hoofdstuk 6

107 4 0
                                    


~in het zicht van Daan~

Het meisje loopt mijn richting op, en als ze voor me staat begin ik haar te knuffelen en ze knuffelt enthousiast terug. Na de knuffel schudt ze mijn hand en stelt zich voor. 

'Hoi ik ben Hannah!' Zegt ze super vrolijk.

'ik ben Daan maar dat wist je waarschijnlijk al' antwoord ik. 

De 5 seconden daarna kijken we elkaar aan, en ik zie dat ze  heel hard nadenkt, waarschijnlijk herinnerd zij het zich nu ook. Dan komt er een ander meisje naar me toe en stelt zich ook voor. 

'hoi ik ben Martha' zegt ze en ook haar geef ik een knuffel, en daarna nog 2 andere meisjes die Emma en Indy heten.

We gaan met z'n achten op de bank zitten en ik ga naast Hannah zitten. We hebben een superleuk gesprek met z'n allen en we hebben het super gezellig.

Uiteindelijk vraagt Owen of ze nog een liedje willen horen. Hannah reageert erop : 

'ons favoriete liedje is Forever and a day, dus die zouden we wel willen horen.'

 Als ze dat zegt glimlach ik naar haar en zeg: 

'dat vind ik ook het leukste liedje!' 

En Hannah glimlacht terug. Ik en Rein pakken vier krukken en dan vertellen we de meiden dat ze erop moeten gaan zitten, en gelukkig gaat Hannah voor mij zitten. Ik weet niet wat het is, maar ik heb een heel raar gevoel als ik naar haar kijk. We zingen het liedje en uiteindelijk zie ik dat Owen de hand van Martha pakt en hem op zijn borst legt. Hannah ziet het en ik kan haar blik aflezen, ik besluit om haar hand ook te pakken. Als ik haar hand aanraak lijkt ze een beetje te schrikken, maar dat is al snel over. Langzaam til ik haar hand op en leg hem ook op mijn borst. Ik zing mijn solo en kijk haar zo diep mogelijk in haar ogen aan, want ze heeft prachtige ogen.

Na het liedje geef ik Hannah een grote knuffel en het liefst wil ik haar nooit meer loslaten.


is this even possible. {ft. Mainstreet}Where stories live. Discover now