Hoofdstuk 33

65 2 0
                                    

~pov Emma~

Ik word wakker in een rommelige kamer en ga langzaam rechtop zitten. Ik kijk om me heen en ik zie dat iedereen nog slaapt. Rein en Owen liggen zowat in elkaars armen, wat er super schattig uitziet. Ik besluit om uit bed te gaan en me alvast klaar te maken voor de dag. Ik ga langzaam mijn bed uit zodat ik Silke niet wakker maak, en loop richting mijn koffer. Ik pak een setje kleding en mijn toilettas en loop naar de wasbak. Ik kleed me snel om en wil net beginnen aan mijn make-up, tot Owen recht op gaat zitten. Hij verlost zich uit Reins greep en stapt uit bed. Hij zwaait met zijn ochtendgezicht en ik lach, en zwaai terug. Ik ga verder met mijn make-up terwijl Owen ondertussen zijn tanden poetst.

'Lwwkkwer gweswwlppwn?' Komt er uit zijn mond. Ik lach opnieuw, maar ik heb gelukkig verstaan wat hij probeerde te zeggen.

'Goed, en jij?'

'oowk gwoewd'

'Mooi zo'

Ik stop mijn mascara terug in mijn toilettas en verzamel nog een paar spulletjes. Ik draai me om en zie dat Silke en Rein aan het knuffelen zijn. Ze zijn blijkbaar allebei wakker geworden en maken het goed. Ik lach naar ze, ze zijn leuk samen.

Ik weet dat Nils niet eens 50 meter van me vandaan is, maar ik mis hem opeens heel erg. Het was gisteravond heel gezellig, een avond om niet te vergeten. We hebben tot 's avonds laat liedjes gezongen met z'n allen en ik ben 2 keer in Nils' armen in slaap gevallen. Een specifiek moment zal ik zeker niet vergeten. Eigenlijk zijn Nils en ik niet heel close op school, gewoon om niet alle aandacht te trekken. Maar gisteravond was hij na een liedje opgestaan, en had hij voor iedereen gezegd hoe veel hij van mij hield en dat hij voor altijd aan mijn zijde zou blijven staan. Ik heb nog nooit zo'n lief persoon ontmoet. Nils is gewoon perfect.

Ik word uit mijn gedachten gewekt door de toeter die verteld dat het etenstijd is.

'Let's go' zegt Rein terwijl hij met de sleutel zwaait. Ik trek mijn schoenen aan terwijl Rein met het slot zit te klooien. Silke wordt een beetje ongeduldig en zit met haar hockey-ketting te spelen. Daarom passen Rein en Silke trouwens ook bij elkaar, ze zitten allebei op hockey en ze zijn allebei goed. Ik strik mijn veter en sta op om Rein te helpen. Hij is nu al 2 minuten bezig en de deur is nog steeds niet open. Silke bukt uiteindelijk naast hem om mee te kijken. Zelfs met Silkes hulp lukt het nog steeds niet. Owen begint opeens te kuchen en dringt naar voren. Hij duwt de hendel van de deur naar beneden, en de deur vliegt open.

'O mijn god, heb je nu de hele nacht gewoon de deur open gelaten?' Zegt Silke, en Rein rent naar buiten.

'Ik stel voor dat Owen de sleutel vanaf nu gaat bewaren' stel ik voor. Owen pakt de sleutel uit Reins hand en grinnikt.

'Jammer vriend' zegt hij. Snel sprinten we naar de anderen, want we waren natuurlijk wat later door het 'sleutelincident'. Als we de eetruimte binnen komen is het al aardig druk. Ik en Silke lopen naar de tafel waar onze vriendinnen zitten, en Rein en Owen lopen naar hun vrienden. Ik werp mijn benen over de bank en va naast Hannah zitten. Ik wil net mengen in het gesprek tot Gidi om stilte vraagt.

'Goedemorgen allemaal! Ik hoop dat jullie lekker hebben geslapen, maar het is dan nu echt tijd voor het ontbijt. Dus, VRETEN!'

Iedereen begint meteen aan te vallen, en er lopen docenten rond met croissantjes.

'Wat een luxe!' Zegt Eva en ze heeft wel gelijk. Ik pak er een en werk hem langzaam naar binnen. Af en toe werk ik een blik naar de jongensgroep, gewoon om te kijken. Ik kijk nog een keer en ik zie dat de jongens duidelijk over ons praten. Ik zie ook dat Daan naar Hannah zit te staren, dus ik tik haar aan. Ik wijs naar Daan en ze zwaait naar hem. Hij word wakker uit zijn trance en wordt rood, wat er super lief uit ziet.

is this even possible. {ft. Mainstreet}Where stories live. Discover now