hoofdstuk 10

100 4 0
                                    

'Ik ga je zo erg missen'

 'ik jou ook' hoor ik Daan en Hannah zeggen, en ze geven elkaar een knuffel. 

'Tot de volgende keer' zegt Owen en Martha knikt, ze loopt weg en Owen laat langzaam haar hand los. Rein komt de deur uit lopen met Indy op zijn rug, hij laat haar zakken en Indy springt om zijn nek. Een lange schattige knuffel volgt, en hij lijkt wel eeuwig te duren. Rein laat Indy los en ze staan recht tegenover elkaar. Dan doet Rein zijn arm omhoog en gaat met zijn hand naar het gezicht van Indy, hij wilt haar haar achter haar oor doen, maar Indy weert af. 

'sorry' zegt Rein nep-zielig. 

'Haha maakt niet uit' zegt Indy terug. Indy loopt ondertussen naar Owen om hem een knuffel te geven, dus ik besluit om naar Rein toe te gaan. 

'Maak je geen zorgen, niemand mag dat doen, zelfs ik niet.' fluister ik in zijn oor en hij lacht. Ik geef hem een knuffel en dan loop ik naar Nils. We staren elkaar aan en ik kijk in zijn ogen. Zijn mooie bruine ogen. Hij komt naar me toe en wil me een knuffel geven, maar ik hou hem tegen. 

'Je appt me, oke?' 

'beloofd' zegt hij, en dan knuffelen we. Damn hij knuffelt zo fijn, denk ik bij mezelf. Ik ruik zelfs zijn deo, die echt superlekker ruikt. Ik laat hem los en hij haalt zijn hand langs mijn gezicht, Overal waar zijn vinger komen voel ik tintelingen onder mijn huid, en ik voel dat ik rood word. Ik hou mijn handen voor mijn wangen, want ik wil niet dat hij ziet dat ik rood word. 

'Nee laat' zegt hij en hij haalt mijn handen naar beneden. 

'het is schattig als je bloost' zegt hij. Door die opmerking zit ik even in de hemel.

'EMMA KOM JE' schreeuwt Hannah vanuit de taxi, Ik schrik en loop richting de taxi. Ik doe de deur open en ga naast Martha in de auto zitten. Nu alleen Indy nog, ik kijk uit het raam en zie dat Indy vol staat te zoenen met Rein. Ik tik Hannah en Martha aan en ze kijken met grote ogen naar Indy. We besluiten haar niet te roepen, we laten haar genieten van dit moment. Nils, Daan en Owen hebben het blijkbaar ook door, en ze maken foto's van het setje. Uiteindelijk hapt Indy naar adem en ziet ze dat we staan de wachten. ze zegt nog iets tegen Rein en dan loopt ze onze richting op.

'Lekker bezig Indy' zeg ik tegen haar.

We zitten al best lang in de auto, en dan zegt Hannah: 

'MainStreet heeft wat op Insta gepost!' Ik kijk op mijn mobiel en zie dat ze een foto van het concert hebben gepost, met als tekst: 'Breda u rocked!

'AAAH IK ZIE ONS' zegt Indy en ze laat het ons zien. Ik zie mezelf ook met mijn roze MainStreet-jas , En ik zie dat Owen Martha diep aankijkt op de foto. Ik zeg het tegen haar en ze begint te blozen. Ik klik op het profiel van Rein en kijk naar de profielfoto van Rein, ik tik Indy aan en zeg: 

'Kijk naar de pf van Rein op insta' . Ze kijkt ernaar en moet hartstikke blozen. Ik en Hannah maken een 'oeeeeh' geluid en Indy kijkt ons aan met een dodelijke blik. Het is de foto die de jongens gemaakt hebben toen Indy en Rein stonden te zoenen. We gaan met z'n allen op Twitter en gaan naar het profiel van Rein, Waar het helemaal vol staat met Tweets:

'OMG REIN HEB JE EEN GIRLFRIEND??'

'volgens mij Heeft Rein sjans'

'Is dat meisje de invisible girl?'

'OMG REIN K BEN ZO BLIJ VOOR JE'

'Veel plezier saampjes x ' .

Maar tot onze verbazing helemaal geen haat. 

'Nou Indy, het is dus officieel' zegt Martha.

De Taxi remt en we zijn aangekomen bij het huis van Martha, waar onze fietsen nog staan. Hannah geeft de chauffeur het geld dat we van de jongens hebben gekregen, en we stappen uit. We gaan met ons allen naar Martha's kamer en dan zeg ik: 

'het is zo raar om weer terug te zijn' 

'Ja inderdaad, alles lijkt nu weer normaal' zegt Martha, maar we weten allemaal dat het niet normaal meer is, kijk bijvoorbeeld naar de profielfoto van Rein. We nemen afscheid en pakken onze spullen. Als ik thuis aankom plof ik op mijn bed en val in slaap, dit is geen droom, Denk ik bij mezelf, en ik val in een diepe diepe slaap.  


is this even possible. {ft. Mainstreet}Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