5. Ben Koca İstiyorum

80K 4.3K 657
                                    

İyi okumalar okurcanlarım



...

Günümüz...

Onun için dünyanın en güzel kadını, önünde durduğu kapının ardındaydı. Yiğit kısa bir süredir Aslı'nın kapısının önünde bir sağa bir sola dönüp duruyordu. Sabah olmak üzereydi ama Yiğit'in gözüne uyku girmemişti. Aslı için deli olduğunu kıza söyleyemiyor olması onu hem heyecanlandırıyor hemde öfkelendiriyordu. İki ayrı duygunun arasında bocalıyor ne yapacağına karar veremiyordu.

Dünya üzerinde, evlendiği ilk gece ayrı yatan kaç çift vardı? Yiğit'e göre bir kendileri vardı. Derin bir nefes alıp verdi ve kapı kokuna asıldı. Tecrübeli hırsız sessizliğinde kapı kolunu indirdi. Karanlığın hakim olduğu odayı boğazın ışıkları aydınlatıyordu. Kapıyı aralık bırakarak içeriye süzüldü. Pencereye karşı yan yatmış Aslı'nın saçları yastığına dökülmüştü. Uyansa ve 'senin burada ne işin var?' diye sorsa kadına verecek cevabı yoktu.

Ama kendini onu görmekten alıkoyamamıştı. Yatağın yanına ulaşıp diz çöktü. Yüzünü göremiyordu ama kadının sıcaklığını hissedebiliyordu. İnce bedeninde gözlerini gezdirdi ve sessizce iç çekti. Üzerinde desenlerini seçemediği uzun kollu pijamaları vardı. Dudakları yukarı kıvrıldı. İçinden, "bir gecelik evli ve desenli pijama giymiş. Oysa hayalim başkaydı," diye geçirdi.

Belindeki örtüyü omuzlarına kadar narince kaldırıp kapattı. Tenine dokunamıyor olması sadece onu daha fazla özlüyor olmasına neden oluyordu. "Neyseki artık benim karımsın. Önünde sonunda Aslı, o kalbine gireceğim," diye mırıldandı. Geldiği yoldan sessizce odadan çıktı. Daha rahat hissediyordu artık. Karşı odanın açık olan kapısından içeri girip uykuya dalmak için Aslı'nın hayaliyle yetindi.

...

Saatin kaç olduğunu önemsemedi. Balayına gitmemişlerdi ama izinliydi. Dünkü yorgunluğun üzerine derin ve uzun bir uyku çekmişti. Kocasından bir haberi yoktu. Merak ediyor muydu? Kesinlikle evet. Hızla yerinden kalkıp kendini banyoya attı. Saatin öğlene geldiğini de görmüştü. Dizlerinde piliseli kahve rengi eteği üzerine beyaz boğazlı dar bir kazak seçti. Saçlarını at kuyruğu yaparak son derece neşeli haliyle aşağı indiğinde kocasını kahvaltının başında tabletiyle çalışırken buldu.

Gözleri parlayarak baktı Yiğit'e. Yiğit Doğan Demirkan artık onun kocasıydı. Aynı çatı altında nefes almanın verdiği hazla gülümsedi. "Benim olacaksın yakışıklı surat öyle imza ile değil. Kalbinde mühürle benim olacaksın. Benim adım Aslı yaparım ama tabi sen bunu öğreneceksin." Eteklerini uçuştura uçuştura salona girdi. Tabletinden başını kaldırdı Yiğit. Çekici karısı anlaşılan o ki alımlılığıda üzerine giymişti bu sabah.

Onu hatırladığı gece klüplerinde payetli elbiseler ve gece makyajıyla bu hali tam tersiydi. Bu halini daha çok sevdiğini biliyordu ve Aslı kendini resmen gözüne sokuyordu. "Günaydın. Sende mi yeni kalktın?" Masanın başında oturan adamın sol yanına oturdu.

Bakışlarını tablete çevirdi Yiğit. "Yatağımı yadırgadım diyelim," dedi. Yanlış yatakta olduğuna içerleyip.

"Kıyamam sana kocacığım, beni uyandırsaydın ya," dedi Aslı tabağını doldururken. Yiğit'in kaşları havaya kalktı. "Uyandırsa mıydım?"

"Evet. Sohbet ederdik seninle. Bu kadar yabancılık çekeceğin aklıma gelmemişti."

Yiğit gözlerini devirdi. "Evlendiğimiz ilk gece sohbet edecektik öyle mi Aslı?"

"Ne yapacaktık Yiğit?"

Elindeki tableti masanın üzerine bıraktı ve karısına döndü. Ama o esnada evin emektar hizmetlisi Yiğit ve Aslı'nın servislerini getirmişti.

Yaparım Bilirsin -Tamamlandı- GSA serisi 1. Kitap Where stories live. Discover now