28* Fireworks

465 43 8
                                    


"Ξέρετε χαιρόμαστε όλοι μας τόσο μα τόσο πολύ που είμαστε εδώ μεταξύ φίλων και γνωστών μας, γιατί αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά και να μοιραστούμε ένα κομμάτι της ψυχής μας μαζί σας!", λέει καθώς βρίσκει την ανάσα του.

"Λοιπόν όπως καταλάβατε, αυτό το τραγούδι σημαίνει πάρα πολλά για εμάς και ελπίζουμε να σας άγγιξε κι εσάς το ίδιο. Για το επόμενο θέλουμε να σας δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, αυτόν τον άγνωστο και παράξενο εαυτό μας... Ράιαν, παίξε μπάλα αγόρι μου! Όσο για τους υπόλοιπους απλά ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!!"

Η φωνή της Φαίης ήταν η πρώτη φυσικά που έσυρε το ομαδικό πανδαιμόνιο που ακολούθησε μετά τα λόγια του Ίαν. Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου από την μπάντα των παιδιών. Δηλαδή η Φαίη φρόντισε να μου το βάλει να το ακούσω 500 φορές αφού τραγουδούσε ο Ράιαν και το είχα μάθει απ'έξω κι ανακατωτά. Χωρίς να το καταλάβω, η Φαίη με τράβηξε απότομα από τη μπάρα και βρεθήκαμε μέσα σε δευτερόλεπτα -και μετά από αρκετό σπρώξιμο- ακριβώς μπροστά στη σκηνή. Τα πρόσωπα του Ίαν και του Ράιαν φωτίστηκαν αμέσως με το που μας είδαν και μας έκαναν αστείες γκριμάτσες. Μετά από δευτερόλεπτα μπήκε το ιντρο του τραγουδιού και τα υπόλοιπα κορίτσια και αγόρια της παρέας ήρθαν για να τα σπάσουμε παρέα! Περιττό να πω ότι ο Ντίνος και η Μάρα ήρθαν κατευθείαν και με περιτριγύρισαν.. Τροφή για σκέψη, σκέφτομαι κι αμέσως κάνω μια ματιά στον Ίαν, ο οποίος μας κοίταζε από ψηλά!

Καθόλη τη διάρκεια του κομματιού δεν βάλαμε γλώσσα μέσα τραγουδώντας τους στίχους και χτυπιόμασταν μεταξύ μας. Η Φαίη είχε εκστασιαστεί με τις ικανότητες του Ράιαν στο ραπ και συνεχώς του έστελνε φιλιά από κάτω. Ήταν λίγο ντροπιαστικό, θέλω να το πω. Ο Ντίνος με είχε πιάσει αγκαλιά και χοροπηδούσαμε σαν τα τρελά αφού ξεκαρδιστήκαμε πρώτα στα γέλια με την groupie κατάσταση της Φαίης! Ο Ίαν φάνηκε να παίρνει πολλή θετική ενέργεια από όλους εμάς καθώς χτυπιόταν μαζί μας και μας έδινε το χέρι του! Έμοιαζε σαν να τραγουδάει μόνο για εμάς!

Μόλις τελείωσε το τραγούδι πιαστήκαμε αγκαλιά όλη η παρέα από κάτω και αρχίσαμε και ζητωραυγάζαμε για τα παιδιά πριν ακολουθήσει ο υπόλοιπος κόσμος που βρισκόταν πίσω μας. Όλοι τους φάνηκαν να συγκινούνται ιδιαίτερα και ο Ίαν αμέσως έσπευσε να μας ευχαριστήσει!

"Τώρα τι να πω για εσάς;", είπε και κοίταξε την παρέα μας συγκινημένος.

"Παιδιά, θέλουμε το πιο θερμό σας χειροκρότημα για τους κολλητούς μας εδώ μπροστά χωρίς την υποστήριξη και την πίστη των οποίων δεν θα πηγαίναμε πουθενά! Σας υπεργαμάω ρε κωλόπαιδα!", είπε κι έκανε high five με τον καθέναν μας ξεχωριστά.

Chasing the SunsetWhere stories live. Discover now