Capitolul 26

185 26 1
                                    

I"m alive!!!No,scuze pentru intarzierea asta enorma dar la cate s-au intamplat in ultimul timp...Anyway Wolfy e aici cu capitolul promis de muuuuuuult timp.Savurati!!

*******************************************************************************

***Persp Ana***

A:Huh?!Ce-a fost asta?*spun in timp ce ma uit in jurul meu*Hmm..Probabil m-i s-a parut.

Ma ridic de la birou si ies din office.Merg pe hol pana ce ajung in stage unde ma opresc si imi arunc privirea spre locul unde trebuiau sa fie prietenii mei.Ii privesc pe fiecare in parte zambind,inca erau inactivi,ma uit la ceas si vad ca mai erau cateva minute pana la 00:00.

Decid sa ma intorc spre office si sa astept acolo dar la jumatatea drumului sunt intrerupta de acelasi zgomot ca mai devreme.

A:Ok...Ce naiba se intampla aici?*spun in timp ce ma uit suspicios in jurul meu*

Tacerea inca domnea,iar eu aveam urechile ciulite in incercarea de a depista sursa zgomotului.In momentul in care acesta se reaude o rup la fuga in aceeasi directie.

A:E cineva aici?!*facepalm*Bravo Ana...De parca mi-ar raspunde cineva!!

Simt cum o briza rece imi loveste spatele,lucru ce ma face sa tresar dar nu vad pe nimeni.

A:Ce-a fost asta?

*rasete de copii*

A:Ori am inebunit ori mai e cineva aici...

Simt cum inima mea revine la ritmul ei lent si incep sa colind pizzeria in lung si-n lat.

??:Felix grabeste-te sau plecam fara tine!!*rade*

??:Yarr!!Asteptati-ma prieteni!!

La auzul acelor voci o iau la fuga spre Party room 2,dar tot ce zaresc in lumina slaba a lanternei sunt cateva siluete mici ce ies din camera pe cealalta usa.

A:Se pare ca avem de aface cu niste copii*spun eu razand apoi ma uit la ceas*Huh?Puteam sa jur ca deja e miezul noptii,se mai intampla.

Continui sa-i urmaresc pe copii,curioasa de cum reusisera sa treaca neobservati atata timp,dar nu dupa mult pe langa siluetele copiilor se iveste o alta mult mai mare.Fac cativa pasi in spate pentru a putea privii mai bine fara sa fiu vazuta.

Clipesc de cateva ori pentru a ma obisnuii cu intunericul si incep sa-l analizez pe nou-venit,nu stiu de ce dar imi parea foarte familiar.

??:Sunteti gata sa-i vedeti?

??:Da!!

A:Vocea asta...Goldy?

Incerc sa ma apropii putin si cat mai silentios posibil,dar in final ajung sa imbratisez podeaua din tot sufletul.Ma ridic repede,sperand sa nu fi fost vazuta dar deja eram singura.Rasuflu usurata si-mi frec usor fruntea.

A:A fost aproape...Acum unde au disparut?

Ma uit din nou la ceasul ce nu vroia nici acum sa se miste mai repede.Contemplarea mea asupra ceasului este intrerupta de un nou zgomot.Fug spre Parts&Service si imi lipesc urechea de usa.Puteam sa jur ca zgomotul se auzise de aici,pun mana pe clanta dar parca ceva imi spunea sa ma indepartez de acea usa.

A:*in gand*Sa vedem:zgomote ciudate,copii care apar din senin,timpu care nu trece si Fredbear...Care sunt sansele sa se intample ceva?

Oftez si apas usor pe clanta iar usa se deschide ......

*************************************************************

Sorry ca m-am oprit atat de brusc dar trebuia s-o fac o data si-o data.Nu va faceti griji next-ul va aparea mai repede de cat v-ati imaginat vreodata.Va astept parerile mai jos.Wolfy incheiat!


Five nights at Freddy"s(human version)Where stories live. Discover now