Capitolul 29

224 27 6
                                    

Privesc ceasul apoi ma ridic de pe canapea lasand sa-mi scape un oftat ce speram sa nu fi fost reperat de mama.Ma indrept spre usa,mai era doar jumatate de ora pana ce tura mea incepea.Imi i-au haina,deschid usa iar cand vreau sa ies simt cum ceva ma tinea pe loc.Intorc putin capul pentru a-i vedea mana mamei ce-mi masa incet umarul stang.

M:Este prima data cand te vad atat de ingandurata.S-a intamplat ceva?*intreba aceasta incercand sa-si ascunda ingrijorarea*

A:*schitez un zambet in timp ce-i apuc mana mamei si ii raspund*Nu ai de ce sa iti faci griji,sunt bine.

Mama imi mangaie obrazul si imi raspunde cu un zambat ce se putea vedea ca este la fel de real ca al meu.O imbratisez inainte de a iesii pe usa si de a ma urca la volan.Ma uit la ea,in timp ce ma indepartez din ce in ce mai mult de casa.Ma durea ca tocmai am mintit-o dar asa era cel mai bine pentru toata lumea.

Imi scutur capul si ma concentrez la drum.Orasul era cufundat in intuneric,strada fiind luminata de becurile a caror lumina palida te ajutau sa zaresti la mica distanta.Era atat de liniste.Ajung la intrarea parcarii pizzerie,iar cand vreau sa intru vad cum ceva imi taie calea facandu-ma sa trag puternic de volan,scartaitul cauciucurilor spintecand linistea noptii.

A:Ce naiba!!*tip in timp ce lovesc volanul*

D-au farurile pe faza lunga si privesc in jurul masinii in cautarea creaturii ce tocmai imi taiase calea.Simteam cum inima inca imi bubuia iar piciorul incepu sa-mi dea ghionturi muschii fiind inca incordati de cand apasasem frana.

A:De ce trebuie sa fie asa?!De ce lucrurile nu pot fi ca la inceput!*gandesc eu cu voce tare in timp ce parchez masina*

Privesc descumpanita usa pizzeriei si simt cum un nod m-i se formeaza in gat.Nu imi era teama de locul acela,dar simteam ca ceva nu era curat in toate intamplarile astea.

Deschid torpedo-ul si scotocesc printre lucrurile aruncate prin acesta dupa vechiul cutit de buzunar al tatei.Era cel mai potrivit lucru in multe momente,iar acesta era unul din acelea.De la curatarea unui mar si pana a proteja pe cineva era doar un pas.I-au cutitul,il bag in buzunar,cobor din masina si ma indrept spre usa pizzerie cu pasi apasati.

A:Vis sau nu,eu nu renunt la locul acesta!*spun in timp ce deschid usa*

Intru inauntru si-mi pornesc lanterna de la telefon.Luminez in jurul meu,totul era la locul lui cu exceptia unor platouri cu pizza ce ramasesera imprastiate pe mese,pe semne ca nu fusesem singura care a avut parte de o mica vacanta.Continui sa merg spre office,in drumul meu trecand pe langa Parts&Service,imi atintesc privirea spre usa in timp ce un fior imi coboara in fuga pe sirea spinarii.Fac un pas spre usa apoi o i-au la fuga spre office.

Ajung in office gafaind,inchid cele doua usi si ma asez pe podea rezemata de perete tragand guri mari de aer.Dupa ce ma linistesc,iau tableta de pe birou si incep sa ma uit pe camere,nu mai facusem asta de mult timp,ultima data fiind la...Imi scutur capul incercand sa alung gandul ce era sa ma cuprinda si pun tableta pe scaun.Ma uit la ceas,mai erau fix 2 minute pana la miezul notii,imi pun telefonul inapoi in buzunar si astept.Nu aveam de gand sa ma misc de aici pana nu vedeam ca e trecut de miezul noptii.Inchid ochii si incep sa fredonez versuri aiurea cand si cand privind ceasul,timpul trecand cu viteza in comparatie cu "visul" meu.

Era in jur de 00:02 cand imi verific ceasul,ma ridic de pe podea si deschid usile parca asteptand ca ceva sa se intample.

***Pirate Cove***

F:Ce-a fost asta?!*intreaba acesta ridicandu-se*

M:Ai auzit si tu?*intreaba aceasta ranjind*

F:N-ai intraznii!!

M:Ajung inaintea ta*spunea aceasta disparand in aerisire*

F:Mangle!!*tipa acesta in timp ce o rupe la fuga spre office*

***Office***

Stateam linistita in scaunul meu cand incep sa aud tot felul de zgomote puternice.Nedumerita imi mut privirea de la o usa la cealalta,incercand sa realizez de unde venea zgomotul.Realizez intr-un final ca zgomotul venea de deasupra,iar cand imi ridic privirea o vad pe Mangle atarnand deasupra mea.

A:Mangle?!

M:Hey Ana!!*zambeste aceasta*

F:Nici sa nu intraznesti!!*tipa acesta in timp ce sare pentru a o prinde pe Mangle dar din cauza aproximarii proaste acesta aterizeaza fix peste mine punandu-ma la pamant cu tot cu scaun*

A:F-Foxy...

F:Ana!!Mi-a fost atat de dor de tine!!*tipa acesta,greutatea acestuia inca presandu-ma de podea*

M:Da-te de pe ea pirat fara minte!!*rade aceasta*

F:Scuze Ana...*spune acesta in timp ce ma ridica de pe podea*

M:Heh...Prima*zambeste aceasta inainte de a intra inapoi in aerisire*

F:Mangleeee!!*tipa acesta in timp ce arunca cu una din cizmele sale in directia acesteia*

A:Offf...Ce ma fac eu cu voi*spun si eu in final printre chicote*

F:Dar eu cu tine?*spune acesta in timp ce ma prinde de mijloc*

Ne privim in ochi pentru cateva momente,inainte ca un sarut la inceput rusinos dar pe masura devenind pasional,sa i-a nastere intre noi.Imi infasor mainile in jurul gatului sau si inchid ochii,toate grijile parca disparusera acum ca era langa mine.Rupem sarutul dupa un timp si ramanem imbratisati.

A:Mi-ai lipsit atat de mult*soptesc eu printre lacrimi*

F:Nici nu stii cat de mult mi-ai lipsit tu mie*spune acesta strangandu-ma si mai tare in brate*

A:Mi-e teama...*spun in timp ce-i strang haina in palme*

F:*acesta ma indeparteaza putin pentru a ma privii*Ce vrei sa spui?

A:Foxy eu...Eu cred ca  ceva rau se va intampla din nou

F:Te ingrijorezi fara motiv,nu are ce sa se mai intample.*spune acesta zambind*Acum avem prea multe de facut pentru a ne ingrijora de lucruri inexistente.

A:Cum ar fi?

F:Sa-mi recuperez cizma...

A:Foxy*rad eu cu pofta*

*****************************************************

Ok guys,uitati si next-ul promis cu rapiditate.Sper sa va placa,iar dupa cum v-am promis am ajuns inapoi la pizzerie alaturi de indragitii vostrii.Acum ca scoala e aproape gata,next-urile vor venii din ce in ce mai repede.Va multumesc ca ma sustineti sa scriu in continuare,voi sunteti inspiratia mea.Love you guys!!Pana data viitoare va astept parerile mai jos.Ne vedem in capitolul urmator aici sau in cartea mea de ask-uri numarul 2!!Wolfy incheiat^_^



Five nights at Freddy"s(human version)Where stories live. Discover now