41 | Jack and Jack

1.8K 50 36
                                    


^^Johnson højre. Gilinsky venstre^^

Karlas P.O.V.

Det er fredag d. 9 september. To uger efter nederlaget. Hele skolen var nede, indtil at vi vandt stort kampen efter, og de 2 andre vi har spillet, ud over de 2 første, vandt vi også stort.

Forresten er jeg sikker nu. Ethan og jeg flirter, jeg ved ikke hvor meget, men ihvertfald lidt.

Og en anden ting som er sikker på er at Will og Clara også gør det. Bare mere. De har kysset op til flere gange, jeg ved ikke om de har haft sex, men jeg er også rimelig ligeglad.
Men Clara ved ikke helt hvordan hun skal håndtere det. For hun har ihvertfald ikke glemt Frederik, og hun vil ikke have en gentagelse, hvilket er 100% forstående. Jeg tror bare ikke helt at Will er ligesom Frederik. Men på den anden side er de lidt den samme type. Altså jeg kan ikke håndtere det. Så jeg har ingen ide om hvordan Clara har det, eller hvordan hun vil løse det. Men jeg vil selvfølgelig altid være her for hende, selvom det selvfølgelig kun er hendes valg! Altså min pointe er at jeg vil støtte hende, når hun har svære valg hun skal træffe i livet, også ligemeget hvad hun vælger!!

--

Klokken ringer, hvilket betyder at hele skolen skal mødes i hallen. Sikkert noget om halloween-ballet. Sikkert hvilket køn der skal invitere og andre regler.
Jeg går sammen med Fran, Vivi og Clara der over hvor 3. Årgang står, hvorimod Jake og Theo går over til seniorne (den årgang over os, den ældste).

-"Som i nok ved nærmer halloween-ballet snart" starter rektor ud, når der er blevet nogenlunde ro "så derfor skal i høre reglerne. Selvom de fleste af jer kan dem i søvne.
Først og fremmest. Ingen alkohol.
For det andet, som i i forvejen ved, må i ikke elske på skolen" alle begynder så småt at grine over hans ordvalg "derudover må der selvfølgelig heller ikke dyrkes vold her.
Hvis nogen overtræde disse regler er der øjeblikkelig udvisning.
Selve festen bliver holdt på selve dagen, som er en mandag, og i skal i skole den dag. Men tirsdag har i fri.
Til de lidt sjovere ting.
Det er pigernes tur til at spørger drengene om de vil følges. Og man må godt spørger folk for andre skoler, hvis man ikke for en at følges med er det bare synd.
Vi skal nok minde jer om det igen, men ugen før kan man begynde at stemme for ballets uhyggeligste dreng og pige.
Og man kan ikke komme ind hvis man ikke er klædt ud.
Nu må i godt gå til time" afslutter han.

Idet vi går ud af hallen for jeg en SMS fra Cameron.

Vil dig og Clara med til en komsammen med nogen af mine venner. Næste lørdag? XD
Kh

-"Skal vi noget næste weekend om lørdagen?" Spørger jeg Clara
-"Det tror jeg ikke. Hvorfor?" Svare hun
-"Cam har spurgt om vi vil med til 'en komsammen, sammen med nogen af hans venner'" svare jeg
-"Bare svar ja. Og husk lige at spørger hvad de hedder" svare hun
-"I er så heldige!!!" Udbryder Vivi
-"Det ved vi" svare Clara mens at jeg svare Cameron

Det lyder fedt, vi r på! Clara vil godt vide hvad de hedder? XP
-Karla

Han svare meget hurtigt efter

Du ved nok ikke hvem de her er (men Clara gør sikkert)
Alle som har været med i Magcon boys. Både nye og gamle! B)

-"Han svare alle fra mag-con et eller andet. Både nye og gamle" siger jeg til Clara. Hendes ansigt lyser op. Også begynder hun at hoppe, og hun skal vist lige til at græde. Jeg griner lidt af hende
-"Det er ufatteligt. I har været her i et par måneder. Og nu skal i mødes med Magcon, enda dem alle. Og jeg har levet her hele mit liv, godt nok har jeg set kendte personer, men i har allerede snakket med flere end jeg" siger Vivi irriteret. Men hun smiler også. Fran begynder at grine af hende, hvilket også mig til at grine.

My Best TwinWhere stories live. Discover now