A:Foxy...*rad eu cu pofta*

Dupa scurtul nostru moment de divertisment pornim in marea aventura de a-i recupera cizma lui Foxy.Mergem pe hol in liniste,aruncandu-ne din cand in cand priviri jucause si zambete strengare,asemeni unui proaspat cuplu ce iesea prima data in lume.

In drumul nostru catre backstage,trecem pe langa pirate cove.Dupa ce ne indepartam de acesta,cateva chicote isi fac simtita prezenta.Imi intorc capul pentru a vedea doi ochii sclipitori ce ne priveau cu interes din spatele cortinei.

A:Mangle?*spun eu oprindu-ma pe loc*

F:Ai spus Mangle?Unde?

Cortina Pirate Cove-ului se trage usor,din spatele acesteia rasarind un "minunat moment artistic".

Cortina Pirate Cove-ului se trage usor,din spatele acesteia rasarind un "minunat moment artistic"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

M:Yarr harr harr...Bun venit,baieti si fete!!Gata pentru o noua aventura??*spune aceasta razand cu pofta in timp ce se plimba pe scena incaltata cu cizma lui Foxy*

A:Aye,aye capitan*ii intru eu in joc,razand *

Foxy isi muta privirea de la Mangle la mine si dupa cateva momente de imbufnare,isi ridica mandru capul spunand:

F:Daca exista un capitan aici eu as fi acela!

M:Sigur ca da*spune aceasta facand o pauza*Capitane cizmulita!!

F:Desigur ca d-...Mangle!!!

Acesta fuge spre scena dar din pacate,pentru el,Mangle deja se urcase in aerisire de unde ii trimitea "capitanului" o multime de fete amuzante.Si nu inainte de a se face nevazuta ii mai vantura o ultima data prin fata ochilor pretioasa sa cizma.

Ma asez pe una din bancile aflate la mesele din camera,razand cu lacrimi de reactiile celor doi.Era foarte placut sa ma aflu din nou aici.Foxy,satul sa ameninte ventilatia isi inoarce furios privirea spre mine.

F:Ti se pare amuzant nu-i asa?O sa mergi pe scandura pentru asta!!*spune acesta sarind spre mine*

A:Foxy sta-...*prea tarziu,corpul meu deja fusese turtit de greutatea acestuia*

Fetele noastre se aflau acum doar la cativa milimetri distanta una de cealalta,iar cand intalnesc acei ochi scanteietori simt cum toata caldura din camera se stransese in obrajii mei,ce acum sigur concurau cu parul roscatului ce statea deaspura mea.

Five nights at Freddy"s(human version)Where stories live. Discover now