Capitolul 28

209 27 14
                                    

Dupa "discursul motivational" primit de la prietenii mei,decid sa fac un dus pentru a reusii sa-mi pun ordine in ganduri.Intru in baie,inchizand usa in urma mea,imi arunc pijamalele si intru in dus,deschid robinetul si las apa calda sa ma invaluie.Las un oftat lung si apasat sa-mi scape,acesta fiind urmat de un flashback din visul meu.Imi scutur capul,in incercarea de a scapa de imaginea ce tocmai reaparuse in fata ochilor mei.

A:Simt ca-mi va bubuii capul...

Nu stiu de cat timp eram in baie,mintea mea fiind cufundata atat de adanc in gandurile mele,incat daca cineva m-ar fi vazut in acele momente putea sa jure ca mai aveam putin si rezolvam misterele universului.

Sunt readusa la realizare de niste zgomote,ce pareau sa vina de la usa de la intrare.Ma usuc cat de bine pot,i-au unul din halatele din baie si cobor jos.Se pare ca sursa zgomotului se mutase,acum venind din bucatarie.Ma indrept in directia acestuia si intru in bucatarie,unde ii gasesc in jurul mesei pe Jack,Loredana si mama?

A:Mama?

M:Draga mea!*spune aceasta in timp ce se ridica de la masa pentru a ma imbratisa*

A:Ai lipsit cam mult de data asta*spun razand*

M:Si am ratat atat de multe.Chiar ma bucur sa vad ca toti sunteti bine si ca Jack si-a gasit o fata asa de draguta.

J:Doamna...

Incaperea se umpluse de rasete si voie buna.Pentru ceva timp parca uitasem ca prin minune de grijile ce ma apasau.Mama,mereu stia cum sa ma faca sa ma simt mai bine.Imi parea atat de rau ca nu puteam sa-i impartasesc prin ce treceam,dar ar fi fost prea ciudat ca din senin fata ei sa-i spuna de aventurile ei mai putin lumesti.

M:Spune-mi draga mea,tu nu ti-ai gasit pe nimeni?

A:Huh?!Erm...Pai eu...

J:Hai Ana nu trebuie sa-ti fie rusine*spune acesta facandu-mi cu ochiul*

M:Rusine?!S-a intamplat ceva?

A:Nu...Doar ca...

L:Ana se concentreaza atat de mult pe munca,in cat nu a mai avut timp si pentru asta*spune aceasta chicotind*

M:Este adevarat?*spune aceasta privindu-ma suspicios*

A:Surprinsa?*spun eu frecandu-mi ceafa*Am devenit un om dedicat muncii

I-au o pozitie mandra,cu nasul in vant,care ii face pe toti cei prezenti sa inzbucneasca in ras.Continuam sa vorbim despre orice lucru marunt,pana ce stomacurile noastre incep sa se revolte.O privesc pe mama cu se ridica incet de la masa si merge spre frigider,deschide usa incet apoi isi indreapta privirea spre mine.
M:Imi pare rau domnisoara dar nu servim persoane imbracate atat de extravagant.*spune aceasta aratandu-ma cu degetul*

O privesc mirata cateva momente,apoi imi cobor privirea pentru a realiza ca inca ma aflam in halatul de baie si in picioarele goale.Toata camera se umple din nou de rasete in timp ce eu imi fac iesirea de diva.Imi strang halatul mai bine pe langa mine si incep cursa contra cronometru spre camera mea.Trantesc usa si incem "sapaturile" prin dulapul ce devenise un total dezastru in ultimele zile.Gasesc o pereche de pantaloni negrii,un tricou negru cu numarul 86 scris pe piept si o pereche de bascheti ce-mi sarise in ochi in toata acea invalmaseala.

In cele din urma,dupa ce reusesc sa termin ma las purtata la loc spre bucatarie de mirosul imbietor al omletei proaspete si fierbinti ce ma astepta cuminte in farfurie.

Dupa masa,incet incet gasca s-a spart fiecare plecand la treaba sa.Mama isi propusese sa vada ce se mai intamplase la stiri dar tot ce reusise sa faca era sa adoarma cu telecomanda in mana.Jack a condus-o pe Loredana acasa apoi si-a continuat drumul spre "prea iubitul" sau loc de munca.Iar eu ramasesem singura si ingandurata pe prima treapta din fata casei.

Era deja trecut de amiaza,dar timpul trece cu mult mai repede atunci cand esti plecat cu mintea-n alta parte.Decid sa fac o scurta plimbare pentru a ma dezmortii inainte de munca.Strada era pustie,in magazine vanzatorii se pregateau de inchidere sau de o noua tura de munca.Ma opresc putin pe loc privind la strada ce incet incet se cufundase in liniste apoi pornesc inapoi spre casa.

Imi i-au uniforma,rontai ceva iar apoi ma asez pe canapea,langa mama,care acum era treaza si urmarea un film vechi.Mai erau fix doua ore pana tura mea incepea....

******************************************************

Hey...Sper ca v-a placut capitolul chiar daca a trebuit sa asteptati atat de mult.Chiar imi pare sincer rau ca nu am mai putut posta dar partea buna e ca in final am reusit sa postez iar un lucru si mai bun este ca vine vacanta!!!Asa ca voi avea tot timpul necesar  pentru a posta,yay!!Ne vedem in capitolul urmator si pana atunci va astept parerile mai jos!Wolfy incheiat ^_^

Five nights at Freddy"s(human version)Where stories live. Discover now