*Capitol special de Craciun*

335 25 6
                                    


Wolfy is here!!Hey,inainte de a incepe capitolul special vreau sa anunt ca acesta nu va afecta cursul intamplarilor de pana acum.Deci povestea continua in capitolul 23 de unde a ramas.Spor la citit!! ^_^

***************************************************************************************************

Iarna,luna cadourilor,perioada preferata a tuturor.Si oare ce ar putea fi mai minunat atunci cand ma gandesc ca acesta va fi primul Craciun impreuna cu prietenii mei.Se pare ca voi lucra pana pe 24,deci de ce sa nu profit si sa aduc un pic de atmosfera de sarbatoare si la locul de munca?Mi-am intrebat seful daca as putea decora putin locul.Ideea mea la surprins la inceput,acesta acceptand imediat bucuros ca scapase de o sarcina obositoare.Dupa cateva indrumari cum sa gasesc magazia cu decoraatiuni o pornesc spre casa.

Merg incet pe strada,calcand apasat,facand stratul subtire de zapada ce se asternuse de cateva zile sa scartaie.

A:Eh!Cat de bine ma simt.Nu prea vreau sa merg acum acasa.Hmmm...Ma intreb daca toneta cu ciocolata calda din parc e deschisa?N-am ce sa pierd deci....Sa mergem!!

Fac cale intoarsa si o pornesc spre parc.Imi pun castile,in care rasunau colinde vesele si incep sa privesc in jurul meu.Totul era acoperit de un strat de nea.De la masinile de pe strada pana la acoperisurile caselor totul parca fusese cu vata de zahar.

Cand visezi cu ochii deschisi timpul zboara repede.Ajung la intrarea in parc,iar de acolo o i-au pe alee in cautarea tonetei.

A:Unde esti?!Ah uite-o!!*spun in timp ce ma indrept in directia acesteia*Hey!!

Vanzator:Cu ce va servesc?

A:Un pahar de ciocolata calda!

Vanzator:Imediat!*spune acesta in timp ce umple un pahar*Poftim.

A:Mersi.

Dupa ce-mi i-au ciocolata,mai colind nitel parcul iar in final ma asez pe-o banca pentru a-mi savura ciocolata care se mai racise si era numai buna de baut.

In timp ce sorb putin din ea incep sa ma gandesc la tot ce am de facut.Cadouri,decoratiunile,bradul si colindatul.Ah,adoram sa merg cu Jack la colindat,chiar daca de multe ori oamenii ne puneau vesnica intrebare "Nu sunteti cam mari?" era amuzant.Familia,masa festiva,deabia asteptam sa gust din prajiturile mamei si din lichiorul pregatit de tata.

Familia...Gandurile mele vesele incepeau sa paleasca gandindu-ma la prietenii mei.Sigur si ei isi doresc sa-si mai petreaca macar un Craciun cu familiile lor.Eh,dar anul acesta va fi diferit!Promit asta!

Gandurile mele sunt tulburate de o voce familiara si de o zgaltaiala si mai familiara.

J:Mai bei aia?

A:Huh?Jack!!

J:Unicul!!Acum mai bei aia?

A:Daaa!!

J:Vreau si eu ciocolata calda!!*spune acesta pe un ton de copil*

A:Du-te si ia-ti!!

J:Nu-mi iei tu??Doar e luna cadourilor!!

A:Profitorule...

J:Te rog!!!

A:Bine,bine*rad*Dar i-a spune-mi ce te aduce aici?Nu trebuia sa fi la munca?

J:Neah...Jur ca daca mai statea 5 minute acolo faceam turturi!!M-am gandit sa fac o plimbare si uite asa trec prin parc si-mi vad prietena cea visatoare!*spune acesta in timp ce-mi ciufuleste parul*

A:Hei!!

J:Hehe.Hai sa-mi iei ciocolata promisa.

A:Ok,ok*spun razand*

Five nights at Freddy"s(human version)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum