Part 13

3.2K 136 20
                                    

Beni oyle bir gaza getirdiniz ki yeni bolumu telefondandan yazacagim. Turkce karakter kullanamam usendim :D idare edin <3

Boslugu doldurmama dakikalar kaldi. Elimdeki bicagi Demir'i bogazina saplamamla hersey bitecek mutlu olacaktim. Canimi acitan herseyden kurtulacaktim. Hayatima devam edebilecektim. Okula gidip ogretmenlerimi cekistirip arkadaslarimla dedikodu yapacak normal bir hayat yasamaya devam edecektim. Guvende olacaktim. En onemlisi Demir'den kurtulacaktim. Bicagi daha sıkı kavradim. Elimi hizlica bogazina dogru indirdim. Boslugu doldurmaya saniyeler kaldi. Bicagin ucu tam bogazian degmistiki birden gozlerini acip bilegimden tuttu. Elimde bicagi alip koltuga sapladi. Kollarimdan tutup beni koltuga yatirdi. Yuzuyle yuzumun arasinda bir santimden az vardi. Gozlerimin icine bakiyordu. Masmavi gozlerine baktigimda yillardir gormedigim, herseyden cok ozledigim birini goruyor gibiydim. Daginik saclari alnima dusmustu. Verdigi hissi hicbir seyle degisemeyecegimi farkettim. Simsiyah saclarindan cikan koku basimi donduruyordu. Gozlerim dolmustu. Bosluk kuculuyordu. Aci cekiyordum. Her zamankinden cok aci cekiyordum.

''O uyku haplari beni uyutamaz. Ama beni gercekten oldurmek istiyorsan seni engellemeyecegim." onu dinleyemiyordum. Sesinin tınısını dinliyordum. Dunyadaki en guzel ses olmaliydi. Bana huzur veren bir ses. Canim daha cok aciyordu. Bicagi koltuktan alip bana verdi. Elimi tutup bogazina dogru tuttu bicagi. Bunu istiyordum. Onu oldurmek istiyordum. Bicagi saplayacaktim. Biraz daha sıkı tutup bogazina bastirdim. Bicagin tamamen girmesini umuyordum ama yerinden oynatamamistim. Butun gucumle itiyordum ama bicak yerinden oynamiyordu. Yapamayacaktim. Onda kopamiyordum. Bicagi firlatip attim. Sasirmamis gibiydi. Aci cekiyor gibi. Ellerimi yuzunde birlestirdim. Gozlerinin icine bakiyordum. Masmavi gozlerinin icinde ona duydugum aski goruyordum. Kalbim aciyordu. Kendime ihanet ediyor gibiydim. Ama bosluk gidiyordu. Biraz egilip hafifce optugunde boslugun tamamen yok oldugunu hissettim. Vucudumdaki her hucre titriyordu. Dudaklari dudaklarima degdiginde acim dayanilmaz bir hal almisti. Kalbim aciyordu. Sanki biri bicakliyordu beni. Kollarimla gogsume bastirdim. Acidan inliyor, bagiriyordum. Demir ne yapacagini sasirmisti ama bunu bekliyor gibiydi. Beni kucagina alip sımsıkı sarildi. Acidan duramiyordum. Gozlerim karariyordu. Son hatirladigim Demir'in kusursuz yuzuydi.

Ana Yemek: KorkuWhere stories live. Discover now