34 | Solcreme

1.8K 50 15
                                    


Karlas P.O.V.

Det er mandag den 22 august. Anden skole uge.
Det hele har gået helt chill her på det sidste. På nær at der var nogen der valgte at filme da Clara, AJ og jeg sang, altså det er selvfølgelig okay, men de lagde det op på youtube. Og fordi at kameraet var godt. Tror alle at det var os der lagde den op.

Vi gik et andet sted hen. I et lille afsides rum for at optræde, der var kun omkring 10 andre mennesker der så det. Og der var selvfølgelig nogen som lavede snaps af det. Jeg mener, når man er omringet af personer som lever af de sociale medier, kan man ikke rigtigt regne med andet. Men det der irriteret mig var at den video på youtube, det ligner virkelig at vi sang for at filme og ligge det ud på youtube, og ikke for at hygge og spille for nogen af vores venner - som var tilfældet - jeg ved ikke hvordan vedkommen gjorde at det lignet så meget, men det virkede virkelig godt. Alle tror at den youtubekanal videoen blev lagt op på er vores.
Og når jeg siger alle mener jeg alle som ser Clevver news. Og ja, de snakkede om os igen. Men i det mindste er de fleste folk positive om vores video. Og folk giver for det meste komplimenter. Også gik optræden også godt, så jeg har ikke så meget at klage over, andet end at vi nu igen er fokus for nyhederne. Selvfølgelig ikke de seriøse, men de der latterlige som køre i stjerners privat liv.

--

Mig og resten af Squadix sætter os ind i kantinen. Jeg elsker virkelig de mennesker. Det kan godt være at jeg har fået kendis-venner, og de er også mega sjove, og søde. Men de her mennesker jeg sidder ved bord med nu er fantastiske
-"I ved godt at i er dejlige ik?" Spørger jeg for at være sikker. Jake, Clara og Vivi flækker.
-"Du er også dejlig" siger Fran som også syndes at de andre er latterlige. Theo begynde nu også at grine. Jeg kigger fornærmet på dem. Jake rejser sig op og stiller sig bag mig. Også krammer han mig, bagfra.
-"Du er også dejlig" griner han ned i min skulder. Jeg begynder også at grine nu. Ikke fordi at det er sjovt. Bare fordi at de er sjove. Dejlige og sjove. Vivi kommer over og joiner vores kram
-"Gruppe kram" siger Fran, da Clara også begynder at kramme os, og hende og Theo fuldender krammet. Jeg sidder stadig ned så jeg prøver at rejse mig op, så jeg også kan kramme de andre. Jeg griner. Jeg tror at folk tænker og vi er underlige lige nu. Men jeg er ligeglad. Jeg har mine dejlige og sjove mennesker omkring mig. Så kan intet slå mig ud. Da jeg kommer helt op at stå for Jake overbalance og vælter, men da han var den der stod i midten ender det med at vi alle vælter. Hvilket for os til at grine endnu mere. Jeg ligger øverst, fordi at jeg var den der var tættest på borde, så jeg ligger dejligt nok, men jeg kan høre Fran og Clara ømme sig.

--

Hele årgangen (altså 3 årgang, som vi så er nu) skal møde i hallen. Så Fran, Vivi, Clara og jeg følges til hallen. Både Theo og Jake er ældste årgang nu, senior, da de er et år ældre end os. Det er Will, Same, Benny, Bea også nogen også. Det er faktisk ret sjovt Emily er den populæreste pige nu - sidste år var der også nogen populære piger og drenge som så er gået ud - men både Benny og Bea er ældre.
Men på vores High school er klasserne meget bladet. Selvfølgelig hænger Freshman året og Senior året ikke ud sammen. Men man hænger ud med klasserne over og under. Især senior og 3 årgang hænger meget ud. Eller de 2 årgange som er senior og 3 årgang nu, og det har de altid gjort. Don't ask me why.
Min mobil ringer. Jeg tager den, uden at kigge på den, som jeg plejer at glemme.

K: Hej det er Karla
F: Hej Karla
K: Øøhm. Hvem er det?
F: Frederik
K: Seriøst? Jeg har sagt at du ikke skal ringe til mig siger jeg irriteret. Han sukker
F: Hvor bor i?
K: WTF? Hvorfor vil du vide det? Kæft han er klam
F: Kan du ikke bare sige det?
K: Nej. Er du dum?
F: Koooom nu?
K: Først skal du fortælle hvorfor du vil vide det
F: Så finder jeg bare selv ud af det. Siger han irriteret. Jeg vender øjne og ligger på.

