21 - b*k çuvalı

1.5K 70 93
                                    

**UYARI**: +18 içerik, görsel.

mmh, size bol gifli bir bölüm bırakıyorum. kocaman öptüm.



-19 gün önce

"Nasıl hissediyorsun?" diye sordu arkamdan belime dolanıp. Harry ile seviştiğim günlerin anılarını taşıyan odamıza bakarken, pipeti ağzıma götürüp ananas suyumdan bir yudum daha aldım.

"Yorgun, ve senin yanındaymışım gibi...."

"Zaten yanımdasın."

Kollarından kurtulup, içeriye doğru birkaç adım attım. Elimdeki plastik şişeyi yatağın ucuna bıraktım.

"Daha küçücük bir kız çocuğuyken, seninle evlenmeyi hayal ederdim. Ama o sahte düğün günü gibi değil. Evlendiğimiz aptal gün gibi değildi. O düz ve aptal elbise yerine, daha kabarık bir gelinliğim olacaktı, sen bana şimdi baktığın gibi bakacaktın. Senin çocuğunu doğuracaktım. Sakin ve heyecanlı bir hayatın içinde savrulacaktık."

"Morgana, özür dilerim."

"Böyle olması gerekmiyordu." dedim birkaç gün önce Harry ile uyuduğum o yatağa bakarken. Çarşaflar değişmişti, anılar gitmişti, sanki burada hiç var olmamış gibiydi. Bir an için, hayal olması ihtimali ile sızlanırken, Peter'a baktım. Yüzündeki o yalvarış ifadesi, bana ulaşamamak adına verdiği çaba, hiçbir şeyin hayal olmadığının kanıtıydı.

"Harry ile seviştim." dedim plastik bardağı elime alıp omuzlarımı savururken. Yatakta bağdaş kurup oturdum. Sanki, az önce, suyun berrak olduğunu söylemişim gibi rahat bir tavırla, yanıma oturdu.

"Biliyorum, yani, biliyordum."

"Bakireydim ama." dedim pipeti ağzıma götürüp. Canını yakmak istiyordum, canını yakmaya hakkım varmış gibi hissediyordum.

"Neden izin verdin?" diye sordum plastiğe tırnaklarımı geçirmeye çalışırken. 

"Emin olmanı istedim." dediğinde, arsız bir kahkaha atıp yerimden kalktım. Üzerimdeki hastane kokan tişörtten kurtulmak istiyordum. Bardağımı bir kenara bırakıp tişörtümü fırlattım ve dolabın önüne doğru yürüdüm.

"Tam olarak neyden emin olmamı istedin?" diye sordum eski tişörtlerimin arasından kendime bir pijama seçerken.

"İstediğin zaman gidebileceğinden."

Tişörtü, sıkı sıkıya kapattığım avuçlarımdan bıraktım ve ona döndüm.

"Gitmeyi hiçbir zaman istememiştim, biliyorsun."

İki elimi de arkaya götürüp sütyenimin kopçasını çözdüm ve göğüslerimin açıkta kalmasına tahammül etmeye çalıştım. Onun karşısında çırılçıplak kalmak, 

 Onun karşısında çırılçıplak kalmak, 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
normal 21 // hs.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin