Capitolul 33

132 17 8
                                    


F:Ana!!!!*tipa acesta rupand-o la fuga dupa mine*

Rad si continui sa alerg,uitandu-ma in acelasi timp in ecranul telefonului."Haha,nu-mi vine sa cred!Poza asta arata atat de dragut ca as putea sa mor!!"Spun eu razand,in timp ce roscovanul din spatele meu mai avea putin si scotea flacari pe nas.

Dintr-o data imi iau avant si reusesc sa maresc din nou distanta dintre noi,chiar in ultimul moment.Imi intorc capul,scotand triumfator limba,chiar inainte de a disparea dupa colt.

Ajung in unul dintre party room-uri fara sa acord prea mare atentie celor din jur.Trec ca o tornada pe langa Freddy care statea relaxat la una dintre mese.Imi adun din nou toate fortele si "plonjez" fix in ventilatie.

A:Prinde-ma daca poti acum!!!*strig eu in timp ce ma tarasc aiurea prin ventilatie*

Nu prea acordasem atentie atunci cand directorul imi spusese sa arunc o privire pe schitele ventilatiei.Dar asta era cu mult inainte sa se intample toate astea.Eh...Exista un timp pentru toate,nu?Imi continui "aventura" prin ventilatie,de undeva din spate auzindu-se niste sunete ce cu siguranta veneau de la vulpoiul care fusese invins cu propriul truc.

Ma opresc dupa ceva timp si arunc o privire la ceas.Sigur cel mai bun mod de a incheia ziua era sa ma pierd in sistemul de aerisire.

A:Huh?Doar o ora?Mai bine m-as grabii sa gasesc iesir-Aaaaaaaaaa!!

F:Te-am gasit!!*spune acesta ranjind*

A:Ce pot spune,ti-a iesit si tie ceva*spun eu ironica*

F:Evident ca d...Hei!!*spune acesta putin suparat inca tinandu-ma de glezna*

Imi scutur putin piciorul in speranta ca acesta imi va da drumul,dar fara speranta...In loc sa ma aleg cu libertatea ma aleg cu o alta muscatura din parte lui Foxy...

A:Deja incep sa cred ca te transformi intr-un catel!!*spun eu furioasa*

F:Woof woof!!*spune acesta razand*

A:Ugh...Oricum trebuie sa iesim de aici,Azorel...

F:Cum mi-ai spus?!Am eu fata de Azorel?!?!*spune acesta indignat*

Imi continui drumul prin ventilatie,chicotind,fara sa bag de seama scancetele lui Foxy.In momentele acelea ego-ul sau suferea enorm.El,Foxy...cazuse de la rangul de pirat la...Azorel.Gandesc eu,in timp ce rad cu lacrimi.

A:Ok...Acum sa vedem cum iesim de aici*spun aruncand o alta privire la ceas,trecuse o jumatate de ora*Ce nai...Mai bine ma grabesc sau voi fi primul paznic care s-a pierdut la locul de munca...

Continui sa bajbai prin ventilatie pana ce vad o gura de aerisire.Un dar dumnezeiesc,in momentele acelea.Ma apropii de grilaj si incep sa-l zgaltai putin pentru al scoate,dar din pacate acesta nu vru sa colaboreze cu mine si nici nu se clintii.

A:Pe bune?!*ma uit in jur,se pare ca gura de aerisire ducea la arcade room*Marionette...Unica mea sansa*gandesc eu*Marionette!!Ajuta-ma!!*tip eu ca nebuna,dar fara rezultat*Stai...Mai e cineva...ugh...BB!!*tip eu din nou*

In momentul urmator,BB isi face aparitia in fata gurii de aerisire,razand.

BB:Da Ana?

A:BB,minune...Poti sa ma ajuti sa ies de aici?

BB:Si mie ce-mi iese?*spune acesta razand din nou*

A:What?!*spun eu scoasa din minti*Fie....Ce vrei,BB?

BB:Iti spun dupa ce imi promiti*spune acesta,dar de data asta pe un ton serios*

A:Blocata in ventilatie,conditionata de BB...Ce ar mai putea urma?Nici nu vreau sa stiu...*gandesc in sinea mea*Fie BB...Doar scoate-ma de aici.

BB:*acesta scoate,chicotind,de la spate o surubelnita*Uite aici cheia libertatii!!*spune acesta desfacand suruburile grilajului*

A:BB...eroul zilei!!*spun eu razand in timp ce ies din aerisire*

Ma ridic cu greu,spatele durandu-ma ingrozitor.Nota personala,aerisirea nu e cel mai bun loc de promenada...Reajunsa in picioare,imi indrept spatele,facandu-l sa trosneasca destul de tare.

BB:Si acum ceea ce mi-ai promis!!*spune acesta incantat*

Five nights at Freddy"s(human version)Where stories live. Discover now