40 | Footballkampen

1.7K 52 14
                                    


Karlas P.O.V.

Det er fredag d. 26 august.
Igår var fantastisk, efter at Ethan havde slået mig mange gange i FIFA, så vi en film. Kan ikke engang huske hvad den hed eller handlede om, for efter 5-10 minutter faldt jeg i søvn i Ethan's arme.
Jeg vågnede lidt senere da Clara kom hjem. Det var godt nok langtid hun havde trænet, men jeg tror også at de havde lavet andre ting end at træne, eller det ved jeg. For jeg så Claras snap story senere om aftenen, hvor at de var på cafe.
Ethan, Clara og jeg lavede en aftale om at vi skulle være sammen idag, sammen med Grayson selvfølgelig, og bagefter tage ind og se footballkampen.

Jeg går ud af spansk lokalet sammen med Fran. Vi følges over til kantinen og sætter os ved vores bord.
Hele skolen er oppe at køre over footballkampen senere.
Jeg kan ikke se at det er så spænende som alle siger, men jeg har jo hellerikke gået her i specielt langtid, og så er jeg jo også næsten lige flyttet til kontinentet. For folk synes 100% at det er så spændende, fordi at det er ærkefjende holdende som skal spille. Alle som bor i LA, og som har gjort det i lidt tid, kender til den her strid, okay alle er et stort ord, især i sådan en kæmpe by som LA, men du ved hvad jeg mener.
Hvis man enten vælger at gå på Middle LA High School eller West LA High School vælger man også at fordrage den anden, at have evig strip mod den anden.
De 2 skoler er de største og bedste skoler i LA og omegn, hvilket ikke gør striden mindre.

-"Jake i skal bare vinde" siger Fran da vi sætter os med ved bordet. Alle siger sådan nogen ting til footballholdet og har gjort det hele ugen. Der er virkelig press på dem. Men de er gode til at få det indre kontrol, det meste af tiden.
-"Jep. Det skal vi" siger han enig.

-"Okay, det her er planen, for idag" siger Jake efter at vi her snakket i lidt tid "vi tager allesammen hjem til os efter skole" og med os ved alle at han mener Jake, Vivi, Clara og jeg "Theo har nemlig også bil med, så det kan vi sagtens, så spiser vi, også tager jeg op til skolen og gør mig klar, imens i kan gøre hvad i vil" siger han
-"Vent lige en halv glemsomme. Clara og jeg skal være sammen med Ethan og Grayson idag. Og de tager også med ind for at se kampen. Du lovede jo at du kunne skaffe billetter. Så vi skal ikke køre med hjem. De kommer nemlig og 'henter' os" siger jeg og laver gåseøjne ved henter.
-"Hvornår har du lovet det?" Spørger Theo
-"Igår. Ethan og Karla skulle åbenbart låne mit FIFA. Også sagde jeg at hun godt måtte tage sin kæreste med ind at se kampen" svare Jake
-"Kæreste?" Spørger Vivi
-"Vi er ikke kærester" protestere jeg
-"Så flirter i bare" griner Jake
-"Nej" protestere jeg, selvom jeg håber at han har ret.
-"Men i holdt bare i hånden for sjov" griner Jake. Jeg rødmer og ryster på hovedet.
-"Ej hvor cute!" Udbryder Vivi og Fran og Clara er enige med det samme. Jeg sukker
-"Ihvertfald så kan vi mødes til kampen. Men Jake du kan godt skaffe 2 ekstra billetter ik?" Spørger jeg og prøver at komme ud af den her akavet situation.
-"Jeg har forreste også en ven med" tilføjer Theo
-"Nice. Hvad hedder han?" Spørger Vivi ivrigt, hvilket for Theo til at vende øjne
-"Hun hedder Jessica" svare Theo
-"Er det hende du hele tiden skriver med?" Spørger Fran
-"Noget af tiden" svare Theo bare enkelt, og hentyder til at vi skal lukke det emne.
-"Jeg kan godt skaffe 3 billetter" siger Jake
-"Kan vi ikke udnytte at Dolan Twins er på skolen om få timer" smiler Vivi lumsk, og skifter fuldstændigt emne.
-"Hvordan?" Spørger jeg, lidt bange for hende ansigtsudtryk.
-"Vi kunne gøre Emily så irriteret. Bare ved at hun så at vi kendte dem. De kan forhåbenligt godt huske os ik?" Spørger hun
-"Jo det kan de godt. Men hvordan for vi Emily ned på parkeringspladsen når de kommer?" Spørger Clara
-"Jeg har en ide." siger Jake tøvende "Will" Fran ryster på hovedet med det samme
-"Hvordan skulle vi nogensinde være sikre på at han vil hjælpe os" spørger hun
-"Will er altså ikke et dårligt menneske, han kan være super sød" siger jeg. Og Jake, Vivi og Clara nikker sig enige.
-"Ja-men" sukker Fran, og Theo ser hellerikke ud som om det er hans ynglings ide.
-"Hallo Will er sød. Vi kan godt stole på ham" siger Clara
-"Okay. Alle kan åbenbart li' lille Will" sukker Fran. Clara rødmer, men jeg er den eneste der ser det, fordi hun begynder at hoste, når hun har hostet færdigt følger hun med i samtalen igen. Vores øjne mødes, og hun sender mig et hvad blik. Jeg løftet øjenbrynene og håber at hun forstår. Hendes kinder bliver varme igen og hun for pludseligt et til hosteanfald. Hvilket for mig til at grine. Jeg ved ikke hvad det er der er imellem Will og Clara. Eller om der overhovedet er noget. Men jeg ved at jeg nok skal finde ud af det.
-"Hvad?" Spørger Theo og hentyder til mit grineri.
-"Ja Hvad Karla?" Spørger Clara men fortryder det straks, hvilket jeg forstår, for nu kan jeg jo vende den mod hende. Men jeg begynder at grine så meget at jeg ikke kan sige noget.

My Best TwinWo Geschichten leben. Entdecke jetzt