12 | Smukke?

2.6K 73 10
                                    

^^Will^^

Karlas P.O.V.

Fordi at vi gik i 10 klasse i grundskolen i Danmark skal vi nu gå i 2 årgang på High school, men der er kun et par uger inden sommerferie. Det bliver lidt mærkeligt, at starte i 2 uger også sommerferie. Men vores forældre syndes jo at det var en rigtig god ide lige at lære de andre at kende inden sommerferien så vi har nogle venner der.
Vi starter på mandag og det er søndag idag, så vi skal starte imorgen. Jeg vågnede omkring klokken 4 i fredags og også tidligt lørdag på grund af det jetlag, men jeg er ved at være inde i rytmen nu, eller næsten!
Vi har ikke rigtigt set så meget til naboerne, eller til 2 familier har vi, den ene er nogle nybagte forældre med verdens mest nuttede baby, som hedder Louis, forældrene er i midten af tyverne, dem har vi spist med fredag og lørdag/igår spiste vi også med dem sammen med et par på ca 30 som har 2 børn, en på 3 som hedder Sara og en på 1 som hedder Arthur, så nuttede. Nå men det jeg mente var at vi ikke havde set noget til dem på vores alder, Jake, Will og hende der pigen, jeg fattede ikke helt om det var en joke at hun her Vivi eller hvad det var... Vi har heller ikke set deres søskende, Will er enebarn så det er ikke så mærkeligt, men Jake har en storesøster som hedder Agnes, og Vivi, hvis det er det hun hedder, har 2 mindre søskende 2 drenge som jeg tror hedder Elliot og Storm. Altså vi har sagt hej til dem når vi har set dem, men ellers ikke.

Vi har prøvet at finde Emily på socialemedier men vi har ikke rigtig kunne finde hende, og vores forældre har heller ikke kunne få fat på hendes.

Min mor har på en eller anden måde fået fat i vores skema og bøger, så vi behøver ikke at stå tidligere op imorgen en ellers.

Jeg for det sygeste lyst til at gå i poolen, så jeg går ind på Claras værelse, en ting jeg har glemt at sige er at Clara har fået 3 guitarer, en normal en el og en gammel som min farfar har haft, så fik min far den og nu er det Claras, så har hun også fået et klaver, det har jeg også, og en lille indspilledims, selvom vi har nærmest et studie nede i kælderen. Clara er ikke på hendes værelse så jeg sætter mig og begynder at spille klaver, en sang som jeg øvede til klaver i Danmark, jeg er igang med at øve den uden noder. Damn lavede en fejl, forfra... Mit i min spilning kommer Clara brasende ind
-"Hvad laver du her?" Spørger hun overrasket
-"Vil du med ned i poolen?" siger jeg og laver hundeøjne
-"Okay!"
-"Yes!" Siger jeg og laver en lille sejersdans "nå ja, jeg skal lige have bikini på!" Siger jeg og skylder mig ud for at skifte til bikini.

Vi lægger os på nogle liggestole, det her er bare livet, det er omkring 25-30 grader, nu gælder det bare om at blive brun!
-"Har glemt mine solbriller" siger Clara og rejser sig op
-"Okay, jeg bliver bare liggende her"

-"Hva' så smukke" siger en mørk stemme, shit jeg fik er chok, også kigger jeg på hvem det er, okay der sidder en grinende Will, det var ikke sjovt
-"Ik så meget" siger jeg glad men kommer så i tanke om at han lige kaldte mig smukke, så mit humør falder. Player. Jeg er ikke blevet kaldt smukke i omkring 10 år, okay min mor og far har kaldt mig det, og da jeg spillede Clara blev jeg også kaldt det, men ellers. Hvis han viste hvilken taber jeg har været ville han aldrig kalde mig det!
-"Der faldt humøret smukke?" Siger Will stadig muntert
-"Ja, og forresten lad vær med at kalde mig smukke, jeg har et navn!"
-"Ja men jeg kan ikke kende forskel på dig og din tvilling"
-"Jeg er Karla"
-"Okay, forresten hvor er din tvilling, smukke?" Og da han ser mit ansigt skynder han at tilføje "det var for sjov. Det er bare sjovt at se dig sur. Men hvor er din tvilling?"
-"Hun henter solbriller" svare jeg lidt mere roligt
-"Nåår.. I går nemlig altid rundt sammen, i må virkelig havet været tætte i Danmark" han skulle bare vide..
-"Vi kender jo ikke nogen her.."
-"Som i ingen, overhovedet?"
-"Altså vi har en barndoms veninde herfra, men vi kan ikke finde hende på socialemedier, sååå"
-"Det kan være at jeg kender hende, hvad hedder hun?"
-"Emily"
-"Emily hvad" hvor er jeg dum
-"Emily Edison"
-"Den Emily Edison?" Spørger han undrende
-"Jeg ved ikke hvem den er.." Han går ind på sin mobil, også viser han mig et billede af en person, som godt kunne være Emily, bare meget ældre en da jeg kendte hende, sjovt nok! Og meget tyndere, højere og smukkere
-"Hende?" Spørger han
-"Ja.. Det tror jeg" han begynder at grine "hvad?"
-"Ik noget" griner han "andet end hvis i er venner hænger verden ikke sammen" griner han
-"Okayy.. Nå må jeg få hendes Instagram?"
-"Nope, du kan møde hende imorgen, hvis du kommer" siger han og rejser sig op
-"Det gør jeg, desværre.."
-"Når øv, tror jeg.. Men så kan du møde hende der" siger han grinende "Hej Clara" siger han så og går
-"Hvad gik det ud på?" Spørger Clara
-"Jeg er ikke sikker, men han kender Emily..."
-"Har du så hendes snap, insta, Facebook eller så noget nu?"
-"Nope, det er det der er det mærkelige, da han viste mig et billede af hende, og jeg sagde at det var hende flækkede han...?"
-"Mærkeligt.."
-"Og en anden ting, han er så meget en playboy, han kaldte mig smukke, og blev ved selvom jeg sagde stop. Okay, han stoppede, på en måde" nu begyndte hun også at grine af mig "hvad?"
-"Jeg tror han er en player, men at kalde en smukke er ikke lige det værste!" Jeg vender bare øjne af hende
-"Og han sagde også og hvis vi var venner med Emily hængte verden ikke sammen"
-"Okay, mærkeligt..?"

Efter at vi forhåbenligt er blevet brunere og vi har badet lidt går vi op, klokken er omkring 7 pm som man så fornemt kalder det i USA og England.

Da jeg lægger mig til at sove har jeg ret mange nerver på, jeg mener hvad nu hvis jeg bliver dumpet som nørd med det samme, og hvad nu hvis jeg tager Clara med i faldet. Og hvad nu hvis jeg ikke bliver nørd men bare ikke for venner og Clara vælter sig i venner igen. Eller være, hvis hun heller ikke for venner. Eller hvis det bliver omvendt, hvis jeg bliver populær og hun ikke gør, men sån' bliver det nok ikke, det vil undre mig. Meget!

Så noget lægger jeg at tænker på inden jeg falder i søvn.

Jeg er mega glad fordi at i gider at læse min bog. Så derfor for i et kapitel som var meningen ville komme op imorgen.
Ved jeg et sød... Ej..
Taaaaaaak!!!❤️❤️

(De første kapitler står under -OlgaViol, men hvis i kommer ned til nogle hvor de står under --HoranGirl-- er det bare fordi at det var mit gamle navn, og at jeg ikke har ændret det endnu)

-OlgaViol

My Best TwinWhere stories live. Discover now