**Thank you Note**

320 35 42
                                    


Σήμερα το πρωί ξύπνησα και με περίμενε η πιο εύχαριστη έκπληξη! Η ιστορία μου είναι πρώτη στο Fanfiction.. Κι εγώ δεν έχω λόγια αλήθεια. Δεν είχα ιδέα πως θα μπορούσε να συμβεί ποτέ αυτό. Κι όμως να που συνέβη και νιώθω πραγματικά υπέροχα και τόσο περήφανη για τον κόσμο που έχω δημιουργήσει. Για μένα οι χαρακτήρες μου μετά από τόση σκέψη και γράψιμο είναι κάτι σαν αληθινά πρόσωπα και περιττό να αναφέρω ότι όποτε γράφω κάτι καλό γι αυτούς νιώθω σαν να το ζω μαζί τους και όποτε γράφω κάτι κακό είμαι η πρώτη που στενοχωριέται γι' αυτό. Δεν ξέρω πως αλλιώς να σας ευχαριστήσω πέρα από το να συνεχίσω να κατεβάζω έξυπνες και δημιουργικές ιδέες και να τις μετατρέπω σε λέξεις έτσι ώστε να μπορείτε όλοι να συμμετέχετε σε αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε κάτι λιγότερο από ένα μήνα πριν. 

Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι πάρα πολύ που αποφάσισα να δημοσιεύσω την ιστορία μου και να είστε σίγουρες ότι δεν θα σταματήσω να το κάνω από εδώ και πέρα. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα του να ξέρεις πως για μερικά λεπτά μέσα στη μέρα τα μυαλά μας συγχρονίζονται και μοιράζονται κάτι όμορφο, έστω και κι αν είναι προϊόν μυθοπλασίας. Κάπου εδώ θα σταματήσω με τα ευχαριστήρια για να αφήσω μερικά λογάκια για τον επίλογο και θέλω να σας ανακοινώσω ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά να χωρίσω την ιστορία σε 2 βιβλία. Αυτή η ιστορία σύντομα φτάνει στο τέλος της αφού όπως όλοι γνωρίζετε από το παρτ 2 η αγαπητή Σοφία θα φύγει για την Αμερική. Το δεύτερο βιβλίο λοιπόν θα πιάνει την ιστορία ένα χρόνο μετά, εκεί που την αφήσαμε στο αεροδρόμιο να γυρίζει από τη Νέα Υόρκη ουσιαστικά κενή και τσακισμένη. Σταματάω τα spoiler λοιπόν και θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας πάνω στο θέμα. Θα σας άρεσε η ιδέα ενός δεύτερου βιβλίου; Η αρχική μου ιδέα ήταν να κάνω ένα βιβλίο το οποίο θα έβγαινε μεγάλο βέβαια δηλαδή σίγουρα πάνω από 100 παρτ ανάλογα πάντα με την έμπνευση και το χρόνο μου.

Οπότε αφήστε μου τη γνώμη σας στα σχόλια κι εγώ θα σας ενημερώσω για την απόφασή μου πολύ σύντομα. Ευχαριστώ και πάλι που είστε δίπλα μου και που απολαμβάνετε την ιστορία. Στη συνέχεια, να είστε σίγουροι ότι θα δείτε πολλά δεδομένα να αλλάζουν... 

ΥΓ. Το παρτ 70 για μένα είναι ό,τι καλύτερο είχα την τύχη να γράψω και ανυπομονώ να το διαβάσετε επιτέλους! Ουσιαστικά θα είναι και το τελευταίο κεφάλαιο του πρώτου βιβλίου αν όντως αποφασίσω να τα χωρίσω. Αυτά μέχρι στιγμής και τα λέμε στα σχόλια! 

- Μάρθα ❤

Chasing the SunsetWhere stories live. Discover now