R E K L Á M E

226 3 2
                                    

Hali-gali, skacok!

Sajnálom, hogy nem egy új résszel érkeztem, de van valami, amit szeretnék veletek közölni! Nem kell meg ijedni attól, hogy abba hagyom a történetet, ha egyáltalán valaki szereti. Nos, amit azt lássátok nem rész, hanem inkább mondanám olyannak, hogy reklámozom az újabbik történetemet, amit ma publikáltam!

A történet címe, TERESA, ami Andy Biersack fiction. Nem híres benne, csak egy egyszerű férfi. Ha valakit érdekelne a történet, az a profilomnál a "works" cím-szócska alatt megtalálhatja!

Teresa tartalma:

Teresa egy olyan nő, aki elvesztette egy balesetben a barátját. A nő megváltozott teljes mértékben. Már nem az a lány, aki egykoron volt. Ellentéte lett önmagának.

A baleset után Tess, egy kórházban tért magához, és elmondták neki, hogy mi történt vele, és a barátjával, Jake-el. A fiún nem lehetett segíteni. De a lány életét még meg tudták menteni. Jake a balesetben a barátnőjére gondolt, így úgy kormányzott, hogy az ütközés ne a lány felöli, részt érje, hanem az övét.

Tess, három év után, összeszedte magát, és elhatározta, hogy új életet fog kezdeni, messze mindentől, s mindenkitől. Hátra akarja hagyni az emlékeit, amik minden egyes nap elkísérik őt bárhová, ahová megy. Jake emléke elől menekül.

Az új élet hasznosnak bizonyul a lánynak. Kevesebbet gondol halott barátjára, s már nem magát hibáztatja a történtek miatt.

Az új életébe belecsöppen Andy Biersack, akiről a későbbiekben kiderül, hogy miatta volt a baleset, ahol a lány elvesztette szerelmét.

Közben Tess kezd beleszeretni Andybe.

Vajon a titok összekuszálja az életüket? Képes Tess megbocsájtani Andynek? A kialakult érzelmeik legyőzik a régi sebeket, amiket feltártak egymásnak?

Ha valakinek felkeltette a figyelmét, és érdekelné, hogy hogyan alakulnak a történések, sok szeretettel várom őt a történetnél, és minden véleményt szívesen fogadok! Meg szeretném tudni, hogy van-e értelme tovább folytatni.

Köszönöm mindenkinek, aki betekint, és véleményez, vagy valahogyan a tudtomra adja, hogy tetszik-e neki, vagy sem. Ha van kedvetek, és időtök, szívesen várom a visszajelzéseteket, amit előre is köszönök nektek!

Legyen további szép napotok!

ui.: a következő résszel nem tudom, hogy mikor fogok tudni jönni, mert most elutazok Olaszországba, és ha lesz időm, akkor fogok tudni írni előre részeket, és jövő héten, akár már fent lesz a következő fejezet!

All the love, M. :*

I Love You! Where stories live. Discover now