4 | Festen part 1

2.9K 83 0
                                    


-rettet 15/2-2018-

^Kaja^

Karlas P.O.V.

Det er fredag den 10 juni, 6 dage tilbage til at vi flyver, det er ret vildt at tænke på, men kun 5 hele dage tilbage, og da der også er weekend i to dage, er der kun 3 skoledage tilbage, okay der er også idag så 4, men... det er lidt vildt at tænke på.

Jeg har været i skole hele ugen, og ja, jeg er bare blevet ignoreret, men det er klart bedre end at blive slået på.

'Outfit of the day' er en sort ledernederdel og en hel basic hvid t-shirt.

Jeg sætter mig ind i engelsk lokalet, over i højre side, helt forrest, jeg kigger ikke på hvem der sætter sig ved siden af mig, de ville alligevel ignorere mig, hvis jeg sagde noget.

"Hallo, hallo Karla" hvisker en eller anden, vi svare på engelsk spørgsmål, så vores lærer sidder bare op bag hendes desk, og laver et eller andet på hendes computer, jeg kigger på vedkommende, det er Line, hvilket gør mig mistænksom, jeg ligger hovedet på skrå, hvad er hun ude på?

"Jeg er ik farlig" griner hun lidt af mig.

"sjovt. Hvorfor sidder du her, ved siden af mig?" Spørg jeg mistænksomt og tørt.

"Må jeg nu ikke, sidde ved siden af min bedste venindes søster?" spørger hun uskyldigt.

"Ja, som om det er derfor, og forresten er i ikke bedste veninder, du lades bare som om du kan li' hende ,så du bliver populær!"siger jeg bittert, hun løfter bare et øjenbryn "okay, du er klogere end jeg regnede med" siger hun så.

-"Der er nogle som vil lave deres opgaver, så hvis der ikke er noget vigtigt" siger jeg og kigger tilbage ned på mit papir.

"Det er ikke noget specifikt, jeg glæder mig bare til i rejser, så jeg bliver den nye dronning, skolendronning, skolens dronning Line eller Line skolens dronning, jeg ved ikke hvad jeg synes der lyder bedst, der er ligesom Line i begge sætninger. Hvad syndes du?" siger hun selvglad, og jeg vender bare øjne, hun er en idiot! Men selvfølgelig fortsætter hun bare, uden at tage hensyn til min tilsyneladene uinteresse  "hvem mon der bliver den nye taber, du ved nørden, det du er nu? Jeg skal nok skaffe en rigtig nørd, Clara var alt for sød mod dig, altså bare fordi at i er søskende, hun burde at være hård, som en rigtig dronning... blablabla...Og så får jeg endelig Frederik for mig selv! Han lades bare som om han kan li' hende, men tror mig, det kan han ikke"

"Jeg ved han er en player, og han har 100% kysset med andre under deres forhold, men han kan godt li' hende" siger jeg bestemt til hende, men er alligevel stadig lidt interesseret i retningen vores samtale har taget.

"Som om! Jeg troede at du var den kloge, er du nu også ved at blive blind over for Frederik? Idiot! Vi har kysset og mere siden de blev kærester" siger hun og blinker til mig.

"Det har i sikkert, men han kan stadig li' Clara, mere end han komme til at kunne lide dig!" Protestere jeg

"Du sku vide hvor god han er i sengen... Blablabla... Den er bare så stor... Det er altid en fantastisk følelse..." siger hun og ignorere min spydige bemærkning

"Jeg gider ik' høre om dit sexliv, tak!" skynder jeg mig og afbryder hende, imens jeg dækker mine øre med mine hænder, og heldigvis ringede også klokken ud, så jeg skynder mig at pakke samme, og løber næsten ud af lokalet.

-Claras P.O.V.-

Der er fest idag, sidste fest jeg kommer til at holde i Danmark, den her omgang! Den er hjemme hos Emil, Frederiks bedste ven, som næsten er kendt for hans legendariske fester.

My Best TwinWhere stories live. Discover now