-"Hvem var det?" Spørger Vivi
-"Frederik" siger jeg
-"Hvad vil han?" Spørger Clara irriteret
-"Vide hvad vores adresse er" svare jeg
-"Er Frederik ikke din ekskæreste, Clara?" Spørger Fran og Clara nikker
-"Og han bor i Danmark?" Spørger Vivi
-"Mmmm" svare hun
-"Hvorfor?" Spørger Fran mig
-"Har ingen ide. Han gad ikke at fortælle mig det. Og da jeg så sagde nej for femte gang, sagde han at han selv ville finde ud af det" sukker jeg
-"Og det er ikke første gang han ringer til Karla, sidste søndag i sommerferien 5 PM, ringede han også til hende" siger Clara.

-"Som i ved har vi et halloween-bal her på skolen, den 28 oktober, 3 dage før den rigtige. Og som det altid er, skal 3 årgang søger for det. Så det er jer. Selvfølgelig vil lærerne være klar til at hjælpe hvis i har brug for det, og i vil også få tid til det.
Men nu skal i gå hjem og tænke over om i vil være med i halloween-bal-bestyrelsen. Også inden en uge skal i melder jer på kontoret, også på mandag skal alle fra 3 årgang stemme. Okay?" siger rektoren til alle 3 årgangs-elverne. I hallen "nu må i godt gå ud i klasserne"

--

Squadix ligger nede ved poolen og slapper af
-"Jeg skal lige hente noget" siger Clara og rejser sig op, hun har været ret fraværende efter skole. Altså ikke dårligt, hun har bare hele tiden skrevet med en eller flere, men hun smiler, så det er da godt.

--Claras pov--

Jeg går op for at hente solcreme, ellers bliver jeg snart solskoldet. Jeg går ind af døren til lobbyen, som føre til min families del af huset, Will og hans forældres og Jake og hans familie. Herfra kan man gå lige ud også er min lejlighed, hvis man tager elevatoren op og til højre er Wills og op og til ventre er Jakes.
Så jeg forsætter lige ud. Jeg går ind i vores del af huset, ind på toilettet hvor jeg tager solcreme på. Bagefter går jeg ud med solcremen, ud i lobbyen
-"Clara" siger en stemme bag mig, som stopper mig med at gå ud af døren og vende mig om. Og der står Will. Jeg smiler, vi har skrevet sammen hele dagen, og vi flirter lidt, han gør mig bare glad, han for mig til at smile.
-"Hej Will"
-"Bader i?" Spørger han og kigger ned også op af min krop, jeg har kun bikini på også solcremen i hånden.
-"Ja" griner jeg
-"Hvem?" Spørger han smilende
-"Squadix" Siger jeg usikkert. Som jeg havde forudset falder hans smil. Han savner helt sikkert Vivi og Jake, og de er stadig gode venner, men ikke så meget som Will ønsker, jeg tror at Emily ødelagde deres venskab. Jeg trækker ham ind i er kram, jeg kan bare ikke lade være, når han står der foran mig og hænger med mulen, han krammer med. Og jeg begynder at smile endnu mere. Og her står vi bare i noget tid og krammer. Jeg trækker mig lidt, så jeg kan se ham ind i hans øjne, han ligger sine hænder på mine hofter, og jeg tager mine hænder rundt om hans nakke, han nærmer sig mig. Jeg stiller mig på tær, imens jeg kigger ind i hans smukke brune øjne. Vores læber møder hinanden. Hans læber er mega bløde. Vores læber køre rytmisk mod hinanden. Jeg leger med hans hår. Og efter lidt tid trækker jeg mig et par centimeter væk, og stiller mig ned på flad fod, så han bliver endnu højere end mig end han var før. Vi står bare og kigger hinanden i øjnene.

--

Efter kysset var han gået op at skifte og vi var sammen gået ud til de andre. Det havde været en fantastisk dag.
Jeg sidder nu nede i stuen vi har lige spist aftensmad, jeg sidder bare på mobil. Da det banker på, jeg orker ikke at rejse mig, men da alle andre enten er oven på eller neden under må jeg vel. Jeg rejser mig fra sofaen og går ud mod døren. Jeg håber at det er Will, men tror det ikke, han spiller sikkert FIFA eller så noget.
Jeg åbner døren og tror ikke mine egen øjne. Jeg må presse dem i også åbne dem igen, og bagefter blinke en hel masse gange, efter mit lille show, lukker jeg døren, drejer rundt om mig selv i frustration, og ønsker at jeg så forkert også åbner jeg døren igen. Men ham står der stadig, ham som jeg har prøvet at glemme. Frederik.

Da da da daaaaam!!
Ej, hehe! Håber i nød kapitlet.
Og tak for at i læser med, selvom det er en uger efter at jeg opdateret eller et år!
See ya!❤️

--HoranGirl--

My Best TwinWhere stories live. Discover now