6. Ben Bir Eşeğim

74.3K 4.3K 714
                                    

Mutlu pazar akşamlarınız olsun canlarım. ❤️ evet eşekliğini  anlayan oğlum Yiğit başlıktan belli oluyor. Çok uzun bir bölüm olmadı ama telafi edeceğim ins. Bu haftaki yorgunluğuma verin.  Hafta içi size bir de Rüzgar patlayacağım ins ✌️ Sizleri pek bi çok seven yazarınız ❤️ keyifli okumalar okurcanlarım...

...



Yiğit oturduğu yerden kalkmadan Ayşe'ye sırıttı. Öfkeli kadından da şantaj yapmak için kullandığı sözlerden de etkilenmemişti. "Hadi koş söyle. Aslı öğrensin senin annesi olmadığını Hasan'nın da babası olmadığını da beş kuruşsuz bıraksın sizi."

Ayşe bunu da düşünmüştü. Buraya gelirken kendini dik tutmaya ve elinden geleni ardına koymamaya kararlıydı. "Ha ben değil mi? Peki ya sen?! Seni ne yapacak? Ben annesi değilim ama sen kocasısın. Ondan sakladığın gerçeği öğrendiğinde hala yanında mı kalacak sanıyorsun? Tek celsede boşar Aslı seni."

"Beni bağlayan hiç bir şey yok. Biz Aslı ile evleneli ne oldu ki? Evliliğimizden önce birbirimize selam veren iki ayrı insandık. Kaldı ki ondan gerçeği saklayan ben değildim. Bunu sen de biliyorsun. Aslı benim karım ama senin hiç bir şeyin değil. Zannetme ben onu o beni boşar. Biz boşanmak için evlenmedik. Ama sen illa diyorsan anlatacağım buyur gel birlikte gidelim konuşmaya."

Ayşe öfkeden kırmızıya dönmüştü. Adam haklıydı. Buraya göz korkutmaya gelmişti ama yapamamıştı. "Bana o hisseleri vereceksin Yiğit. Ne Aslı'ya yediririm o parayı ne digerine! Ben gerçek bir Demirkan'ım."

Yiğit sabrının sonuna gelmiş hızla ayağa kalkmıştı. Ellerini masaya dayayıp öne doğru eğildi. "Bu sözlerimi hafife alma Ayşe! Ben yaşadığım sürece sen kızlara yaklaşamayacaksın! Sana ne verirsem omunla yetineceksin! Yoksa seni beş kuruşsuz sokağa atarım, gerçek Demirkan kimmiş anlarsın. Sen ne kadar Demirkan isen onlar da o kadar Demirkan. Ama sen soysuz olansın. Çık!" diye bağırdı.

Ayşe dişlerini sıkarak derin nefesler aldı Yiğit'in karşısında. "Hepinize lanet olsun." Geldiğinin aksine hızla çıktı.

Yiğit kravatını gevşetip koltuğuna kendini sertçe bıraktı. Rasim Demirkan'ın arından bıraktıklarını toplamak onun payına düşmüştü. Ve kara kara Aslı'ya gercegi nasıl söyleyeceğini düşünerek akşam etmişti.

...

"Nasıl yani?" Ağzı bir karış açık bakan Azra'ya gülümsedi Aslı. Zeynep'e baktığında çakal bakışlarına bir de kaş kaldırış ekleyen arkadaşı açıklama bekliyordu. "Aynen duyduğunuz gibi." dedi Aslı. "Her gece geliyor. İlk gece çok korktum hayalet olmayacağını bildiğimden hırsız sandım nefesimi tuttum kıçımdan ter aktı resmen."

"Geliyor ve hiç bir girişimde bulunmuyor öyle mi?" dedi Azra duyduğu şeylerin şaşkınlığıyla.

"Ne yapacak lan yanına girip yatacakta bu da ahtapot gibi sarılacak mı? O'tür şeyler kitaplarda olur canım ve inan bana çok iğrenç. Ne o öyle gece bir bok anlama sabah uyan a adamın koynundayım dur uyandığımı fark etmesin de biraz daha koklayayım, falan mı bekliyorsun Aslı dan? Geç bunları biz bir klişe değiliz. Farkımız bile açık ara fark atar." Bir çırpıda konuşan Zeynep'e, "Az nefes alsaydın be." dedi Azra.

Kızların haline kahkaha attı Aslı. "Valla Zeynep haklı. Yanıma girse bile alacak değilim."

"Sadece şaşırdım. Yiğit ve odana gelmesi... Bana bak kız gelen adamın derdi belli olur. Havuz problemi çözmeye gelmedi ya." diyen Azra arkadaşlarının meraklı bakışlarına sırıttı. "Kızım Yiğit senden hoşlanıyor. Derdi iki denklemi bir araya getirmek olsa ohoo her türlü alırdı seni koynuna. Çünkü sen onu seviyorsun ve bir yerde pes ederdin."

Yaparım Bilirsin -Tamamlandı- GSA serisi 1. Kitap حيث تعيش القصص. اكتشف الآن